Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michalisko66 9. 1. 2025 18:03

peta809 píše:Unikly evropské ceny řady Galaxy S25. Kolik si za inovace připlatíme?

https://samsungmagazine.eu/2025/01/09/e ... alaxy-s25/

Tak to je teda mega trapnej článek. Evropský ceny odvodit od informací indonéské pobočky indického webu, který to má od nejmenovaného internetového prodejce. To si myslím, že my, co to kupujeme každý rok, ta tady tomu rozumíme víc a je nám jasné, že telefonu budou stát cca stejně jako loni, +- do 2K :-D
A ve finále o reálné ceně rozhodují spíš případné předprodejní bonusy, jejichž hodnota se v posledních letech vyvíjí víc než základní cena.
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 9. 1. 2025 19:03

Ha ha ha, 48.500,- Kč... .

Ha ha ha, prodejte auto a kupte si telefon Samsung.... . :D :D :D :D :D

Nazdar!!!
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Hardy. 9. 1. 2025 23:20

On tu snad někdo kupuje Samsung za plnou cenu?! :D
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 10. 1. 2025 05:16

Já doufám, že ne B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hurec 10. 1. 2025 05:47

48 tisíc. K tomu hodí cashback -5000, další bonus -5000, hodinky, sluchátka, pro registrované -3000 a je to :D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod r_konf 10. 1. 2025 08:23

Kdo nepotřebuje kupovat hned po představení nové řady, tak se vyplatí počkat. Lepší akce přichází až v průběhu prodeje. Kupoval jsem v listopadu S24U 1TB za 23400 Kč na ofiko eshopu. Ceníková cena je 44490.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 1. 2025 09:00

Tak, čekat od představení v lednu do listopadu - to už se de facto jedná o výběhový model a taková sleva je pak právě z toho důvodu. Nic pro ty, co si chtějí užít novinku. V takovém případě bych se zaměřil spíše na jarní dny Marianne.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 10. 1. 2025 11:13

No ono taky se to hned ze začátku vyplatí, když je model s větší kapacitou a vyšší pamětí RAM za cenu nižšího B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod majkom 10. 1. 2025 12:53

A uz to bude umet fotit cokoli v pohybu?
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 1. 2025 12:57

Podle mě jo. Když ne automaticky, tak manuálně si čas závěrky můžeš nastavit už odnepaměti.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 10. 1. 2025 13:35

Se mě líbí tyto debaty,o ničem chtěl bych vědět kdo si opravdu koupí za plnou cenu.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 10. 1. 2025 14:44

Shelby_Encore píše:No tak letos beze me. Pres 40tis. nedam za mirnou evoluci, skoro az stagnaci... Gratuluji vsem, kterym neni tech penez lito. Nejde o to kdo na to ma a kdo nema, ale ze to je uz pi*ovina jako zapalit si ctyri Marlborka najednou. Proste proc...?

Tak minimálně malá vylepšení tam jsou stále a jsou lidé, pro které je mobilní technologie koníček a musí mít to nejnovější, někomu zase může vadit design S24U a bude se mu více líbit nová Ultra.

Máš i lidi, co si každé dva roky koupí nové auto, tam je ten provar ještě větší :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 1. 2025 15:41

Mně ta vylepšení teda přijdou podstatně rozsáhlejší, než S23 vs S24.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 10. 1. 2025 16:04

[quote="orgáč"]
Ja to chapu a velmi pravdepodobne se asi taky zlomim a pujdu do toho, ale jsem uz za to na Samsung a na sebe nastvany. Hlavne kdyz vidim, co vyda Oneplus a jini a kolik za to chteji. Proc nema Samsung novou a vetsi baterku? Lepsi nabijeni? Lepsi fotaky? Samozrejme, ze v necem to kouzlo Samsungu je, proto tady vsichni blazni jsme, ale chce top prachy a neda top vybavu, to je k po*rani...
Shelby_Encore
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka