Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Tento příspěvek byl odstraněn.
Shelby_Encore

Odeslat příspěvekod dwxx 12. 2. 2025 11:58

Mě teda většinou aktualizace spíš na*erou a vytočí, protože sice přinesou spoustu nových a užitečných funkcí, ale na druhou stranu překopou a doku*ví to, na co jsem zvyklej a co mi vyhovuje. Teď např předělaný panel rychlého nastavení, minule odebrání obrazovky AOD při dvojité poklepu na hodiny. Bezpečnostní aktualizace samozřejmě vítám, to je bez debat.
Shelby_Encore píše:Bylo by fajn videt u kazdeho vek a prave jmeno a prijmeni, urcite by to tady mnohem vic uklidnilo ega.

Souhlas :-D
Naposledy upravil peta809 dne 12. 2. 2025 22:49, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven nevhodný výraz.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 12. 2. 2025 14:00

Shelby_Encore / Eaazy:

Pavel Baudiš, Děčín, 51 let jsem potěšen. Já mám skoro všude nick, jako své jméno a příjmení, ale diskusi to nezlepší. :-))
----------
Ještě k aktualizacím. Normálně neřeším měsíční aktualizace, není důvod. Tento měsíc jsem se pozastavil pouze u toho, že je únor a nebyla lednová aktualizace, proto jsem si myslel, že přijde rovnou s únorovou aktualizací ONE UI 7. Nestalo se tak, byla vydána lednová aktualizace a Samsung pozastavil vydání, pro nalezení chyby, jde to do 4 bety a tak to má být. To je přeci lepší, než to vypustit nedoladěné. ONE UI 7 je přelomová aktualizace, tak ať nás těší a nekaká nás. Vždyť nám telefony fungují a pořád lepší odstranit nějaké zásadní problém, než tu popsat 20 stran o tom, jak je to na *****.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 12. 2. 2025 14:44

Tady bohužel padá vina na hlavy Samsungu - sice se budu opakovat, ale opakování je matka moudrosti.

Samsung měl minimálně formou tiskové zprávy říct uživatelům, že aktualizace OneUI7 je velké sousto, že to bude stát čas, peníze, lidské zdroje. A z tohoto důvodu, kdy letos dojde k posunu, se mění vydávání nového OS na leden daného roku s novými vlajkami. A z výše uvedených nákladů, nárončnosti, apod., že může docházet k občasným výpadkům pravidelných záplat na starší zařízení.

Nikdo by pak nic neřešil, protože by to věděl dopředu a protože by to byla ofiko informace - v tomhle Samsung selhal a měl by se z toho poučit (stejně jako z nedodání plné CZ podpory do své Galaxy AI)...
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka