Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod veptus 12. 2. 2025 16:00

Bul_01.jpg

Bul_03.jpg

Bul_02.jpg

No toto !
A do toho bulvární a nepravdivé nadpisy - a to nejsou zdejší uživatelé cit. odsud :-D
"tak jen pár nechapajicich tluče ručičkama do stolu a nadává na fóru"

Já to uzavřu.
Na stole leží nižší střední třída s A15

Pokud je Samsung o tolik lepší než zbytek trhu, kde je tedy velmi jasně již hotová a stabilní aktualizace Android 15 ?
Starší telefony jiných značek již aktualizaci dostaly.
A když by Samsung opravdu chtěl ukázat, že jsou lepší než všichni pak měl dávno konat.
To by bylo působivé, to, co v současné době dělají, je prostě působivě smutné.

A na závěr cituji:
"Samsung musí tato zpoždění řešit, aby si udržel loajalitu uživatelů svých vlajkových lodí"
Naposledy upravil veptus dne 12. 2. 2025 16:31, celkově upraveno 13
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 12. 2. 2025 16:04

No upřímně mít S24Ultra už teď , tak by mě pár týdnů nezabilo. Jenže já ji dostanu snad zítra. Takže vše nastavit atd. a za pár týdnů aktualizace na A15 a přeci jen bych byl rád stavěl na zelené louce už na A15. Ono seznamovat se s novým mobilem, když víte, že pár týdnů bude většina věcí trochu jinak je taková celkem zbytečná práce. A neraďtě mi, abych ji nechal v šuplíku.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 12. 2. 2025 16:10

To byl tam ležela docela dlouho :-D
Tak ULTRU případně předem dobít na 60% a uložit do státních svátků v Jižní Koreji.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 12. 2. 2025 17:29

Eaazy píše:A jak vám 14T funguje? Spokojenost?

Já totiž nechápu jednu věc - vaše sebemrskačství - a myslím to bez urážky. Něco vám hrubě nevyhovuje, něco vám hrubě vadí a jediným výsledkem je, že nadáváte na fórech. Myslíte, že tím se to vyřeší? Že vedení Samsungu tu projíždí diskuze a reaguje na to změnou chování? My, jako zákazníci, jsme mu ukradení - všichni. Samsung chce jen naše peníze.

Pokud já bych byl v situaci, kdyby mi tohle připadalo neudržitelné, tak telefon letí z baráku - okamžitě a bez keců. Stejně, jako letěla po pár měsících S22U, která byla prostě šrot, nešlo se dovolat, pořád se něco ladilo (a to k horšímu). A šel jsem na chvíli jinam. Vybavené...

Ja psal, ze mam a pouzivam s23u.14t byl priklad,ze i mobil za 1/3 ceny ultry umi to same.A nepremyslel jsi nad tim, ze kdyz to neumis ovladat tak muze byt chyba i v tobe???A pokud neumis pochopit ze samsung kasle na zakazniky tak se podivej ktere "vlajky"jedou stale na a14.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 12. 2. 2025 18:05

Pokud 14T umí to samé a navíc za 1/3 ceny a má A15...pak není o čem, ne? Proč jste výměnu neudělal? A pozor, neptám se ironicky, ale vážně - co vás vede k tomu zůstávat někde, kde na vás kašlou?

Opakuji znovu - chápu argument, že u vlajky bych měl dostat vlajkový zážitek. Ale chápu i druhou stranu mince, že OneUI7 je natolik velká změna, že je prostě lepší mít "ostrou" verzi v menším množství přístrojů (řada S25). Protože pokud byste cokoliv z řady S25 měl a OneUI7 nějakou dobu používal tak uvidíte, že je sakra rozdíl úplně ve všem. A že to není jen přidání/změna pár ikonek.

Jeden rok se stane, že Samsungu trvá kompletní předělání nadstavby déle a už na vás "kašlou"? Co rok 2023? Co rok 2022? Co rok 2021? Opravdu na vás kašlou, protože se tak letos rozhodli, nebo je toho teď prostě tak moc, že třeba jednoduše nestíhají?
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 2. 2025 18:11

veptus píše:
Bul_01.jpg

Bul_03.jpg

Bul_02.jpg

No toto !
A do toho bulvární a nepravdivé nadpisy - a to nejsou zdejší uživatelé cit.

Jo tohle mi připomíná vykřikující kameloty v metru:
"večerní Praha-večerní Praha, kapesním nožíkem na revizora, večerní Praha-večerní Praha, unesla dítě i s kočárkem ......."
Čím chytlavější nadpis tím větší senzace
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 12. 2. 2025 18:37

veptus píše:
Bul_01.jpg

Bul_03.jpg

Bul_02.jpg

No toto !
A do toho bulvární a nepravdivé nadpisy - a to nejsou zdejší uživatelé cit. odsud :-D
"tak jen pár nechapajicich tluče ručičkama do stolu a nadává na fóru"

Já to uzavřu.
Na stole leží nižší střední třída s A15

Pokud je Samsung o tolik lepší než zbytek trhu, kde je tedy velmi jasně již hotová a stabilní aktualizace Android 15 ?
Starší telefony jiných značek již aktualizaci dostaly.
A když by Samsung opravdu chtěl ukázat, že jsou lepší než všichni pak měl dávno konat.
To by bylo působivé, to, co v současné době dělají, je prostě působivě smutné.

A na závěr cituji:
"Samsung musí tato zpoždění řešit, aby si udržel loajalitu uživatelů svých vlajkových lodí"

Ten poslední nadpis mě celkem pobavil v tom směru, že na S23 jsem měl lednové záplaty v půlce ledna, přičemž teď na S25U mám furt prosinec. No to ten Samsung ty starší vlajky fláká...
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 12. 2. 2025 20:13

dwxx píše:Mě teda většinou aktualizace spíš na*erou a vytočí, protože sice přinesou spoustu nových a užitečných funkcí, ale na druhou stranu překopou a doku*ví to, na co jsem zvyklej a co mi vyhovuje. Teď např předělaný panel rychlého nastavení, minule odebrání obrazovky AOD při dvojité poklepu na hodiny. Bezpečnostní aktualizace samozřejmě vítám, to je bez debat.
Shelby_Encore píše:Bylo by fajn videt u kazdeho vek a prave jmeno a prijmeni, urcite by to tady mnohem vic uklidnilo ega.

Souhlas :-D

Tleskam, před par dny jsem naražel na prakticky to same.
Nějak mě nenapada žaden duvod se těšit na větši aktualizece. Naopak ze zkušenosti vim, že spiš vic berou než davaji a kolikrat ani nevim jestli je to ze strany Googlu či Samsungu.
Jinak koukam a my ostravaci mame zde hnizdo a dokonce Haviřov :love: :tleskani
Naposledy upravil peta809 dne 12. 2. 2025 22:57, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven nevhodný výraz.
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 12. 2. 2025 21:51

Teď je to už pánové na vlastní vlákno (SAMSUNG AKTUALIZACE). Protože tohle už není diskuse, dokola a dokola píšete to samé, už se chytáte stébla slámy a chcete druhého uvařit na slovíčku. Já neříkám, že bych nechtěl už novou nadstavbu, ale dejme jim čas, na vydání stable verze.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka