Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 19. 10. 2024 13:11

To jo, ale taky ty fotaky Pixelu maji nejake parametry, co je pro tu technickou kvalitu zaklad. Uz osmicka ma 48Mpx 1/2" UW snimac nebo 1/2,55" snimac pro tele, takze se nemusime bavit ani o cine. A vlastne se tady prostredim OneUI obhajuje fakt, ze zatim co jini inovuji, samsung da do telemodulu 4.rok po sobe stejny prehistoricky snimac. Ale jestli vam to prijde normalni :) mne to v dnesni dobe prijde dost zoufaly

Hardy: to je to same jako kdybych napsal, ze prakticky jakykoliv cipset splni svuj ucel, protoze vetsina lidi jen cuci na socky a na to nepotrebuji nic extra a jednodenni telefony jsou dneska standard, takze ani zravost nevadi. Tohle fakt neni zadna diskuze, jen lesteni ruzovych bryli...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 19. 10. 2024 14:02

Vždyť jsi neviděl ještě žádnou fotku. Pokud to dohoní software, tak není problém. Ty jsi se zasekl na jedné věci ve vlákně, které je čistě spekulativní i když máš podle čísel pravdu. Pokud budu volit S25, budu chtít vidět jak fotí, jinak si vyberu na focení jiný telefon. Pokud splní má kritéria S25 a bude to komplexně dobrý telefon, vyberu si ho. Prostředím One UI se tu nic neobhajuje, podle mého názoru, je to nejlepší nadstavba ze 3 nadstaveb, které jsou na trhu a to je holý fakt. Mimochodem tu nadstavbu potřebuješ pořád, fotoaparát občas. Bavme se o komplexnosti telefonu a v tom je řada S na vrcholu.

Můžeš jít do Pixelu. Holý android, plný nudy za nekřesťanské peníze. Připadá mi nenormální jít ven v roce 2024 s výkonem o polovinu slabším čipsetem, než 2 roky starší vrcholné modely. Dohání se to čistým androidem, aby mohli omluvit nevýkonný procesor a to jsou fakta, viděl jsi ceny? Nejde o ty peníze, ale jde o to za co platíš. Vynechme benchmarky a více adidas, tohle je větší pr*ser, než S25, kterou ještě nikdo nikdy v ruce zatím neměl.

Víš co, každý telefon má něco a rozmanitost trhu ti dává možnosti zvolit si něco, co ti bude vyhovovat. Každý inovuje, tam kde to uzná za vhodné, ale dostat dokonalou krabičku, pro všechny, podle jejich přání, není možné.

Mimochodem já volit S25 nebudu, počkám 1 až 2 roky, na další inovace. Co jsem chtěl napsat je venku a já se loučím, budu kritizovat, až to uvidím.
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 19. 10. 2024 14:43

Telefony kupuji dlouha leta max za 15-17K, takze vsechny nove vlajkove modely jsou za nekrestanske penize vc. Pixelu, samsungu, ciny, o apple nemluve. Ale zase, u fotaku samsungu ti spatne cisla v HW nevadi, tam to dozene SW (u samsungu, to urcite :D ), ale u Pixelu uz mas najednou s papirovym vykonem problem? Tam ti polovicni vykon nevoni, ikdyz je ten telefon plynulejsi, nez ta opevovana nadstavba? Cisty android byl cisty vzdycky a nemusi kompenzovat jen posledni modely s Tensory, co je to zase za teorie? Az sem jsem se nechtel dostat, to uz tady bylo ve vlaknu k Pixelu 9, ale ta zaslepenost a ohybani pravdy viz fotak vs cipset je do oci bijici :D tady to fakt nema smysl.

Jedine na cem se shodneme je, ze si kazdy muze vybrat co chce, pak ale nechapu ty reakce jako kdybych tady fandum znacky stoupl na kuri oko. Tak zustaneme u toho, ze tobe nevadi, ze u vlajkove lodi platis za 4 roky stare technologie fotaku a mne zase, ze platim za polovicni vykon cipsetu 2 roky starych vlajek, ikdyz to pri pouzivani vubec nepoznam ;) pak mne hod do SZ co je na prostredi Pixelu tak nudne a na Samsungu tak zabavne. Hry uz davno nehraji a telefon mam spis na praci, tak tomu vyjadreni uplne nerozumim. Pixel jsem si nastavil podle S21+, co mam porad doma a krome drobnosti moc rozdilu nevidim, coz neni kritika OneUI, ktere bezesporu je skvele.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 19. 10. 2024 17:41

Presne tak, Pixel je slabý papírově, ale v reálu je znatelně rychlejší a plynulejší než Samsung. Nudný rozhodně není. Vyměnil jsem ho za S23 Ultra a už nějak nemám chuť ani potřebu se k Samsungu vracet. Takže soustředit se na parametry jen papírové nemá kolikrát smysl. Samsung versus Pixel to znatelně potvrzuje. Ale chápu, víc proužků, víc Adidas.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 19. 10. 2024 17:53

Vy ste tady fakt všichni nemocný. Kde sou ty zlatý časy, kdy se chodilo diskutovat pouze o vlastněných telefonech do přýslušných témat, a radit si různý vychytávky.
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 18:06

Tvl zatahnout zde marny googli produkt a davat ho do souvislosti se samsungem a jeho top bezkonkurenčni nadstavbou. Ale tak někdo neni naročnějši a spokoji se i s malem.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 19. 10. 2024 18:20

Pixel je slabý jak čaj. A ten jeho soc je pouze převlečený exynos. A to je zlý sen.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 19. 10. 2024 18:27

Schick: tak k cemu jsou vlakna o chystanych telefonech a unicich, kdyz se o nich nesmi psat, protoze je vlastne nikdo nema :D

Miromen: to si kopni do vlastni rady ;) jedine co jsem okomentoval, tak 4 roky stary, porad se opakujici, snimac do chystane S25. Domaci to bez jakehokoliv validniho argumentu obhajili vybornou nadstavbou samsungu, tak se debata nejak vyvrbila :) a hlavne se poplacejte, jak je ten samsung vyborny, sam jsem zvedav jak dlouho mu ta recyklacni politika vydrzi, uz jednou ho cina predbehla a nepouci se
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 19. 10. 2024 18:41

Kultus, asi to bude tym, ze cinske mobily maju perfektny HW, v cislach vyzerajuci dobre, ale otrasne nadstavby, co ho poriadne nevyuziju, resp. ta pri pouzivani ide slak trafit...
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 19. 10. 2024 18:46

Kultisi nebo jak se to píše, takle žvaníte i u čtyři roky starých telefonů například. Prostě žádná změna. A dokonce nadáváte, dřív než je to kmání. Opravdu je už dlouho skoro nadlidský výkon sehnat nějakou radu nebo nápad, nějaký další apka tuning. Ve všech vláknech se dá akorát tak zjistit, že si máš koupit něco jinýho. Já sem u samsungu od Galaxy II... předtím Nokia (symbian), předtím Siemens, Alcatel... každý si v diskuzích pomáhal, dával návody na vychytávky atd. Tady je jen mrtvo s nemocnou kritikou všeho
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 19:02

kultus píše:Schick: tak k cemu jsou vlakna o chystanych telefonech a unicich, kdyz se o nich nesmi psat, protoze je vlastne nikdo nema :D

Miromen: to si kopni do vlastni rady ;) jedine co jsem okomentoval, tak 4 roky stary, porad se opakujici, snimac do chystane S25. Domaci to bez jakehokoliv validniho argumentu obhajili vybornou nadstavbou samsungu, tak se debata nejak vyvrbila :) a hlavne se poplacejte, jak je ten samsung vyborny, sam jsem zvedav jak dlouho mu ta recyklacni politika vydrzi, uz jednou ho cina predbehla a nepouci se

Gratuluji, že jses dostal k něčemu co ještě ani neni.
Samsungy foti nadstandardně a ještě k tomu maji top nadstavbu, kterou ani naznakem nikde jinde nenajdeš. A jestli nějaky vyrobce dokaže o max nějake jednotky procent fotit lepe tak ať tam maže ten, kdo to vyžaduje.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 19. 10. 2024 19:16

Trošku se začínám bát, že mě zase zablokují. A to už sem sem nakonec musel vlézt s opravdovým jménem. Kritika kritiků je zřejmě závadná. Už tady mám čtyři "nicky". Začínal sem prvním, ze SiemensManie
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 10. 2024 19:52

kultus píše:Telefony kupuji dlouha leta max za 15-17K, takze vsechny nove vlajkove modely jsou za nekrestanske penize vc. Pixelu, samsungu, ciny, o apple nemluve. Ale zase, u fotaku samsungu ti spatne cisla v HW nevadi, tam to dozene SW (u samsungu, to urcite :D ), ale u Pixelu uz mas najednou s papirovym vykonem problem? Tam ti polovicni vykon nevoni, ikdyz je ten telefon plynulejsi, nez ta opevovana nadstavba? Cisty android byl cisty vzdycky a nemusi kompenzovat jen posledni modely s Tensory, co je to zase za teorie? Az sem jsem se nechtel dostat, to uz tady bylo ve vlaknu k Pixelu 9, ale ta zaslepenost a ohybani pravdy viz fotak vs cipset je do oci bijici :D tady to fakt nema smysl.

Jedine na cem se shodneme je, ze si kazdy muze vybrat co chce, pak ale nechapu ty reakce jako kdybych tady fandum znacky stoupl na kuri oko. Tak zustaneme u toho, ze tobe nevadi, ze u vlajkove lodi platis za 4 roky stare technologie fotaku a mne zase, ze platim za polovicni vykon cipsetu 2 roky starych vlajek, ikdyz to pri pouzivani vubec nepoznam ;) pak mne hod do SZ co je na prostredi Pixelu tak nudne a na Samsungu tak zabavne. Hry uz davno nehraji a telefon mam spis na praci, tak tomu vyjadreni uplne nerozumim. Pixel jsem si nastavil podle S21+, co mam porad doma a krome drobnosti moc rozdilu nevidim, coz neni kritika OneUI, ktere bezesporu je skvele.

Legrační, přesně tenhle argument jsem použil a nějak na to neuměli reagovat.
Papírově slabší výkon u Pixelu neomluví i když jede lépe než S24U.

ale papírově slabší foto HW u S25U omluví, když to doženou SW. Nepochopíš :-D

Minimálně dva zdejší Samsung fanatici začali chodit do Pixel fóra a tahali tam Samsung - to je OK ale tahat tady Pixel to je špatně. Jako vážně?

Tyhle Samsungboys jsou totálně zaslepení.

Když jsem poukázal na problémy s S23 a jejím plynulým chodem, prý jsem lhář. To že se nás sešlo více je nezajímalo. Aktuální A5x je vyhlášena neodladěným prostředím, to je ta super nástavba.
Nikdo mi nevysvětlil co znamená zábavná nástavba a proč to člověk potřebuje.
Nestačí taková, která špičkově funguje?

To že u Pixelu skončilo hodně majitelů Samsungu ULTRA a chválí si hladký chod je pro ně asi taky výmysl. Ale osobní zkušenost nemají.

Pro ně fotí Samsung nadprůměrně i když předloňský P7P fotí lépe než aktuální ULTRA. :-D

No tobě držím palce aby Samsung fanatici vedli diskuzi a já si někdy přijdu přečíst tu čočku kterou tu dostanu. Uhodil jsem na citlivé místa :-D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 20:03

Tvl, kde se berou tyhle dutohlave stvořeni. Ono si to vyhledava a chova se to jak ditě ze školky. On mi rozbil babovičku nutně podotknout opravněně tak ja si pujdu taky placnout.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 19. 10. 2024 20:18

Nezná někdo nějaký zlepšovák na Galaxy S4 mini?

S28 ultra bude mít podobný foťáky. Samozřejmě že budou maximálně stejný a taky daleko za čínskou konkurencí.
No a taky aby to telefonovalo když ten pixel xl je lepší. Není ten pixel XL vlastně plazmotékově lepší?

:hm
Naposledy upravil Michal Schick dne 19. 10. 2024 20:39, celkově upraveno 1
Michal Schick
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka