Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Shelby_Encore píše:O aktualizaci mluvil Petr Hudec, že má info ze Samsungu, že bude 31.1.
Shelby_Encore píše:Telefon mi byl doručen minulou středu a doteď je na webu Samsungu ve stavu ZPRACOVÁNÍ. Problém je však v tom, že tím pádem nebyla vygenerována faktura a já nemůžu využít výkup s bonusem + se mi nenačetlo pojištění Care+. Děje se to i někomu jinému, kdo objednal z oficiálního obchodu?
Shelby_Encore píše:Telefon mi byl doručen minulou středu a doteď je na webu Samsungu ve stavu ZPRACOVÁNÍ. Problém je však v tom, že tím pádem nebyla vygenerována faktura a já nemůžu využít výkup s bonusem + se mi nenačetlo pojištění Care+. Děje se to i někomu jinému, kdo objednal z oficiálního obchodu?
Libb píše:Pokud to bylo na mě, přeložíš mně to do jazyka, kterému rozumí průběrný boomer?
Shelby_Encore píše:Libb píše:Pokud to bylo na mě, přeložíš mně to do jazyka, kterému rozumí průběrný boomer?
To je turnaj v bojových sportech, kde se bijou rádoby celebrity.
renek1 píše:Shelby_Encore píše:Telefon mi byl doručen minulou středu a doteď je na webu Samsungu ve stavu ZPRACOVÁNÍ. Problém je však v tom, že tím pádem nebyla vygenerována faktura a já nemůžu využít výkup s bonusem + se mi nenačetlo pojištění Care+. Děje se to i někomu jinému, kdo objednal z oficiálního obchodu?
A to od tý doby jen nečinně čekáš?
renek1 píše:Shelby_Encore píše:Libb píše:Pokud to bylo na mě, přeložíš mně to do jazyka, kterému rozumí průběrný boomer?
To je turnaj v bojových sportech, kde se bijou rádoby celebrity.
Je to trochu OT, ale tohle se sportem nemá co dělat a je to jen panoptikum, něco jako se dřív chodilo do divadla na vousatou ženu, vlčího muže, siamská dvojčata atd.
andrejo777 píše:K aktualizacii...
Viaceri recenzenti sa vyjadrili, ze v telefonne je predprodukcny softwer... Z toho vyplyva, ze v predavanych by uz mohol byt oficiany. Tak ked, ze sa od dnes predava... tak by oficiany softwer mal byt k dispozicii - teda ta aktualizacia.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků