Michal Schick: ty asi mluvíš o mém komentáři k Pixelu a jeho čipsetu. Něco se někomu nelíbí na jedné značce a chodí pumpovat hromadu dat, na jiný telefon, který ještě neexistuje v praxi, jak je to špatné a nemoderní fotoaparát a to jsme ve spekulacích, ale když poukážu na malý výkon procesoru a upozorňuji, že nejde o benchmarky, či rozšířený Adidas, tak je to špatně. Jestli někdo nechápe, psaný text, je to jeho problém. Jasně jsem vysvětloval, že v roce 2024 nabídnout čipset jako nabídl nový Pixel, je směšné. Jde o princip u jiných telefonů se stane problém pro nějaké diskutující jedna z věcí a jedou kolovrátek dokola. To že stojí 2 roky starý čipset tolik peněz, to problém není. Pořád jde o odpovídající výkon v roce 2024 za ceny i 36 tisíc, to mi nepřijde normální a proč vypichuji výkon, protože ostatní mají problém u některých značek vypichovat také pouze jednu věc, která je součástí něčeho dobrého, ale kolovrátek jede. U S25 spekulujeme u Pixelu omlouváme jeho slabý čipset v roce 2024, něčím jiným. Proč je u jiného modelu nějaká slabina vyzdvihována do pekla a u jiným modelů je přehlížena.
Galaxy S25 určitě kupovat nebudu, ničím bych si nepolepšil, ale tyhle kritické komentáře i když jsou v pořádku, tak buďme objektivní i k ostatním značkám.
Pokud máš PC na psaní textů, tak jsi v pohodě, ale mluvit o tom, co bylo, je opět směšné. Co takhle vývoj, který pokračuje, ale u Pixelů se zastavil v čipsetu, to je fascinující a to, že používáš na počítači jen jako kalkulačku, neznamená, že ostatní to mají stejně. Bože "co zvládal jejich první počítač" tak to jsi zabil. Je rok 2024, vzbuď se. Respektuji tvé názory i když pořád mluvíme ve vlnách spekulací a u Pixelu o faktu. Někde jsem psal, že jdu do Pixelu 9, ale později jsem zabrzdil, pro naprosto předražený čipset i když to znovu musím napsat, Pixel 9 je velmi povedený telefon. Bohužel se tu jede pořád dokola Adidas, protože to se omluvit nedá.
Omlouvám se za OT, vracím se zpět k S25. Tyhle žabomyší války o slovíčka nesnáším. Pojďme býti objektivní a ne jen kritický. I jeden přešlap je vždy součástí celku, pojďme hodnotit telefon jako komplexní zařízení u všech značek, vždy je to o krabičce co držíš v ruce.