Tade2 píše:Na MP.cz kód "galaxybonus" v košíku pro řadu S24 = získáte slevu na výkup 6000,-. Je to pouze pro prvních 100 zákazníků
To už vypadá hodně zajímavě, ale než nějakej mobil na ten výkup seženu, tak to bude nejspíš už vybraný ...
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tade2 píše:Na MP.cz kód "galaxybonus" v košíku pro řadu S24 = získáte slevu na výkup 6000,-. Je to pouze pro prvních 100 zákazníků
Pan.Jemnostpan píše:Ahoj, nevím, jestli už jsem se nezacyklil v konfiguraci. Když mi přijde zpráva/notifikace, otevře se mi na cca sekundu okno (viz fotka) a zablikají mi okraje. Lze nějak nastavit, aby se to okno zobrazilo na více sekund a aby bylo větší a tím pádem zobrazilo více ze zprávy? Jsem zvyklý z iOS, tam to viselo několik vteřin a člověk si přečetl i několik řádků z té notifikace.
Že některé notifikace chodí v reálném čase (sms, WhatsApp např.) a některé (Gmail, Fio např.) jednou za čas nebo až když odemknu telefonu, to je v Androidu asi klasika, že?
Díky.
jirka mz píše:To už vypadá hodně zajímavě, ale než nějakej mobil na ten výkup seženu, tak to bude nejspíš už vybraný ...
Andorit píše:Tak u toho MP není ta sleva automaticky - 6.000 Kč.. Je to sleva až.. Takže taky na té prodejně můžete dostat asi i úplně jinou a menší slevu.. Takže to nebude tak horké..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků