Hans_Blix píše:Tak to ti gratuluji. Mi DIČ nakonec nedoplní, jelikož jsem čerpal Rewards body. Takže za mě fakt velké zklamání. Ty jsi Rewards nevyužil?
Aha, takže si platil rewards body, a proto DIČ nedoplní? Nebo se vylučuje nákup na DIČ a následný nárok na body? Protože v bodech by mi mělo přijít asi 599 tis. = 5,9 tis. Kč, ale to až po uplynutí lhůty k vrácení zboží, což bude za týden.
Jinak na nákup jsem rewards nepoužil, ale v získání rewards doufám, bral jsem to jako benefit a před rokem jsem koupil Fold 5 přímo na IČO a DIČ a zároveň se mi načetly rewards body.
Já mám už jediný nedořešený problém, a to trade-in přímo od samsungu, kdy psali, že obdržím instrukce k výkupu mailem, ale nic nepřišlo. Přitom dle obchodních podmínek musím telefon k výkupu doručit do 20 dní. Už jsem jim psal na podporu, takže s jedním nákupem už mám 3x stížnost kvůli DIČ a 1x řešení trade-in. Přiště budu hodně rozmýšlet, zda to absolvuji.
-- 23. 7. 2024 13:10 --orgáč píše:Tak jak jste na tom s baterkou zatím? Hlavně ti, co přecházeli z Fold5.
Za mě lehce lepší. Není to zázrak, ale i podle testů bude mít vyšší SoT a musím potvrdit, že při záteži se méně zahřívá, respektive dlouho se drží a až poté je cítit teplo. Např. na střih 4k videa z dronu to využívám.
EDIT:
Tak do hodiny od poslání dotazu na podporu mi najednou přišly instrukce k výkupu vč. podacího štítku na DHL