Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod andrejo777 31. 1. 2024 10:08

Rada S24 je nova. Nikto prakticky nevie, ako telefon funguje. Tak si objedna a testuje. Su urcite ocakavania, ze dojde k vylepseniu... fotiek, vydrze a toho co bolo na predchodzom modele "spatne". Problem nastava, ked sa tieto ocakavania nenaplnia... Porovnavanie samsungu s inymi znackami je preto, ze samsungu "chybaju" technologie, ktore su u druhych znaciel telefonu standard. Chceme, aby bol samsung najlepsi, nechybalo mu nic, a aby ostatny boli pozadu. Zial samsung niekedy dobieha ostatnych...
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 31. 1. 2024 10:17

Pozitivne myslenie . . . budte radi, ze sa z neho da volat a obcas prijme hovor :-) :-) :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod honzicek 31. 1. 2024 10:36

Míra Mírovatý píše:JJ, doručen 24.1. a faktura nedorazila, tak jsem psal včera na chat samsungu a do hodinky jsem fakturu mněl v mailu...

A došla aspoň zpráva z DPD, že budou doručovat telefon? A pokud ano, až v ten den nebo i že přebrali balík/data k zásilce?
honzicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chemer 31. 1. 2024 10:47

Jelikož plánuji dát do výkupu staré zařízení a fakturu, kterou k tomu potřebuji, ani skoro po týdnu nemám, psal jsem také na chat a omlouvali se s tím, že se potýkají s problémy s fakturací, a že faktury začnou co nevidět chodit.
Naposledy upravil chemer dne 31. 1. 2024 10:54, celkově upraveno 1
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 31. 1. 2024 10:48

Mně teprve druhý den od doručení přišel mail, že to odeslali. A až za další den přišla faktura.

Nicméně mají v tom opravdu bordel a je potřeba se kdyžtak ozvat. Já udělal omylem dvě objednávky, a jednu z nich přes live chat support zrušil 19.1. Najednou mi 24.1. DPD doručovalo obě objednávky. Zavolal jsem na support samsungu, a tam mi řekli, že ta informace z chatu zřejmě ještě nedorazila k patřičnému týmu, co to měl stornovat.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod Spaleny6 31. 1. 2024 11:07

petrajss píše:Taky máte někdo takovej divnej pocit, že žádná velká aktualizace dnes nebude, a i když ano, tak víc věcí zesere, než vyřeší?

Upřímně, je mi úplně jedno jestli dneska nějaká velká aktualizace bude, nebo nebude.
Spaleny6
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 31. 1. 2024 11:13

By mě taky zajímalo v čem bude ta aktualizace tak zásadní že musí přijít dneska :mrgreen: mě ten telefon normálně funguje :roll:
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrajss 31. 1. 2024 11:14

Já myslím, že pro spoustu lidí je zásadní, jestli opraví živý režim displeje.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 31. 1. 2024 11:20

To nerozporuji, ale proč to musí být dnes a né zítra? :mrgreen:
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 31. 1. 2024 11:21

honzicek píše:
Míra Mírovatý píše:JJ, doručen 24.1. a faktura nedorazila, tak jsem psal včera na chat samsungu a do hodinky jsem fakturu mněl v mailu...

A došla aspoň zpráva z DPD, že budou doručovat telefon? A pokud ano, až v ten den nebo i že přebrali balík/data k zásilce?

JJ, DPD poslalo info, na e-shopu bylo stále že se objednávka zpracovává...
Míra Mírovatý
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2024 11:36

pan_Lukas píše:To nerozporuji, ale proč to musí být dnes a né zítra? :mrgreen:

Protože bez živýho zobrazení se ten telefon nedá používat, když už za něj člověk tolik zaplatil..... přeci :mrgreen: :-(
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 31. 1. 2024 11:47

preco by aktyalizacia mala byt dnes? od samsungu som nikde take vyjadrenie nevidel. dnes malo byt zahajenie oficialneho predaja, ale to samsung stihol skor. rovnako ako mali dojst nove mobily a niektori ich uz maju tyzden.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 31. 1. 2024 11:54

Ahoj, mám dotaz ohledně vrácení zboží z ofiko e-shopu sam..cz:
mám objednaný s24, ale nějak jsem myslel, že to doručí dříve když MP a pod to již posílali a tak jsem si již minulý týden objednal i novou fólii, tu jsem si na jejich prodejně již vyzvedl.
Teď to ale vypadá , že mi S24 nedorazí do pátku a chci tu fólii vrátit.
Když na webu u objednávky rozkliknu vrácení zboží tak na mě vyskočí okno ať je kontaktuji.
Nemám čas si dopisovat, v sobotu jedu na týden na hory a nerad bych kdyby se mi poté S24 nezdála a vrátil jí aby mi zbyla fólie za 6 stovek...
Stačí když dojdu s nerozbalenou folií a fakturou na prodejnu?
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 31. 1. 2024 12:11

O aktualizaci mluvil Petr Hudec, že má info ze Samsungu, že bude 31.1.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 31. 1. 2024 12:13

tak potom reklamacie treba pisat Petrovi Hudecovi �
romo.11
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka