Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod _baudis_ 20. 10. 2024 12:29

Michal Schick: ty asi mluvíš o mém komentáři k Pixelu a jeho čipsetu. Něco se někomu nelíbí na jedné značce a chodí pumpovat hromadu dat, na jiný telefon, který ještě neexistuje v praxi, jak je to špatné a nemoderní fotoaparát a to jsme ve spekulacích, ale když poukážu na malý výkon procesoru a upozorňuji, že nejde o benchmarky, či rozšířený Adidas, tak je to špatně. Jestli někdo nechápe, psaný text, je to jeho problém. Jasně jsem vysvětloval, že v roce 2024 nabídnout čipset jako nabídl nový Pixel, je směšné. Jde o princip u jiných telefonů se stane problém pro nějaké diskutující jedna z věcí a jedou kolovrátek dokola. To že stojí 2 roky starý čipset tolik peněz, to problém není. Pořád jde o odpovídající výkon v roce 2024 za ceny i 36 tisíc, to mi nepřijde normální a proč vypichuji výkon, protože ostatní mají problém u některých značek vypichovat také pouze jednu věc, která je součástí něčeho dobrého, ale kolovrátek jede. U S25 spekulujeme u Pixelu omlouváme jeho slabý čipset v roce 2024, něčím jiným. Proč je u jiného modelu nějaká slabina vyzdvihována do pekla a u jiným modelů je přehlížena.

Galaxy S25 určitě kupovat nebudu, ničím bych si nepolepšil, ale tyhle kritické komentáře i když jsou v pořádku, tak buďme objektivní i k ostatním značkám.

Pokud máš PC na psaní textů, tak jsi v pohodě, ale mluvit o tom, co bylo, je opět směšné. Co takhle vývoj, který pokračuje, ale u Pixelů se zastavil v čipsetu, to je fascinující a to, že používáš na počítači jen jako kalkulačku, neznamená, že ostatní to mají stejně. Bože "co zvládal jejich první počítač" tak to jsi zabil. Je rok 2024, vzbuď se. Respektuji tvé názory i když pořád mluvíme ve vlnách spekulací a u Pixelu o faktu. Někde jsem psal, že jdu do Pixelu 9, ale později jsem zabrzdil, pro naprosto předražený čipset i když to znovu musím napsat, Pixel 9 je velmi povedený telefon. Bohužel se tu jede pořád dokola Adidas, protože to se omluvit nedá.

Omlouvám se za OT, vracím se zpět k S25. Tyhle žabomyší války o slovíčka nesnáším. Pojďme býti objektivní a ne jen kritický. I jeden přešlap je vždy součástí celku, pojďme hodnotit telefon jako komplexní zařízení u všech značek, vždy je to o krabičce co držíš v ruce.
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 20. 10. 2024 14:23

Jako soráč, ale co od toho telefonu chceš? Výkon už dlouho stačí na všechno včetně her. A jen šílenec by na tom hrál od rána do večera, protože tady jsou právě zmíněné počítače a konzole. Chtěl by si od telefonu co teda? Aby točil video 800k s milionem snímků za vteřinu? Ano, zpět k tématu. Pro mě S25 taky nemá smysl, to by musela nabízet kdo ví co, abych měl důvod kupovat nový telefon. Fakt je prostě takovej,že fakt není nic moc co inovovat. Napadá mě pouze výdrž a právě zmíněný foťák. Já píšu z mobilu, počítač opravdu nepoužívám jako kalkulačku. A děkuju, že sis mě přidal do nepřátel. Jak milé

-- 20. 10. 2024 15:40 --

guiz píše:Za mě ty hranaté rohy dělají Ultru něčím výjimečným a odděluje se od od tuctového vzhledu zaoblených rohů. Pokud dojde k tomu zaoblení, tak to bude vypadat jako každá jiná tuctovka.Není už pořádně poznat jestli je to telefon za 2 tis nebo za 40 tis,vypadá to všechno skoro stejně hnusně.
to je přesně ono. Líp to říct snad ani nejde
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 10. 2024 14:46

Já telefonu do budoucna předpovídám úděl jediného osobního zařízení člověka, které bude integrovat všechny funkcionality - včetně počítače, herní konzole apod. Ostatně to je celkem praktické, mít svá data na jednom zařízení, které má dotyčný vždy u sebe, neřešit synchronizaci a další komplikace. Tedy, určitě je ještě kam ten koncept vyvíjet - jak z hlediska výkonu, tak mechanické odolnosti, flexibility, výdrže...

Osobně bych rád viděl pokrok v odolnosti, aby nebylo pro běžné použití nutné používat ochranná skla a pouzdra. Tady tomu je Ultra v kombinaci s GG Armor a titanovým tělem v jeho přirozené barvě zatím asi nejblíže.
Naposledy upravil aikoN dne 20. 10. 2024 14:52, celkově upraveno 1
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 20. 10. 2024 14:52

aikoN: jo, Svatá pravda. Software má taky nekonečný prostor pro inovace. Na to sem poněkud zapomněl
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 22. 10. 2024 08:07

Potvrzeno: Samsung bude v řadě Galaxy S25 používat Snapdragon 8 Elite

https://samsungmagazine.eu/2024/10/22/s ... n-8-elite/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod sender21 22. 10. 2024 09:30

To bude určitě zase za pěknou cenu. Tipuji tak 50.000,- Kč ++++ :shock: :shock: :shock:
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 22. 10. 2024 09:54

Tak si to nekupuj když na to nemáš
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 22. 10. 2024 09:57

Taky se trošku obávám ceny. Víc než kdy jindy.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aikoN 22. 10. 2024 11:47

Víc než iPhone to stát nebude.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 22. 10. 2024 16:58

Nemyslím, že by cena měla vybočovat z každoročního standardu.
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 23. 10. 2024 06:33

a mala S25 bude mit jakej procesor ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 23. 10. 2024 08:35

Jak tu řešíte Pixel a cenu vs výkon...

Co se na to podívat z tohoto pohledu:

Pixel má o něco nižší výkon, než S24 Ultra, ale zase je o několik tisíc levnější, má větší RAM a lepší foťáky a o dost jasnější display.

Podle mě cena adekvátní za vlajku od Google.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 23. 10. 2024 12:23

anonymius píše:a mala S25 bude mit jakej procesor ?

Celá řada Galaxy S25 pojede na Snapdragonu 8 Elite. Máte radost? 

https://samsungmagazine.eu/2024/10/23/c ... te-radost/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hons1 26. 10. 2024 10:59

A jak by bylo jednoduche udelat na ramu zaobleni-cca 1-2mm a displej nechat bez rohu nebo tak jak je treba na s23u.A ramecek kolem displeje klidne 1-2 mm at zustane myslim, ze by to nikoho neomezovalo.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 28. 10. 2024 09:12

peta809 píše:Celá řada Galaxy S25 pojede na Snapdragonu 8 Elite. Máte radost? 

Ano, vyšlo mi to přesně S23+ s 8 Gen2 mi nahradí S25+ s 8 Elite.
Jen škoda nejspíše setu foťáků, který bude od S21 úplně stejný :-) Přemýšlel jsem i o Ultře,,, ale pro mě je důležitá i hmotnost a 40gramůn navíc je hodně...
Snad bude znovu upgrade o jeden storage level výše při uvedení... ;-)
EviatorCZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka