Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Quentin111 píše:Nevím proč, ale podpisy uživatelů se mi nezobrazují �
renek1 píše:Video s postupem mám v podpisu.
scuba00 píše:Test vybíjení baterie S24U vs S24+ vs S22U vs S23U
Možná to bude někoho zajímat:
https://www.youtube.com/watch?v=EFZx2WnRuYE&ab_channel=AndroidAddicts
peta809 píše:scuba00 píše:Test vybíjení baterie S24U vs S24+ vs S22U vs S23U
Možná to bude někoho zajímat:
https://www.youtube.com/watch?v=EFZx2WnRuYE&ab_channel=AndroidAddicts
Až neuvěřitelné, řekl bych
lC píše:Takže, konečně jsem byl v showroomu omrknou S24. Jakožto uživatel od S10e, S21,S22, S23 základních rozměrů...
čistě moje osobní dojmy v přímém srovnání s S23.
V ruce působí malinko lacinějším dojmem. Ten rámeček, tlačítka. Drží se bez obalu trochu hůře než předchůdce, což bude tím materiálem. Tady mám strach, že se bude méně odolný.
Pocitově lehčí.
Musím pochválit tenčí rámečky okolo displeje.
Na první pohled působí barvy trochu vyblitě, prý je to jen SW, ale jde to hodně poznat. Předpokládám, že v režimu obchodu bylo vše na max., aby ukázali maximum kvalit.
Rychlé proklikání v systému +/- stejné jako S23. AI nekomentuji a není to moje priorita, při výběru telefonu. Procesor ukáže teprve používání, S22 byla sra*ka, která se nejvíc projevila v každodenním užívání.
Opravdu zklamání je u veganského"koženého" obalu, kdy jsem při doteku na S24 Ultra (jiný neměli vybalený) , měl pocit, že držím lacinou čínskou kabelku. Poctivý kožený obal jako mám u S23 je absolutní rozdíl v držení. Kdo měl, tak ví.
Fotky budou asi po update lepší, jinak na pohled 23 fotí ostřeji.
Suma sumárum, nenašel jsem jediný důvod proč si kupovat a používat S24, nebo v čem by byl lepší jak příslušenstvím, provedením, tak systémem oproti S23. I ty bonusy jsou oproti loňskému roku nic moc.
Počkám s radostí na S25.![]()
BTW. Paradoxně 24 Ultra se drží v ruce lépe než 24+ , ale je to obluda a opět to v ruce působí lacinějším dojmem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků