Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 14. 1. 2025 11:26

Pokud bez toho někdo nemůže žít, může si vybrat jinde ;)
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 14. 1. 2025 11:40

To je ten novy dizajn od mercedesu? Take cosi kolovalo... ja by som si prial, aby ultrawide bolo aspon 0.5 nie 0.6 ako do teraz a ten 3x zoom tiez 50mpx a nie z 10mpx robit fotku umelo na 12mpx... oni musia postupne tak az v 26U. U 25U ocakavam velke bububu ohladom makro fotiek :)
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 14. 1. 2025 11:54

To už je holt taková nemoc. Zkritizuju a jak se znám, tak si to koupím jako jeden z prvních :D
Tondaa
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 1. 2025 12:20

Já si myslím, že většina z vás sem chodí akorát tak provokovat a o telefon jako takový zájem vůbec nemají, natož aby si ho skutečně koupili. Myslím, že nebudu daleko od pravdy B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod pikropikro 14. 1. 2025 12:35

Peta809:
To máš pravdu! Posledi dobrý kus byl S8 a s primhouřenýma očima S10. Měl jsem pak S20, S20U, S21, S21U (ten byl taky ok), S22, S22U, S23, S23+ i S23U a ještě jsem zkusil S24...
Komplexně telefon ok, ale ty fotky když není úplně světlo, těch problémů s banana efektem, rozmazanými okraji, shuterlag a dalších plno SW chyb... Děkuji už nechci. Přešel jsem jinam.
Jen mě udivuje, kolik lidí dokáže všechny ty problémy ignorovat, resp. bagatelizovat (však ona to možná opraví nějaká šestá aktualizace).
Na samsungu je vidět v současnosti nejvíce to, jak mobilní divize šetří a taky to, že právě Samsung momentálně stagnuje že všech výrobců nejvíce.
Krásně je to vidět na Foldech a Flipech. Měli takový náskok, tolik let dělali skládačky sami. A kde jsou jejich skládačky dneska.
U Ulter už 4 roky ty stejné foťáky a letos ještě seknou S-Pen na té jediné nejvíce využívané funkci a to dálkovém ovládání.
Já jsem zase přesvědčen, že právě to dálkové ovládání, teda focení na dálku u Ultry využívalo nejvíce lidí, když už ten mobil měli. Ne nějaké čmárání po displeji atd. Myslím si, 95% lidi ten Spen vytáhne tak 3x za rok. A Samsung tu nejvyuzivanejsi funkci sebere!
pikropikro
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Tondaa 14. 1. 2025 12:40

Nevím jak ostatní, ale já ji mám tu ultru v plánu koupit. Je pravda, že moje 23ultra je stále dobrej kousek a tak občas zaváhám, jestli těch pár drobných změn za to stojí. Ale ze zkušeností vím, že sem nikdy koupě nelitoval a nový model vždycky prostě lepší byl.
Tondaa
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 14. 1. 2025 12:52

pikropikro píše:Peta809:
To máš pravdu! Posledi dobrý kus byl S8 a s primhouřenýma očima S10. Měl jsem pak S20, S20U, S21, S21U (ten byl taky ok), S22, S22U, S23, S23+ i S23U a ještě jsem zkusil S24...
Komplexně telefon ok, ale ty fotky když není úplně světlo, těch problémů s banana efektem, rozmazanými okraji, shuterlag a dalších plno SW chyb... Děkuji už nechci. Přešel jsem jinam.
Jen mě udivuje, kolik lidí dokáže všechny ty problémy ignorovat, resp. bagatelizovat (však ona to možná opraví nějaká šestá aktualizace).
Na samsungu je vidět v současnosti nejvíce to, jak mobilní divize šetří a taky to, že právě Samsung momentálně stagnuje že všech výrobců nejvíce.
Krásně je to vidět na Foldech a Flipech. Měli takový náskok, tolik let dělali skládačky sami. A kde jsou jejich skládačky dneska.
U Ulter už 4 roky ty stejné foťáky a letos ještě seknou S-Pen na té jediné nejvíce využívané funkci a to dálkovém ovládání.
Já jsem zase přesvědčen, že právě to dálkové ovládání, teda focení na dálku u Ultry využívalo nejvíce lidí, když už ten mobil měli. Ne nějaké čmárání po displeji atd. Myslím si, 95% lidi ten Spen vytáhne tak 3x za rok. A Samsung tu nejvyuzivanejsi funkci sebere!

Každý rok se u Ultry měnil jeden senzor (hlavní, 5x tele, 0,6 wide) - takže 3x přijde na řadu asi příští rok. Takže žádné stejné foťáky.

Dálkové ovládání lze jednoduše nahradit hlasovými příkazy a gesta nikdo nepoužívá.

Jaké chyby jste našel v SW? Já zatím nic, co by stálo za reportování. Ale když do ruky dostanu nějakou čínu, to je něco - pokud je to u Samsungu plné chyb, čína je nepoužitelná...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Míra-S21U 14. 1. 2025 13:02

S Pen nebude umět ovládat fotoaparát? Hmmm, zrovna tohle využívám hodně, neboť ovládání foťáku tak ze tří metrů v přírodě, kdy např. je mobil na pařezu a člověk si popojde opodál je fajn. To nevím jestli hlasový příkaz zvládne a taky hulákat po lese či mezi lidma...
Míra-S21U
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 14. 1. 2025 13:31

Co se skládaček týče, tak je pořád Samsung nejdál, ať už kvalitou či SW.
To, že tam číňan nasere o něco lepší moduly nebo ztenčí konstrukci, která tak kvalitní není neznamena, že je Samsung pozadu.

Opět to píšou dokola individua, co žádnou skládačku nikdy neměli :)
Naposledy upravil orgáč dne 14. 1. 2025 15:54, celkově upraveno 1
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 14. 1. 2025 13:45

Míra-S21U píše:S Pen nebude umět ovládat fotoaparát? Hmmm, zrovna tohle využívám hodně, neboť ovládání foťáku tak ze tří metrů v přírodě, kdy např. je mobil na pařezu a člověk si popojde opodál je fajn. To nevím jestli hlasový příkaz zvládne a taky hulákat po lese či mezi lidma...

Zatím se to neví - možné je, že je to blbost, nebo že odebrání BT nahradí UWB. To asi až do 22.1. vědět s jistotou nebudeme.

Jinak já osobně používám otevřenou dlaň, nebo ještě častěji hodinky -ani by mně nenapadlo vytahovat Spen jen proto, abych s ním cvakl fotku...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Míra-S21U 14. 1. 2025 13:50

Hodinky mám od Garminu a ten ovládat foťák pokud vím neumí...
Míra-S21U
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 1. 2025 15:34

Tondaa píše:Nevím jak ostatní, ale já ji mám tu ultru v plánu koupit. Je pravda, že moje 23ultra je stále dobrej kousek a tak občas zaváhám, jestli těch pár drobných změn za to stojí. Ale ze zkušeností vím, že sem nikdy koupě nelitoval a nový model vždycky prostě lepší byl.

Mohu podepsat. Nacházíme se ve stejné situaci B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod orgáč 14. 1. 2025 15:55

Snad už to ten týden vydržíte :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 14. 1. 2025 16:37

Jen mě udivuje, kolik lidí dokáže všechny ty problémy ignorovat, resp. bagatelizovat.

Takže si po mnoha letech utrpení našel řešení. Můžeš nám říct, jaká značka tě spasila?
Tondaa
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 14. 1. 2025 18:46

Osobně jdu zas do předobjednávky a už mám opět kupce na svou současnou S24U. Myslím, že zas bude nějaký ten bonus a to člověk rád uvítá i když bych koupil i bez bonusu.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka