Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Dzejn Dočk píše:A proč ne teď? Když kupuju ULTRU, čekám odpovídající přístup. Koupím telefon za pár korun, kde mají být třeba 2-3 aktualizace, čekám 2-3 aktualizace.
A co srovnat "laciný" Pixel 8a vs Samsung ULTRA a aktualizace, tam to obhájíte jak?
Rozumím, že to někomu je jedno a neřeší to ale proč to máte potřebu obhajovat? Upřímně prosím, přijde Vám to OK, že laciný foun - za 6500 to zvládl lépe respektive rychleji?
standavfr píše:Který Samsung do 7000 dostane A21?
renek1 píše:Omlouvám se moderátorům za tento krátký off-topic výlet do vod humoru. Nyní se vraťme zpět k původnímu tématu diskuze, které je pro všechny přínosnější.
aikoN píše:Dzejn Dočk píše:A proč ne teď? Když kupuju ULTRU, čekám odpovídající přístup. Koupím telefon za pár korun, kde mají být třeba 2-3 aktualizace, čekám 2-3 aktualizace.
A co srovnat "laciný" Pixel 8a vs Samsung ULTRA a aktualizace, tam to obhájíte jak?
Rozumím, že to někomu je jedno a neřeší to ale proč to máte potřebu obhajovat? Upřímně prosím, přijde Vám to OK, že laciný foun - za 6500 to zvládl lépe respektive rychleji?
Pixel vysvětlím lehce - když je to jaksi telefon od firmy, která Android vyvíjí. To by bylo divné, kdyby její telefony neměly novou verzi jako první, zvlášť, když nemají žádnou komplexní nástavbu
No a že jej má Motorola letos update dřív? Asi nic očekávaného a vskutku by to mělo být naopak, ale nic, na čem by stál svět.
Eaazy píše:standavfr píše:Který Samsung do 7000 dostane A21?
Myslím, že aktuálně žádný. Letošní lowend A16 začíná na A14 a má "jen" 6 let podpory. Takže skončí na A20. A36/A56 zřejmě začnou s A15 a pokud budou mít také 6 let, tak skončí na A21. Ale asi je to pořád více, než u konkurence.
Jinak by asi bylo vhodné ten plevel nějak ukončit - jeden tu obhajuje pozdní nasazení A15 na vlajkové modely (s čímž já osobně nemám problém když vidím, jak velkou změnou OneUI7 je) a ten druhý operuje S Motorolou, která vlastně s A15 nepřinesla vůbec nic nového (a má jednu z "nejlehčích" nadstaveb). Jako pravda je částečně na obou stranách a nechápu tu diskuzi kolem toho - jak jsem psal výše, stačila by jedna jediná tisková zpráva Samsungu někdy půl roku dozadu, na co se máme připravit a proč.
Btw. nevyšly Pixely9 také s A14 už v okamžiku, kdy byla "čistá" verze vypuštěna? Nikdo to Googlu nevyčítal? Nějak se mi ta posloupnost nechce dohledávat, jen mám něco vzadu v hlavě, že nové Pixely nevyšly s A15...
standavfr píše:V čem ta změna kromě jiného vizuálu a asi tří funkcí spočívá?
standavfr píše:V čem ta změna kromě jiného vizuálu a asi tří funkcí spočívá?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků