Zkusím ti to ještě naposledy vysvětlit, pokud to nezvládneš pochopit, je to tvůj problém.
Možná si to nepamatuješ, ale s příchodem Galaxy S8 začala éra zaoblených hran a tím se dostal displej do míst, kde normálně držíš dnes ze stran telefon. Bylo to hezký, ale pak se zjistilo, že to není moc praktické, protože si lidé začali stěžovat na to, že zaoblení hran, vytáhlo displej, až ke hranám a lidi si spouštěli aplikace v tom zaoblení (najdi si obrázek S8), ať víš o čem píšu.
Pak jsem napsal, že když to bylo moc zaoblené a lidi remcali, tak Samsung reagoval a začal narovnávat strany a hrany telefonu. Teď jsme ve fázi, kdy chce někdo hranaté boky, někdo ne, protože mu řežou kapsy. Myslíš, že jsem ti to vysvětlil, pokud ne, tak buď neznáš generace telefonů zpět, nebo to nejsi schopný pochopit, nic ve zlém.

S8 měla cca 2mm hrany, dnes mají telefony cca 8mm. Hlavně jde o to, proč byl můj komentář, byl o tom, že někomu vadí to, někomu ono, proto ale nutné vést několikastránkový flame v jinak užitečném tématu. Prostě je možnost volby a výběru. Ono chrlení písmenek, není hned diskuse. Pokud budeš zase hledat slovíčka a točit se dokola, tak beze mě. Já si myslím, že kdo zná historii, by mohl mé slova pochopit. To je můj názor, mám právo na svůj názor a píšu k věci.
Prostě mi hlava nebere, jaké p*****y se tu už řeší. Ale o samotném telefonu, abych se hrabal desítkami stran pro nějakou informaci. Nechodí jsem jen trollové jako jsme my, ale chodí sem i potencionální kupci, kteří se chtějí něco dovědět.
Když jsem tu byl zaregistrovaný před mnoha lety (cca 5000 komentářů) poprvé, chodilo se řešit spousta věcí i samotný chod telefonů, protože raný Android, to by dnes nechtěl ani nikdo vidět, raný Windows Mobile, raný Windows Phone, tak bylo co řešit a pomáhat si, ne jako dnes jen to trollení. Dnes řešíme kraviny.
Omlouvám se za OT. Už končím.