Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
orgáč píše:peta809 píše:Přemýšlím o Flipu6 jako náhradě za S23 Ultra. Ten výkupní bonus 7000 Kč se vztahuje i na ten Flip? Já že jeho pořizovací cena není tak vysoká, tak mi těch 7000 Kč přijde dost. Jinak bych se se vším co plánuji uplatnit vešel do cca 3500 Kč za nový Flip6, jen ale stále nevím, zda to má smysl, obávám se že spíš ne. Každopádně čas na rozhodnutí mám jen do zítřejšího večera.
Pokud to bude tvá první skládačka, pak to smysl má. Výdrž na baterku bude podobná, foto kromě zoomu taky, větší výkon a hlavně změna! díky jinému form faktoru.
peta809 píše:orgáč píše:peta809 píše:Přemýšlím o Flipu6 jako náhradě za S23 Ultra. Ten výkupní bonus 7000 Kč se vztahuje i na ten Flip? Já že jeho pořizovací cena není tak vysoká, tak mi těch 7000 Kč přijde dost. Jinak bych se se vším co plánuji uplatnit vešel do cca 3500 Kč za nový Flip6, jen ale stále nevím, zda to má smysl, obávám se že spíš ne. Každopádně čas na rozhodnutí mám jen do zítřejšího večera.
Pokud to bude tvá první skládačka, pak to smysl má. Výdrž na baterku bude podobná, foto kromě zoomu taky, větší výkon a hlavně změna! díky jinému form faktoru.
Byla by, ale dost se té změny a případné nespokojenosti obávám. Jak jsem psal, nejhorší je, že se "musím" rozhodnout do zítřejšího večera. Jinak je jasné, v čem bych si 100% pohoršil. Byla by to konstrukce, fotoaparáty a výdrž.
peta809 píše:orgáč píše:peta809 píše:Přemýšlím o Flipu6 jako náhradě za S23 Ultra. Ten výkupní bonus 7000 Kč se vztahuje i na ten Flip? Já že jeho pořizovací cena není tak vysoká, tak mi těch 7000 Kč přijde dost. Jinak bych se se vším co plánuji uplatnit vešel do cca 3500 Kč za nový Flip6, jen ale stále nevím, zda to má smysl, obávám se že spíš ne. Každopádně čas na rozhodnutí mám jen do zítřejšího večera.
Byla by, ale dost se té změny a případné nespokojenosti obávám. Jak jsem psal, nejhorší je, že se "musím" rozhodnout do zítřejšího večera. Jinak je jasné, v čem bych si 100% pohoršil. Byla by to konstrukce, fotoaparáty a výdrž.
orgáč píše:Já bych objednal na Samsungu jen kvůli Care plus v ceně jinak bych na ně prděl. Stejně když to pak člověk prodává, tak každý chce, aby to bylo z Alzy
cosemdesiatsedem píše:Hele jak to myslis s tou foliou u Datartu? predsa vymienat foliu na Folde/Flipu sa musi priamo u Samsungu ne ? Alebo som nieco nepostrehol ?
orgáč píše:
Domin7 píše:orgáč píše:
Jakože Flip, byť 6, má stejně kvalitní hlavní a šíro jako S23U? To jsi asi nemyslel vážně?!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků