Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Tento příspěvek byl odstraněn.
renek1

Shelby_Encore

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 19:06

standavfr píše:Ty vždycky něksm vlezeš, neznáš kontext a máš potřebu někoho poučovat. Od roku 2019 se telefony Samsung v Číně nevyrabí, najdi si to nebo dej odkaz o opaku. A v jaké jsme v diskuzi? O telefonech. Místo chytání za slovíčko bys mohl občas použít Google.
https://samsungmagazine.eu/2022/02/20/k ... e-myslite/
Co myslíš? Dokážeš se omluvit a přiznat chybu?

Omluvu čekám od vás, protože LŽETE - níže dávám fotku Galaxy A14, přesněji SM-A146U (ale byly tam vyráběny i naše "evropské" verze). A co je tam napsáno? Made in China!!!

A víte proč? Protože máte lživé informace, což pak vede k tomu, že sám lžete - Samsung nemá žádnou fabriku v Číně, ale telefony tam samozřejmě vyrábí - ODM vám asi nic neříká?

A146U
https://5.imimg.com/data5/SELLER/Defaul ... 0x1000.jpg

A145R/DSN - čistě náhodně na našem Bazoši
https://www.bazos.cz/img/2/595/198140595.jpg
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 2. 2025 19:23

Ale chlapče, ten telefon není vyrobený v továrně Samsung, jasně píšu, že Samsung v Číně telefony nevyrábí, že je pro ně vyrábí ODM je úplně jiná záležitost. Renku, ty o chovaní nikoho nepoučuj. Ty fakt ne.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 19:33

Chlapci, vy tři už mě nějak nebavíte, a tak si oddechněte, přestanu na vás reagovat.
Pro vás je škoda dál plýtvat slovy. Pro mě jsou v životě důležitější věci než nějaký telefon a sem se chodím podívat co je nového a krapet pobavit, ale je to tady jako telenovela, kde když neuvidím deset dílů tak jsem o nic nepřišel.
Naposledy upravil renek1 dne 13. 2. 2025 19:53, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 19:41

standavfr píše:Ale chlapče, ten telefon není vyrobený v továrně Samsung, jasně píšu, že Samsung v Číně telefony nevyrábí, že je pro ně vyrábí ODM je úplně jiná záležitost. Renku, ty o chovaní nikoho nepoučuj. Ty fakt ne.

Zaprvé - toho "chlapce" si nechte od cesty - my jsme spolu husy nepásli.

Zadruhé - odcituji vám, co jste napsal:
"...od roku 2019 SE TELEFONY SAMSUNG V ČÍNĚ NEVYRÁBÍ, najdi si to nebo dej odkaz o opaku..."

Zvýraznil jsem to verzálkou. Pro vaše hlubší pochopení.

Zatřetí - vzhledem k výše zminěnému a napsanému LŽETE. A ještě jste takový egoista, že to neumíte přiznat. Protože jste nikde JASNĚ nenapsal, jak tvrdíte, že žádný telefon Samsung není vyrobený v jejich továrně v Číně. Napsal jste to, co je v uvozovkách výše, tedy že telefony Samsung se nevyrábí v Číně - a to je lež teď, bude i zítra a i pozítří.

Tohle už vám je jasné, když se slovem "jasně" oháníte?
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 13. 2. 2025 19:55

No toto...

A ty slova:
- Samsung má problémy
- všelijak vysvětlovat
- netrpělivost ze strany uživatelů je již značná
- pod hranicí 3 tisíc korun
- majitelé telefonů z řad Galaxy S24, S23, S22 a S21, který za svůj telefon utratili mnohdy i desetkrát tolik
- Ve výsledku to na Samsung nevrhá příliš dobré světlo

:-)) :-D :D 8-D

Aktual_ui.jpg

Nejnovější operační systém Android 15 dorazil už koncem minulého roku, kdy jej nasadil nejen Google do Pixelů, ale i další výrobci. Jejich zástup se samozřejmě rozrůstá a donedávna opěvovaný Samsung má problémy. Údajně kvůli práci na výrazně přepracované nadstavbě One UI 7.0 totiž Android 15 na žádný starší kousek nevydal. Jihokorejský výrobce se to sice snaží všelijak vysvětlovat, ale netrpělivost ze strany uživatelů je již značná.

Důvodem je nejen příchod vlajkové řady Galaxy S25, která již samozřejmě Android 15 a One UI 7.0 má, ale také dalšího modelu zvaného Galaxy F06. S touto řadou se v Evropě nesetkáme, je určena převážně pro indický trh a supluje zde pomyslný základ od Samsungu. Cena se na indickém trhu pohybuje v přepočtu pod hranicí 3 tisíc korun. I přesto se však uživatelé mohou těšit na nejnovější Android 15 a nadstavbu One UI 7.0. Tedy to, nač netrpělivě čekají majitelé telefonů z řad Galaxy S24, S23, S22 a S21, který za svůj telefon utratili mnohdy i desetkrát tolik.

Výbava zmíněného modelu Galaxy F06 je jinak zcela základní. Nasazen je 6,7" IPS displej s HD+ rozlišením. Na zádech je 50megapixelový fotoaparát s 2megapixelovým makro objektivem. Výkon obstarává procesor MediaTek Dimensity 6300 společně s až 6GB RAM a 128GB úložištěm. Baterie pak má kapacitu 5 000 mAh a podporováno je 25W drátové nabíjení.

Ve výsledku to na Samsung nevrhá příliš dobré světlo, když nejnovější prostředí vyladil pro naprosto základní zařízení, ale kupříkladu majitelé nadále skvěle výkonných modelů Galaxy S24 musí čekat. Dokonce Samsung ani nenastínil, kdy by aktualizace mohla být hotová.

>>> Článek <<<

Aktual_ui2.jpg

Jak dodává gsmarena.com, v rozhovoru také padlo, že některé funkce One UI 7 spojené s umělou inteligencí nebudou dostupné pro starší zařízení. Vybrané funkce totiž vyžadují k běhu modernější hardware, takže nebudou na starších telefonech Galaxy k dispozici.

Jednou z těchto funkcí je Now Brief, který vyžaduje výkonné NPU. V rozhovoru se pak výslovně nezmiňují další funkce, pravděpodobně proto, že Samsung stále pracuje na tom, aby jich chybělo i na nejlevnějších zařízeních co nejméně.
veptus
Junior

Tondaa

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 20:45

Tondaa píše:Omlouvám se všem moderátorům a adminům. Zároveň poprosím o smazání, protože tohle sem fakt nepatří, ale já neodolám, to se nedá! Třeba i za cenu banu.

Ízy ty si fakt totální debil. Renek1 číslo 2

Opravdu? Jako borec napíše, že TELEFONY SAMSUNG SE V ČÍNĚ NEVYRÁBÍ, já mu to zcela jasně vyvrátím a on se místo přiznání chyby a omluvy začne kroutit jako had, protože o nějaké ODM výrobě neměl ani tušení a JÁ jsem d*l? Vážně?

Opravdu to myslíte upřímně? Protože mám pravdu, tak jsem d*l?! To není rozpor mezi názory, to je prostě pravda x lež. A vy dobrovolně berete LEŽ jako bernou minci a toho, kdo říká pravdu, označujete invektivy? Chtěl bych se snížit na vaši úroveň, ale dělat to nebudu, nezlobte se.

No potěš koště - tohle jsem ještě v životě za skoro 4 dekády nezažil...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 13. 2. 2025 21:00

Jako pánové sorry, ale uvědomujete si, že tady absolutně destruujete témata o Galaxy S25 a Galaxy S24? Vám to přijde k věcně diskutujícím diskutérům fér? Jako takového hnusu co tady na sebe plivete, to je opravdu k uzoufání. Jak smradi někde na písečku. Většina z vás tady bude ve věkové hranici 30+ a to už byste pánové měli mít nějaký rozum a snažit se věcně diskutovat. Napíšu to narovinu, kdyby bylo jen a jen na mě, tak tresty jen lítají!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Deawon 14. 2. 2025 07:46

Tak jsem se dočkal služební S24U. No stavěl jsem to na zelené louce skoro do 23h. Bohužel nebyl čas pořádně vyzkoušet SPEN (potřebuji ho na vzdálenou podporu Win, to byl hlavní důvod proč Ultra), foťáky, AI, reproduktory atd.

No první dojmy jsou, že je to těžká kráva, ale čekal jsem to horší. Dostala pořádné sklo a "Vegan" kůži od Samsungu. To pozdro je docela kluzké. Docela to klouže v ruce. Na druhou stranu to jde lépe do a z kapsy. Na A52s jsem měl originál silikon a to se v ruce nehlo, lae dostat to z kapsy v sedě bylo o nervi.

A teď ráno mi přišla aktualizace přes 3GB a už jsem myslel, že je to A15.

Po nalepení skla jsem si nahrál otisky čtyř prstů. Je nějaký způsob, jak přidat otisk pro další osobu? Třeba pro přítelkyni.

No asi nejvíc se těším na test foťáků, tak doufám, že bude o víkendu jasné počasí.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 14. 2. 2025 08:00

Přidat můžeš až 4 otisky.
Jinak skvělý kryt co neklouže a perfektně se drží je tenhle
https://www.smarty.cz/Spigen-Caseology- ... MQQAvD_BwE
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Deawon 14. 2. 2025 08:03

Tak čtyři mám pro sebe. Klasika oba palce a ukazováčky. Podle toho, zda mám mobil v ruce nebo leží na stole. Hodil by se nějaký přístup ala Guest.
No uvidím co ten kryt, ale bohužel je to něco za něco. Když to bude držet v ruce, tak se to bude zase dávat hůř do a z kapsy.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 14. 2. 2025 08:21

Pokud jí nechceš věnovat jeden otisk můžeš jí vytvořit vlastní účet na svým telefonu
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka