Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 19. 2. 2025 19:30

Daniel 71 píše:Zdravim...
Poprosil by som starších skúsenejších o radu..

Samsung s24 a problém s hovorom. V priebehu hovoru prestanem počuť druhú stranu a niekedy aj spadne hovor. Stáva sa to na rôznych miestach, niekedy po 3 minútach niekedy to trvá dlhšie.

Poprosím o nasmerovanie, čo s tým...
Ďakujem.

Přesně tak.
Jaký operátor ?
A děje se to na LTE i 5G ?
Případně vyzkoušet i jinou SIM.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 19. 2. 2025 20:34

Ďakujem za rady..

Je to Orange a je to auto 5g4g2g...skúsim teda dať len 4g2g...
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 19. 2. 2025 21:27

Daniel 71 píše:Ďakujem za rady..

Je to Orange a je to auto 5g4g2g...skúsim teda dať len 4g2g...

Vyzkoušej a dej vědět.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 19. 2. 2025 22:03

renek1: Omg, ale vedle já jsem tady hlavně kvůli PC.
A držel bych se tématu než napadání ostatních.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 20. 2. 2025 09:55

Již pár dní používám S24U a v úterý jsem si v obchodě vzal do ruky S25U. A vzhledově se mi prostě ta S24 líbí víc. Hranaté rysy a ostré rohy displeje. Sedí to prostě k té Ultře. Ta má prostě vypadat jinak než zbytek řady.

Používám ji na vzdálenou plochu na PC a ty ostré rohy displeje jsou luxusní. Navíc snad i Smasung potvrdil, že díky ostrým rohům má S24U větší zobrazovanou plochu ač má menší úhlopříčku.

S23U má ten zakřivený displej, S25U je kulatá jako každý tuctový Samsung. Proto beru S24U jako naprostý ideál. Jedině ten úbytek váhy se mi na S25U líbil. Nechápu proč ještě nevyndali to nabíjení Spenu, když mu zrušili Bluetooth.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 20. 2. 2025 10:09

Souhlas.
Také jsem četl, že IT se více líbí ostré rohy.
Samsung změnu na svém blogu vysvětlil takto:
Jednou z nejvýraznějších změn na Galaxy S25 Ultra jsou jeho rohy. Nový zaoblený design, který nahrazuje ostré úhly svého předchůdce, dodává zařízení hladší vzhled.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 20. 2. 2025 10:23

No sice se to asi lépe drží, ale stejně mobil za 30k+ si dá každý do pouzdra. Prostě Ultra má být něco speciálního co každý pozná.

S mobilem nemachruju, ale dát teď 35k za S25U a pak aby se mi někdo zeptal jestli je to A25-A55?

No S24 jsem dostal i z finačních důvodů, ale vzhled, displej, Spen jsem za to nakonec rád.

Teď doufat, že za 3-4 roky se Samsung pochlapí a konečně vymění HW foťáků, novější technoligi baterií, rychlejší nabíjení.

Přijde mi poslední roky, že všichni výrobci nové produkty neskutečně "šulí". Elektronika, auta, potraviny prostě všechno.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 2. 2025 10:44

Třeba já si telefon za 30k nedávám do pouzdra kvůli tomu, že je za 30k, ale jen když mě k tomu donutí jiné okolnosti, jako třeba, když se bez něj špatně drží. Jinak raději nosím bez pouzdra , ať si užiji design telefonu takový, jaký je. Zároveň si myslím, že vzhled a nějaké designové odlišení má v podstatě cenu řešit jen při použití bez pouzdra, protože pouzdro spolehlivě všechny rozdíly setře.

A jestli si někdo pomyslí, že mám telefon za 3k, mi je srdečně jedno. Reálně stejně masy rozlišují jen mezi iPhonem a vším ostatním.

Nicméně, na tu vzdálenou plochu naprosto chápu tu preferenci ostrých rohů.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka