Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ard3ne píše:na Xiaomi som bol zvyknutý na dual apps, kde narozdiel od iných androidov bolo možné využívať akúkoľvek aplikáciu ako dual app, nielen chatovacie. a dnes som prišiel nato, že v samsungu je to možné tiež, skrz zabezpečený priečinok. možno je to u vás samsungistov stará známa vec, no mne padol kameň zo srdca, keď som zistil, že sa to dá aj na samsungu. paráda
jirka mz píše:Ten kryt Spigen mám na S9 a jsem s ním spokojenej, tak asi zůstanu u osvědčené klasiky. Doufám že taky vystupuje kousek nad displej a čočky? Jen bych možná přemýšlel nad "kouřovým" kvůli tomu že časem nežloutne jako čirej.
No a dívám se že to sklo od Spigenu má skoro 0,6mm, to už je pořádná síla. Na S9 jsem hned po koupi dával MR. MONKEY který se lepilo UV lepidlem a drží doteď bez větších škrábanců. A dle údajů má pro S24 jen 0.26mm. tam se asi už lepí klasicky. Je to nejspíš ne moc známý, ale taky, alespoň za mě hodně kvalitní sklo, akorát nevím jak s ním funguje čtečka...
-Ondra- píše:Dotaz k S24 Ultra:
Stává se mi, že některé fotky jsou z ničeho nic více podsvíceny. Například snížím jas na cca 20%, listuji instagramem a z ničeho nic je jedna fotka podstatně světlejší (silněji podsvícena) než zbytek aplikace. Nebo občas stáhnu stavovou lištu která je podsvícena více než zbytek displaye. Nějaká rada? Projel jsem celé nastavení, nikde nemůžu nic najít... Děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků