Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mirdasl 27. 9. 2024 21:31

Domin7 píše:Bude to hejt? Občas sem ještě zabrouzdam. Už jen ze zvědavosti. Co mě ale jako fakt překvapilo, že zde se pořád dokola řeší jen samé problémy... S nastavením, s foťáky, se signálem... Prostě pořád něco...
Apple nyní vydal řadu 16 a na topicu Apple není ani založené vlákno. Čím to je? Vysvětlí mi to někdo? Na vláknu Applu se prostě nic neřeší... Nechápu....
Snad Renek nedostane infarkt, snad mi a min tento post pustí, protože i když zde už nic nepíšu,nůž rok zde mám Ban a ani žádný admin prostě nikdo na mě soukromé zprávy neodpovídá!!!

Sice mám A52s a tam je problém co měsíc. Opraví tamto, dokur*ví tohle a tak stále dokola :oboze
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 29. 9. 2024 22:50

Dá se v Google zprávy nějak zprovoznit RCS chat místo SMS pro dvě SIM karty? Funguje mi to jen pro primární.

Jo, tak je to v přípravě https://9to5google.com/2024/08/17/googl ... -dual-sim/
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Kitt2002 30. 9. 2024 08:59

mirdasl píše:
Domin7 píše:Bude to hejt? Občas sem ještě zabrouzdam. Už jen ze zvědavosti. Co mě ale jako fakt překvapilo, že zde se pořád dokola řeší jen samé problémy... S nastavením, s foťáky, se signálem... Prostě pořád něco...
Apple nyní vydal řadu 16 a na topicu Apple není ani založené vlákno. Čím to je? Vysvětlí mi to někdo? Na vláknu Applu se prostě nic neřeší... Nechápu....
Snad Renek nedostane infarkt, snad mi a min tento post pustí, protože i když zde už nic nepíšu,nůž rok zde mám Ban a ani žádný admin prostě nikdo na mě soukromé zprávy neodpovídá!!!

Sice mám A52s a tam je problém co měsíc. Opraví tamto, dokur*ví tohle a tak stále dokola :oboze

Mám doma taktéž A52S a žádné problémy před ani po aktualizaci.Vše šlape v pohodě.
S10 plus
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 1. 10. 2024 05:58

Zdravím borci, používáte někdo historii oznámení? Nebo nevíte, zda jde vytáhnout nějaký tlačítko či cokoliv na plochu, které by odkazovalo do přehledu? Vím, že jde využít Notistar, ale to nedokáže zobrazit vše...
Občas to používám, když třeba zavírám nějaké oznámení, něco mezitím přijde a zavřu omylem to příchozí, pak vlastně nevím co jsem zavřel :mrgreen:

Jinak tip pro Samsung kdo tu s nimi komunikuje (Libb apod.), zda by nešlo přidat do stahovací lišty - když stáhnu 1x, kde vidím oznámení a pod tím "nastavení oznámení" tak vedle toho, nebo úplně dolů nápis historie oznamení a po kliku vidět časovou osu třeba jeden den a jak oznámení chodily ;-] myslím, že je to docela užitečná věc nejen pro omylem zavřená oznámení, ale když budu chtít rychle někomu odepsat, nebo se podívat co psal, tak nemusím do žádné aplikace ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 1. 10. 2024 06:56

Obávám se, že by to zamítli, ale pro pořádek: od března se Samsungem už nespolupracuju. Jsem schopný díky spolupráci se Světem Androida zatlačit na řešení problémů typu nefunkční akce, výkup apod., ostatně jeden článek, kdy jsme pomohli lidem dostat se k bonusu vyjde za 5 minut, ale tyhle návrhy na vylepšení už dávat nemůžu.
Můžeš to ale udělat sám v aplikaci Members, ale moc šancí bych tomu nedával. Navíc nevím, že by tohle někdo uměl... pro Samsung a jeho cílovku je to moc složité.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 1. 10. 2024 07:32

Zrovna řeším extra bonus . Už to trvá skoro 2 měsíce. Pro všechny info-nove podminky od 1.9.2024. Doporučuji přečíst. Něco bylo i ve starých podmínkách,ale.. Co se mě nelíbí. Délka procesu,nutnost potvrzení v members-telefon, který daruji nebo po měsíci prodám už prostě nemám pod kontrolou a bonus je pryč, možnost nahrazení finančního plnění plněním jiným v odpovídající hodnotě,podminka, že plnění nelze vymáhat soudní cestou-nevim,zda zrovna tohle není protizákonné..
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 1. 10. 2024 07:46

Libb píše:Obávám se, že by to zamítli, ale pro pořádek: od března se Samsungem už nespolupracuju. Jsem schopný díky spolupráci se Světem Androida zatlačit na řešení problémů typu nefunkční akce, výkup apod., ostatně jeden článek, kdy jsme pomohli lidem dostat se k bonusu vyjde za 5 minut, ale tyhle návrhy na vylepšení už dávat nemůžu.
Můžeš to ale udělat sám v aplikaci Members, ale moc šancí bych tomu nedával. Navíc nevím, že by tohle někdo uměl... pro Samsung a jeho cílovku je to moc složité.

Díky za odpověď... Samsung to ale má a funguje to super, jen je to zahrabaný v nastavení, šlo o to, že by bylo fajn mít to víc po ruce a ta lišta se tomu přímo nabízí :-D
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Libb 1. 10. 2024 08:04

Pokud jste v poslední době někdo koupil telefon na e-shopu Samsungu a pak jste zjistili, že na novysamsung nejde e-shop zadat pro výkup, máme řešení.
https://svetandroida.cz/samsung-vykupni-bonus-trade-in-zmeny/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 6. 10. 2024 11:58

Takže skončili časy kedy som ako starý mobil použil nejakú tlacitkovu budku zo suflika a dostal 100-150€? Ked áno tak to je celkom smutné pretože tie ich odkupne ceny su na smiech...
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 6. 10. 2024 12:12

Tak to bez do MP, to se budes taky divit.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 6. 10. 2024 13:25

Na prodejnách mají celkem rozumné ceny. Teda ve srovnání s e-shopem.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 6. 10. 2024 15:04

U nas MP nieje takže smola.

Takže tu hlavnú výhodu (vykup hocičoho čo mam doma) Samsung odstavil. Vidim to tak že rewards body za Ultru ktore mam na ich eshope asi miniem na niečo iné ako na ďalší mobil.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 8. 10. 2024 07:51

Poridit S24 nebo S23 ? V cem je obyc S24 lepsi nez S23 ? Vyplati se koupit novejsi model ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 8. 10. 2024 08:40

pan_Lukas píše:
Libb píše:Obávám se, že by to zamítli, ale pro pořádek: od března se Samsungem už nespolupracuju. Jsem schopný díky spolupráci se Světem Androida zatlačit na řešení problémů typu nefunkční akce, výkup apod., ostatně jeden článek, kdy jsme pomohli lidem dostat se k bonusu vyjde za 5 minut, ale tyhle návrhy na vylepšení už dávat nemůžu.

Díky za odpověď... Samsung to ale má a funguje to super, jen je to zahrabaný v nastavení, šlo o to, že by bylo fajn mít to víc po ruce a ta lišta se tomu přímo nabízí :-D

Tak jsem koukal, že Vivo tu historii má při stažení notifikační lišty a již to bylo vymyšleno, tak snad to Samsung také brzy zvede :-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 10. 2024 10:00

anonymius píše:Poridit S24 nebo S23 ? V cem je obyc S24 lepsi nez S23 ? Vyplati se koupit novejsi model ?

Řekl bych, že se kromě délky SW podpory (S24 má delší) v ničem podstatném neliší. Snad jen S24 je mírně praktičtější na nošení bez obalu, díky matnému povrchu, na kterém nejsou tolik vidět otisky. Tedy bych vzal to, co bude zrovna za lepší peníz.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka