Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod r_konf 17. 12. 2024 19:21

Já u S23U neměl vrstvu viditelně poškozenou, ale hrozně na ní zůstávaly otisky a nešlo to ničím vyčistit.

Nejspíš za to mohl pot v letních vedrech, kdy byl často displej od potu uplně mokrý a olejofobní vrstvu asi narušil.

Od té doby nosím mobil v kapse displejem směrem od těla a u S24U zatím ok.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 18. 12. 2024 12:28

Hm dobrej průšvih u mobilu za 30 papouchů,takže celá inovace displeje k ničemu,to jsem zvědav jak to vyřeší u řady S25 že by začli dávat folie na displej jako dříve....... vymlouvat se na agresivmí pot je opravdu hloupé co vzksžete těm kteří ho používají uplně normálně jako každý jiný mobil a nikdy se jim to nestalo.
Naposledy upravil rajs dne 19. 12. 2024 08:46, celkově upraveno 1
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 18. 12. 2024 22:15

Jestli to narusuje agresivni pot, tak to neni prusvih vyrobce. Znam osobne pripad, ze jeden clovek si sedl v hale k nerezovemu mericimu stolu, aby udelal 3D scan. Na mistech, kde se opiral jen lokty o stul a tam se clovek moc nepoti vznikla dulkova koroze. Normalne vyzrany nerezovy stul do hloubky. Lidsky pot je ku.revstvo a u nekterych jedincu obzvlast.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 19. 12. 2024 06:47

Jo, známý má taky agresivní pot a přesně tohle se mu stávalo u telefonů, až začal používat sklo, které může po čase vyměnit. A nestává se mu to jen u telefonu
Naposledy upravil renek1 dne 19. 12. 2024 12:10, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 19. 12. 2024 07:54

tomas fuk 1 píše:Jestli to narusuje agresivni pot, tak to neni prusvih vyrobce. Znam osobne pripad, ze jeden clovek si sedl v hale k nerezovemu mericimu stolu, aby udelal 3D scan. Na mistech, kde se opiral jen lokty o stul a tam se clovek moc nepoti vznikla dulkova koroze. Normalne vyzrany nerezovy stul do hloubky. Lidsky pot je ku.revstvo a u nekterych jedincu obzvlast.

Tak to je masakr. Kříženej s vetřelcem.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 1. 2025 18:28

Chci se zeptat, nevite nekdo neco o tom realne prekladu po telefonu?
Jako ze jedna osoba mluvi treba Cinsky a ja uslysim Anglicky?
Docela byse me to hodilo, situace je. Vola mi zakaznik Ukajinsky. Dobu resim ze nechapu co chce, proste mu nerozumim.

Zkousim to anglicky ale to mi nerozumi ani slovo a jediny co chapu je ze koupit, kde a tim je to konec.
Takze treba jestli je sance ze by telefon umel v realnem case prelozit hovor Ukrajinstina - Anglictina? :) Pripadne Ukrajinsky - Spanelsky.

Cestina nemam iluzi, ale jine uz nevladnu.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod mino11 13. 1. 2025 20:56

Tam ešte není podporovaná Čeština ani Slovenčina a možno s one ui 7 príde podpora ale nádej si nerob
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod michachal37 13. 1. 2025 21:47

Zdravím všechny co se týká přidání českého jazyka do Galaxy AI,tak mi bylo minulý týden řečeno na pobočce Samsung v H.K.,že jim bylo na školení na začátku roku po dotazu oznámeno,že se čeština chystá v "brzké době".Prý se na tom už pracuje a měli bychom být v nejbližší době na řadě.Tak uvidíme.. ;-)
Dále jsem se chtěl zeptat někoho kdo má změněn CSC jestli jste už stahovali lednovou aktualizaci a zda vám funguje platba mobilem?
michachal37
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Libb 14. 1. 2025 08:34

Tak přesně tohle nám na školení infolinky (které je na vyšší úrovni než pro prodejce) říkali u S24. Slibem nezarmoutíš.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 14. 1. 2025 10:39

Asi jako čeština do Siri :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 1. 2025 12:16

Jsme holt příliš malý národ.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod michachal37 14. 1. 2025 13:13

Zase když se na to podíváte,že v jazykové sadě AI je už i holandština,tak by se na nás opravdu dostat mohlo.Tipuji,že to přidají v půlce roku a od příštího roku to zpoplatní.. :D :roll:
michachal37
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rebkos 14. 1. 2025 18:07

ripper6 píše:Chci se zeptat, nevite nekdo neco o tom realne prekladu po telefonu?
Jako ze jedna osoba mluvi treba Cinsky a ja uslysim Anglicky?
Docela byse me to hodilo, situace je. Vola mi zakaznik Ukajinsky. Dobu resim ze nechapu co chce, proste mu nerozumim.

Zkousim to anglicky ale to mi nerozumi ani slovo a jediny co chapu je ze koupit, kde a tim je to konec.
Takze treba jestli je sance ze by telefon umel v realnem case prelozit hovor Ukrajinstina - Anglictina? :) Pripadne Ukrajinsky - Spanelsky.

Cestina nemam iluzi, ale jine uz nevladnu.

A co ta druhá část? Máte někdo reálné zkušenosti? Angličtina a třeba španělština nebo jiný už podporovaný jazyk?
S24 Ultra Titanium Violet 512GB
iMod 5G + FiiO E12 + CustomArt Ei.3 + Linum BaX / Rock It Sounds R-50 (Shure Black Olives) / Shure SE215 / Beyerdynamic DT770 80 ohm / Samsung Galaxy Buds3 Pro
Rebkos
Junior

Odeslat příspěvekod TheJacob 15. 1. 2025 14:06

jak je možný, že se S24 prodává levněji než S23?
TheJacob
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 15. 1. 2025 14:19

protože má exynos :-D
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka