Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Danny02 píše:Ahoj, už dlouho pokukuji po Galaxy S24 256GB Cobalt Violet a teď jak je ještě ten výkupní bonus zvednutý na 3000 Kč, tak by to nebylo špatný. Koukám na Planeo a je tam možnost vzít na splátky, tak by to vyšlo na 18 792 Kč. S tím, že by se hned ukončila smlouva a doplatil bych vše a nic nepřeplatil. Má někdo s tím zkušenosti? A při výkupu by s tím nebyl problém, ne? Tak asi nezkoumají za kolik a jak to bylo koupené, ne? Protože kdyby prodal svůj A52s za 2 800 Kč a 3000 Kč od Samsungu, tak ta finální cena by byla luxusní. Díky
SerifReborn píše:Pokud nekdo premysli nad spotrebni elektronikou na splatky (i kdyz je to bez navyseni), moje rada je jedina.
Zaplat si kurz financni gramotnosti a nevyhazuj za telefon.
aikoN píše:To bych chtěl vidět, jak za rok stabilně realizuješ 100% výnos, aby si ten telefon "na sebe vydělal". Ale něco z toho kápne, to zas jo.
pan_Lukas píše:SerifReborn píše:Pokud nekdo premysli nad spotrebni elektronikou na splatky (i kdyz je to bez navyseni), moje rada je jedina.
Zaplat si kurz financni gramotnosti a nevyhazuj za telefon.
Já teda na splátky bez navýšení beru, oněch 35k co na telefon mám pak dávám na spořák nebo na akcie, kde v podstatě během roku ten telefon na sebe vydělá onou půjčkou na splátky
Jinak starý křáp do výkupu mě většinou v MP vyberou sami, cca kolem 300,- a rovnou si ho vykoupí a dají bonus. Většinou tam mají něco mezi 250-300,-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků