Lukasou:
Co se týče svižnosti systému a baterie, tak se nemáš čeho bát. Telefon funguje perfektně, vše švihá rychle, zavírání otevírání appek, prohlížení a rolování www stránek, zde je vše OK. Stejně tak baterie...měl jsem ho sice jen 3 dny, tudíž se ještě ani nestačil "naučit" "mé" používání, z toho jsem mu jeden den v kuse (tzn. 24 hodin včetně celé noci) dával kouř fotkami a natáčením videí a baterka tedy držela výborně. V tomto ohledu tedy můžeš být klidný.
Dneska jsem ale telefon zabalil a vrátil, ale bylo to kvůli foťáku. Nemíním čekat, až Samsung možná někdy vydá aktualici, která bude něco vylepšovat. Současně si nemyslím, že ta první aktualizace bude opravovat kvalitu do té míry, že by to byl nějaký výrazný, zásadní a HLAVNĚ znatelný jednoznačný posun. Budou to zase ladit čtvrt roku možná půl a nechci být pokusným králíkem Samsungu, navíc v Evropě okradený o Snap. Může si každý říkat, že letošní Ex je srovnatelný a zřejmě na výdrž baterie a zahřívání bude mít vliv, ale co se týče foto/video, tak zde bude zase jen zaostávat. Chci mobil rozbalit a vidět, že mi výrobce dodal za tyhle prachy kvalitní mašinu a ne, že mě bude zase zkoušet a ještě okrádat.
Nicméně každému, kdo je spokojený, tak to přeji a hlavně ať slouží dobře dlouhá léta. Že je to kvalitně provedený kus železa není pochyb, ale SW Samsungu je každý rok stejně nedodělaný. A to já za své peníze tolerovat nehodlám.
-- 29. 1. 2024 13:22 --pan_Lukas píše:Kdyby ale vnitřnosti ultry narvali do těla S24, byl by to asi můj telefon na delší čas....

Přesně tohle říkám už od řady S21 a naprosto souhlasím (samozřejmě bez Spenu).