Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mino11 8. 5. 2024 11:54

No niekto tu rieši či IPhone alebo Samsung každý má svoj vkus a každý z nich ma iné problémy ja stále riešim problém i internetom stále mi mrzne pripojenie už aj továrko bolo a nič YT hoc kedy padne a nejdu mi dáta a ani cez WiFi nič
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 8. 5. 2024 13:31

U samsungu? To se mi stávalo u S23U. Signál jsem dle mobilu měl, ale nešlo se dovolat, nešla data. Výrobce mobilu říkal, že za to může operátor, operátor zas, že mobil. Nebylo to příjemné. Tak držím palce, ať to vyřešíš.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod orgáč 8. 5. 2024 14:28

Minulý týden jsem se setkal s kolegy z práce, manželé, oba mají S24 Ultra v těch exklusivních barvách (modrá, oranžová) a byl jsem dost překvapen jak ten Samsung vypadá vedle iP 15 PM levně.
Mám Samsung rád, nejsem hejtr, měl jsem před iP Folda, jen mě to dost překvapilo.
Ale možná to bylo z větší části těma spešl barvama.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 8. 5. 2024 15:36

Barva je to poslední co mě tak nějak na mobilu zajímá a tak kupuju pořád jen černou, ale popravdě barva dokáže celej dojem z telefonu absolutně pohřbít a upřímně, zrovna nodrá s tou oranžovou jsou hnus. Samo o sobě pokud by byl zvolenej jinej odstín, pak by to asi bylo fajn, jenže tohle je vyblitý.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 8. 5. 2024 15:49

Vypadá levně :D hodně subjektivní pocit nadřazenosti. :D to jsem řešil snad v paté třídě naposled.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 5. 2024 15:50

Zajímavé, já už barvu telefonů už pár let neřeším, protože ji v krytech nevidím, žena pořád říká, že má červený telefon, přitom má jen červený kryt a tapetu a její A52 je bílá. Můj momentálně zelený S23 ultra je černý. Mám firemní telefon a na zádech má štítek s inventárním číslem, to by vypadalo výborně. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kvido79 9. 5. 2024 06:10

Já mám klasickou S24 v té modré, bral jsem ji kvůli slevě a opravdu ta barva je jakoby "vyblitá" a spíš došeda, nic extra. Na fotce v eshopu to vypadalo líp. Předtím jsem bral bílé telefony, no Flip4 jsem měl černý, stejně to v obalu nebylo vidět a Samsung pomalu nějak bílou barvu opustil.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 9. 5. 2024 10:30

Mám S24 ve žlutý a parádní barva, navíc v lehce kouřovým krytem od Spigenu to vypadá dost dobře.

V modrý sem měl S9 a to byla taky pěkná barva.
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod Breby 9. 5. 2024 14:21

Já si pořídil S24U v barvě Titanium green, mě se líbí. Žena má S24+ v Cobalt Violet a je spokojená. Žena je ulítlá na fialovou, předtím měla Flipa 4 ve fialové a já S22+ v zelené. Oba máme poloprůhledné obaly, takže barvy jdou vidět.
Breby
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rejča 10. 5. 2024 06:03

kvido79 píše:Já mám klasickou S24 v té modré, bral jsem ji kvůli slevě a opravdu ta barva je jakoby "vyblitá" a spíš došeda, nic extra. Na fotce v eshopu to vypadalo líp. Předtím jsem bral bílé telefony, no Flip4 jsem měl černý, stejně to v obalu nebylo vidět a Samsung pomalu nějak bílou barvu opustil.

Mam sedou S24, vypada luxusne - jako stribrna, za mne mnohem hezci nez bila...
Rejča
Junior

Odeslat příspěvekod szantus 12. 5. 2024 17:54

Ahoj, je již dostupná první květnová aktualizace.
Přílohy
Screenshot_20240512_175036_Software update.jpg
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod vocapmen 13. 5. 2024 10:31

Opakují se prosím akce tipu jako další telefon ke koupi zdarma i u S24 a nějaké jiné slevy, než pouze Cashback 3000 nebo se dá občas koupit výhodněji? Teď mají třeba u Tmobile asi zajímavou cenu s24 256Gb za 16999,- nebo to jde i levněji? Děkuji
vocapmen
Junior

Odeslat příspěvekod tielk100 13. 5. 2024 12:55

U O2 s jejich tarifem akce Pořiďte si nový Galaxy S24 a my vám dáme 50" LED Samsung televizi zdarma.
tielk100
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 16. 5. 2024 17:17

Jo, s tím signálem u Exynos verzí, to je známá věc a docela se to ve světě probíra...

Proto jsem si koupil S24+ v USA se snapdragonem gen 3 a je vyřešeno, lepší výdrž baterky o dost, menší zahřívání, lepší optimalizace pro snapdragon a ten signál :) Vše maká na jedničku..

Kdyby někdo chtěl, mám jeden kousek S24+ 512GB na prodej v barvě sandstone orange, nový, nerozbalený za 22 tisíc (stál mě 30). Záruka do 1/2026.
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 17. 5. 2024 07:36

njn ale to taky neni optimalni varianta nakupovat neco co nema podporu, nevis presne pasma, zaruka atd. to pro me neni reseni. Me dochazi trpelivost a asi prejdu na novou xperii a budu vyckavat ty problemy se signalem nejsou sice nejake masove ale nejvic kdyz to clovek potrebuje nebo neco dela tak to samozrejme zamrzne.
pavlis42
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka