Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hardy. 5. 1. 2025 19:41

Výrobci obalů dělají první kryty dle renderů. Proč by výrobci telefonů dávali Spigenu, Peak designu a spol. přesné specifikace, když by tím akorát hrozily leaky a nebo snížení prodejů jejich vlastních (hezky namaržovaných)? :)

Stačí se mrknout iPhony, kdy se dva roky nazpět objevilo X krytů se starým přepínačem namísto akčního tlačítka.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 1. 2025 20:22

Tak, máš různá partnerství, kryty výrobce obvykle nepokryjí všechny barvy a styly. Prodeje může ovlivnit i dostupnost daného typu krytu, takže je to i v zájmu výrobce telefonu.

-- 5. 1. 2025 19:29 --

peta809 píše:Víš jak, zrovna v případě těhle krytů a ochran displeje se mi nechce, ač bych na to měl, když si mohu dovolit S25 Ultra, dávat takové nesmyslné prachy jako chtějí právě oni renomovaní výrobci a nebo přímo Samsung. Já tam tu cenu prostě opodstatněnou nevidím. Za co ale jsem připraven peníze nejspíš dát, tak je tato ochrana displeje (https://www.whitestonedome.com/products ... tor-2-pack), pokud bude za podobné peníze i pro S25 Ultra. Nicméně jsem právě chtěl mít nějaké pouzdro hned od nákupu, abych ten telefon nemusel nosit nějakou dobu jen v "rukavičkách", ale dobrá, raději ještě počkám. V nabídce jich je zatím fakt málo.

Teď na S23 mám kryt od Spigena za 3 stovky a to už mi přijde ok. Pokud ti jde o přechodné období, tak bych se toho asi nebál a něco vzal - obvykle jen trochu nesedí pozice/velikost děr pro foťák. To se chvíli dá přežít a pak to hodíš do kopřiv, až seženeš přesný...

Osobně nad S25U ale přemýšlím právě z toho důvodu, že ten titan v přírodní barvě a GG Armor mohou bez větší újmy snést i rozumné použití bez krytů a ochranného skla, zvlášť když s ochranným sklem přijde vniveč antireflexní úprava.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 5. 1. 2025 20:38

aikoN píše:..., že ten titan v přírodní barvě a GG Armor mohou bez větší újmy snést i rozumné použití bez krytů a ochranného skla,...

Víš jak, já se ty telefony pak vždycky snažím na výkupu, při koupi nové vlajky prodat za co nejvyšší částku, což se obávám by bez použití krytu a ochrany displeje nebylo možné. Už jen zkusit jej používat delší dobu než jeden den bez ochrany mi přijde jako riziko.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 1. 2025 20:42

Jasně, tomu rozumím. Já jsem zase rozpolcený z toho, že si tak vlastně ten telefon neužiju naplno.

Trochu mě na tohle navnadily mé současné GW7, kde jsem právě šel cestou přírodní stříbrné barvy a vypadají i po půl roce jako nové. Ve srovnání s předchozími GW5 Pro, které byly v černé za chvíli viditelně poškrábané.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 6. 1. 2025 13:28

Neprodává Samsung antireflexní fólie? Mám pocit, že jsem něco podobného zahlédl.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 6. 1. 2025 14:39

Ano, Samsung toto od řady S24 zavedl. Nicméně je potřeba říct, že:
- použitím originální antireflexní fólie na S24U se odrazivost trošku zvedne = není tak dobrá, jako u GG Armor
- použitím originální antireflexní fólie na S24/S24+/Fold6 se odrazivost výrazně sníží = je to mnohem lepší, protože mají standardní GG

Suma sumárum je nejlepší S24U používat bez fólie - nicméně i s ní je zážitek špičkový. U ostatních modelů, které mají klasická skla, je pak fólie naprosto super - byť vám ten výřez kolem selfie kamery bude oproti zbytku svítit jako zrcadlo...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 7. 1. 2025 08:08

Minimálně vrcholný model Galaxy S25 Ultra dostane globálně nový špičkový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Elite, zřejmě pak v úpravě pro Samsung. Jak to bude s modely Galaxy S25 a Galaxy S25+ na evropských trzích, není potvrzené. Některé zdroje uvádí použití čipů MediaTek Dimensity 9400, který je se Snapdragonem 8 Elite výkonově srovnatelný, ale ve hře jsou i vlastní čipy Exynos či použití stejného čipu jako u modelu Ultra. Poslední varianta by měla platit pro americký trh.

Zdroj: https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/ ... ob_tech_jm
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Čibík 7. 1. 2025 16:01

Kazdou chvilku se píše něco jiného, lepší bude počkat

https://m.mobilmania.zive.cz/samsung-ga ... /a-1361702

-- 7. 1. 2025 16:13 --

Tady další článek

https://smartmania.cz/ne-tri-ale-ctyri-smartphony-samsung-rozeslal-pozvanky-na-lednovy-galaxy-unpacked/
Čibík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 7. 1. 2025 20:15

Ty jo, ten podivný ovál kolem těch tří čoček je fakt hnusnej. Podle mě to kazí jinak čistý design telefonu. Co na to říkáte vy?

Obrázek

https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s25-oficialni-rendery-unik/?fsp_sid=6564
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod r_konf 7. 1. 2025 20:19

To je silikonový kryt...
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 7. 1. 2025 20:41

peta809 píše:Víš jak, zrovna v případě těhle krytů a ochran displeje se mi nechce, ač bych na to měl, když si mohu dovolit S25 Ultra, dávat takové nesmyslné prachy jako chtějí právě oni renomovaní výrobci a nebo přímo Samsung. Já tam tu cenu prostě opodstatněnou nevidím. Za co ale jsem připraven peníze nejspíš dát, tak je tato ochrana displeje (https://www.whitestonedome.com/products ... tor-2-pack), pokud bude za podobné peníze i pro S25 Ultra. Nicméně jsem právě chtěl mít nějaké pouzdro hned od nákupu, abych ten telefon nemusel nosit nějakou dobu jen v "rukavičkách", ale dobrá, raději ještě počkám. V nabídce jich je zatím fakt málo.

Mám takovou zkušenost, že originál nabízí prostě lepší kvalitu, ať si Aliexpráčci myslí svoje :D
Poslední zkušenost s tahem na Galaxy Watch Ultra, zkoušel jsem v obchodě i dražší náhrady, ale originálu se nic nevyrovná kvalitou materiálu.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 7. 1. 2025 20:54

r_konf píše:To je silikonový kryt...

Já jak to viděl na těch spodních renderech, tak mi to přišlo, že je to bez obalu. Jsem slepej.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 9. 1. 2025 17:16

Unikly evropské ceny řady Galaxy S25. Kolik si za inovace připlatíme?

https://samsungmagazine.eu/2025/01/09/e ... alaxy-s25/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod panrt 9. 1. 2025 17:41

Sem nevěděl že Indonésie patří pod EU :D

Tady ceny Italie:

Galaxy S25 (SM-S931)

128 GB - €973
256 GB - €1,036
512 GB - €1,162
Galaxy S25 Plus (SM-S936)

256 GB - €1,246
512 GB - €1,371
Galaxy S25 Ultra (SM-S938)

256 GB - €1,571
512 GB - €1,696
1 TB - €1,948
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 9. 1. 2025 17:41

No tak letos beze me. Pres 40tis. nedam za mirnou evoluci, skoro az stagnaci... Gratuluji vsem, kterym neni tech penez lito. Nejde o to kdo na to ma a kdo nema, ale ze to je uz pi*ovina jako zapalit si ctyri Marlborka najednou. Proste proc...?
Shelby_Encore
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka