Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rejča 27. 5. 2024 15:52

Jo a tříletá záruka jako bonus k tomu... :-)
Rejča
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 27. 5. 2024 16:00

Eaazy píše:michalosss: Kolega to píše správně - 23490,- v balíčku 3 zařízení (-15%), s ISICem (-7%) a se zvýšeným bonusem (-6.000,-) = 12.322,- (tj. sleva 48%).

A to, že bonus nebývá vyšší než 3.000,- jste vzal kde? Na Foldy normálně bývá 5.000/10.000,-, na Flipy 3.500/5.000,- a na vlajky 2.500/3.500/5.000,-

Juju, kazdy ma ISIC, kazdy kupuje 3 zarizeni a kazdy ma bezny vykup 6.000,- Kc. Zapomnel jsi jeste napsat, ze mas reward body na uctu a nakonec ti samsung jeste musel platit penize zpet za odber telefonu...

Kluci, jste banda pohadkaru. Pri uvedeni byl kolik vykupni bonus na S24 Ultra? Ja to vim moc dobre, byl 3.000,- (jde dohledat na netu, sam jsem kundoval, proc je tak malej, kdyz bejval vic). Tak si prestante vymyslet, ze mobil pohotovost dava vykupni bonus 6 tisic na zakladni S24, co stoji par korun....Pokus dobrej ale, to musim uznat.
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod Rejča 27. 5. 2024 16:12

Tohle šlo aktivovat asi pět dní... https://mobilenet.cz/clanky/novy-galaxy-s24-za-15990-kc-exkluzivni-cena-plati-jen-pro-par-vyvolenych-50070

+ pak asi po týdnu byla velká sleva + bonus na výkup 3k... To kupoval S24+ kolega s obří slevou.
Rejča
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 27. 5. 2024 16:25

Normalni vykup byl 3.000,-, vsude. Ze je nekde nejaka vyjimka a jeste recena ma streamu, to nemuze skoro nikdo vedet.

15.999,- Kc, ale za 128GB verzi, to normalni clovek nevezme...Je to hned plne a nema to UFS 4.0 uloziste.

256GB by tedy vysla na 17.500,- Kc.

A sleva 15% na balicek 3 zarizeni samsung je tez na mobilpohotovosti? Neni to jen na samsungu? Abyste nescitali slevy z ruznych kramu....
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 5. 2024 16:57

michalosss píše:...............
Takze bud jsem idiot ja a nebo ty, jina moznost neni chlape :)

Na to si odpověz sám, nesnížím se kvůli takové blbosti na tvou úroveň. Napsal jsem to správně, ale bohužel ty to špatně chápeš.
Jo a to, že Mobil Pohotovost dávala v jeden čas výkupní bonus i 6000,- je pravda, ale to nebyla akce samsungu tak jako na počátku. Bonusy v různých podobách probíhají celý čas.
Každý umí pochopit, že tím, že si do finální ceny promítneš i cenu výkupu se myslí, že ten telefon prostě koupíš ve výsledku za zlomek jeho původní ceny. Nikdo netvrdí, že měl od prodejce slevu 50% a víc.
Je až s podivem, jak se někdo dokáže takhle rozčílit nad tím, že někdo podobnou věc napíše a urážet ho, jen proto, že to špatně chápe.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 5. 2024 17:16

michalosss píše:
Eaazy píše:michalosss: Kolega to píše správně - 23490,- v balíčku 3 zařízení (-15%), s ISICem (-7%) a se zvýšeným bonusem (-6.000,-) = 12.322,- (tj. sleva 48%).

A to, že bonus nebývá vyšší než 3.000,- jste vzal kde? Na Foldy normálně bývá 5.000/10.000,-, na Flipy 3.500/5.000,- a na vlajky 2.500/3.500/5.000,-

Juju, kazdy ma ISIC, kazdy kupuje 3 zarizeni a kazdy ma bezny vykup 6.000,- Kc. Zapomnel jsi jeste napsat, ze mas reward body na uctu a nakonec ti samsung jeste musel platit penize zpet za odber telefonu...

Kluci, jste banda pohadkaru. Pri uvedeni byl kolik vykupni bonus na S24 Ultra? Ja to vim moc dobre, byl 3.000,- (jde dohledat na netu, sam jsem kundoval, proc je tak malej, kdyz bejval vic). Tak si prestante vymyslet, ze mobil pohotovost dava vykupni bonus 6 tisic na zakladni S24, co stoji par korun....Pokus dobrej ale, to musim uznat.

Pohádkář jste vy. Kolega vám dal odkaz, ale je to asi smyšlená lež. Ohledně bonusu zase kecáte, neboť v první várce (při uvedení, jak píšete) byl 2.500 a nyní je 3.000. Stejně tak Fold5 byl původně 5.000 (při uvedení) a nyní je 10.000.

Jinak samozřejmě se dá třeba s kamarády, či v rodině, domluvit na koupi více zařízení. Proč by to jako nešlo? Nenabízí to jen Samsung, ale i další eshopy.

Ps: ISIC vám tedy odečtu a S24 8/128GB vyšla na 12.691,- (sleva 42%) a 8/256GB na 13.966,- (sleva 40%).

Proto opakuji, že nikdo normální si jen tak do Samsungu nenakráčí pro nový telefon a více než se vyplatí si pohlídat jejich akce. A proto se podivuji nad tím, že jste schopen dát za S24+ 30k a pak to prodávat za 20k, když můžu za méně než 20k koupit a netratit...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 5. 2024 17:36

Někomu hold přijde lepší dát za věc co stojí 20k raděj 30k, než za věc co stojí 30k dát spíš 20k a ještě tvrdit, že je tu někdo idiot.
Na to ať si každý udělá obrázek sám.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 5. 2024 18:14

Tak ona celá diskuze vznikla dotazem, jestli prodávám telefony bez ztráty. A namísto suché odpovědi jsem se snažil dát náhled, že to jde - nikoliv ale brutálními prodejními schopnostmi, ale díky možnosti a ochotě nakoupit za co nejnižší cenu.

A proto jsem uvedl, že to jde, byť těch 50% ceníkové ceny je výjimečných. Ale nakoupit se slevou 30-40% lze, pokud má člověk zájem. Neznamená to ale pak prostý prodej se ziskem, ale většinou buď šul-nul.

Prostě ten nekonečný kolotoč akcí a slev tak u Samsungu a jeho partnerů funguje.
Naposledy upravil Nick Cave dne 27. 5. 2024 18:59, celkově upraveno 1
Důvod: předchozí příspěvek se necituje!
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 27. 5. 2024 18:27

Jop, bylo to opravdu 2500, koukal jsem do emailu...To pardon.

Tak jake eshopy to nabizeji, tech 15% minus? :)

Zaprve mam 512GB verzi a to same bylo na prodej a za druhe ty byla USA verze se snapdragonem, takze nejake ty Vase ,,akce,, zde jaksi nejsou uplatnitelne....Byl jsem rad, ze jsem chytil dobrou aukci a cenu na amazonu a stejne to skoro na 30 vylezlo s DPH a clem.

No jo nebejt odbranej procakem, za to se priplaci :) Pac jen vocas by prechazel z S23 plus s SD na S24 plus s Exynosem.....Je to nonsense...
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 5. 2024 18:47

A zase, kdo by přešel na ex ze snap je vocas. tvl co je tohle za morální zvratky :?: :hm
Nemocnej by mohl bejt spíš ten, co za každou cenu pořídí snap takřka bez záruky a přeplatí, než si koupit dostupnej telefon tady u nás s takřka zanedbatelným rozdílem provozních vlastností jen proto, že trpí paranoiou. Až bude samsung třeba jen s exynosem, tak půlka světa přestane tyhle telefony kupovat??
Už se někteří proberte. :oboze
Proboha všichni co máte exynos se ho rychle zbavte a kupte si rychle snapdragon :lol:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 5. 2024 18:57

michalosss píše:Jop, bylo to opravdu 2500, koukal jsem do emailu...To pardon.

Tak jake eshopy to nabizeji, tech 15% minus? :)

Zaprve mam 512GB verzi a to same bylo na prodej a za druhe ty byla USA verze se snapdragonem, takze nejake ty Vase ,,akce,, zde jaksi nejsou uplatnitelne....Byl jsem rad, ze jsem chytil dobrou aukci a cenu na amazonu a stejne to skoro na 30 vylezlo s DPH a clem.

No jo nebejt odbranej procakem, za to se priplaci :) Pac jen vocas by prechazel z S23 plus s SD na S24 plus s Exynosem.....Je to nonsense...

2 produkty 10% a 3 produkty 15% má kromě Samsungu třeba mp.cz, alza.cz, datart.cz, atd.

Jinak samozřejmě nikdo normální by z S23 na S24 nepřecházel - není k tomu důvod. Ale radši evropskou S24+ s Ex a zárukou za 20k, než americkou S24+ se SD za 30k bez záruky.
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 27. 5. 2024 19:05

Eaazy píše:Jinak samozřejmě nikdo normální by z S23 na S24 nepřecházel - není k tomu důvod.

jeden nenormalni se hlasi a pak si tu stezuje 8-)

jinak update: - degradace druhe sim na pouhe 2g/3g situaci se signalem resp. nedostupnosti telefonu ci nefunkcnost dat vicemene resi. sice se tim deaktivuje volte napr. ale aspon neco, tak kdyby nekdo resil podobne trable
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 5. 2024 19:11

Jo a ještě jsem zapomněl na akce přímo na prodejnách - které má v drtivé většině Setos. Např. teď je při koupi 2 zařízení s "AI" (třeba telefon + sluchátka) sleva 20%. A samozřejmě bonusy k výkupu...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Jarko01 27. 5. 2024 19:31

pavlis42
ako sa tam da natvrdo nastavit 2G/3G ? Ja mam len 2 moznosti:

5G/4G/3G/2G (automaticke pripojenie)
4G/3G/2G (automaticke pripojenie)

J.
Jarko01
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 27. 5. 2024 22:33

Renku, nebudes asi zlej kluk, ale mas asi problem s porozumenim psaneho textu ci tak neco....

Psal jsem o prechodu mezi S23 plus se snapdragonem gen 2, ktery se moc povedl na S24 plus s exynosem, kde je exynos a ten je bohuzel takovej normalni...Nic sileneho, ale i v nejakych testech je lepsi SD gen 2 + myslim i o fous ve vydrzi.

A ano, jelikoz jsem chtel upgrade, tak nebyla jina moznost, nez vzit ten z USA s gen 3, ktery ma o dost lepsi vydrz na baterku, lepsi vykon, lepsi optimalizace....Pro me je hlavni aspekt vydrz baterky a ta se povedla.

Nevim jak vy kluci, ale ja si vyreklamovat telefon umim i kdyby byl bez dokladu, tam je normalne zaruka 2 roky od samsungu, klasika dle IMEI. Jen by si udelal cestu do ameriky, kdyby to bylo neco zavaznejsiho....
michalosss
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka