Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 19. 10. 2024 20:27

miromen4 píše:
kultus píše:Schick: tak k cemu jsou vlakna o chystanych telefonech a unicich, kdyz se o nich nesmi psat, protoze je vlastne nikdo nema :D

Miromen: to si kopni do vlastni rady ;) jedine co jsem okomentoval, tak 4 roky stary, porad se opakujici, snimac do chystane S25. Domaci to bez jakehokoliv validniho argumentu obhajili vybornou nadstavbou samsungu, tak se debata nejak vyvrbila :) a hlavne se poplacejte, jak je ten samsung vyborny, sam jsem zvedav jak dlouho mu ta recyklacni politika vydrzi, uz jednou ho cina predbehla a nepouci se

Gratuluji, že jses dostal k něčemu co ještě ani neni.
Samsungy foti nadstandardně a ještě k tomu maji top nadstavbu, kterou ani naznakem nikde jinde nenajdeš. A jestli nějaky vyrobce dokaže o max nějake jednotky procent fotit lepe tak ať tam maže ten, kdo to vyžaduje.

Takze misto argumentu zase jen nadavky? Bavime se o pravdepodobne vybave tzv. unicich takze cele tohle vlakno je v teoreticke rovine, nechapes? Potrebujes to vysvetlit? Ani v teoreticke rovine nejses schopen argumentovat, jen svym zpusobem obhajujes stagnujici fotovybavu kdysi vlajkove rady na ukor Ultry. Kdyby se aspon jednalo o spickove snimace, ktere predbehli svou dobu a nejakou setrvacnosti par let vydrzi konkurencischopne tak nereknu, ale radeji napadate ostatni, co s vami nesouhlasi, nez ze by ste rozumne diskutovali. Byla doba, kdy S rada udavala smer a mela to nejlepsi, jestli ji zustalo jen OneUI, tak bude neco spatne. Sami to pisete, foti hezky/dobre, to zni spis jako prumerne. Ja pamatuji jiny samsung, ktery nemel na trhu konkurenci...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 20:29

Nadavky hmm, imitace, napodobeniny tvl tohle je važně houno.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 20:29

Michal Schick píše:Nezná někdo nějaký zlepšovák na Galaxy S4 mini?

Kladivo.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 10. 2024 20:32

miromen4 píše:Tvl, kde se berou tyhle dutohlave stvořeni. Ono si to vyhledava a chova se to jak ditě ze školky. On mi rozbil babovičku nutně podotknout opravněně tak ja si pujdu taky placnout.

ÁÁá že by konečně z tvé strany trochu sebereflexe? :-D

Když všude řveš, že Pixel nemá výkon ale reálně jede lépe než S24ULTRA, rozbiješ bábovičku max. sobě či jiným Samsungáčum :-)

Ve vlákně je i odkaz na porovnaní IP15P+P9P+S24U a prohrála S24U, vyhrál tuším Pixel ;-) To je ta super nástavba :tleskani
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 19. 10. 2024 20:44

Michal Schick píše:Opravdu je už dlouho skoro nadlidský výkon sehnat nějakou radu nebo nápad, nějaký další apka tuning. Ve všech vláknech se dá akorát tak zjistit, že si máš koupit něco jinýho. Já sem u samsungu od Galaxy II... předtím Nokia (symbian), předtím Siemens, Alcatel... každý si v diskuzích pomáhal, dával návody na vychytávky atd. Tady je jen mrtvo s nemocnou kritikou všeho

nelze chvalit neco, co si chvalu nezaslouzi...

Ten android je uz obecne tak vychytany, ze se malokomu vyplati delat root, flashovat, atp. Samsung to take postupne zkomplikoval tim Knoxem a ztratou zaruky. Mozna by sis vic uzil ve vlaknech k cinskym telefonum, kde je toho vic ke zlepsovani. Taky mne to driv vic bavilo, ale ten zlaty vek je pryc. Ikdyz se vse tak nejak vyvyji, krucky jsou male a krome fotaku a velke baterie uz ani HW nikoho svym zpusobem moc nenadchne, mozna jeste ty ultra svitive displeje. Si vem, jaky byl Touchwiz, prvni OLEDy, fotaky v dobe Xperie X10, SII (taky jsem mel) vsechno tak nejak "zacinalo" a vylepsovalo se. Dneska se to tak nejak plouzi a ikdyz jsem tenkrat kupoval kazdy rok novou vlajku (S2, S3, S4...) dneska jsem nateseny jen kdyz vymenim mobil jednou za dva-tri roky. Taky HW "predbehl" naroky uzivatelu a cim dal vic ctes, ze lidem neco vlastne "staci" protoze jsou pekne displeje pomalu i v drazsim lowendu, taky dostatecny vykon a vlastne i fotaky...nemluve o jejich majoritnim vyuzivani. Kde skoncili bezne fotaky? Tablety?
Naposledy upravil kultus dne 19. 10. 2024 20:51, celkově upraveno 1
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 19. 10. 2024 20:45

miromen4 píše:
Michal Schick píše:Nezná někdo nějaký zlepšovák na Galaxy S4 mini?

Kladivo.

Vole :-D

-- 19. 10. 2024 21:47 --

kultus píše:
Michal Schick píše:Opravdu je už dlouho skoro nadlidský výkon sehnat nějakou radu nebo nápad, nějaký další apka tuning. Ve všech vláknech se dá akorát tak zjistit, že si máš koupit něco jinýho. Já sem u samsungu od Galaxy II... předtím Nokia (symbian), předtím Siemens, Alcatel... každý si v diskuzích pomáhal, dával návody na vychytávky atd. Tady je jen mrtvo s nemocnou kritikou všeho

nelze chvalit neco, co si chvalu nezaslouzi a ten android je uz obecne tak vychytany, ze se malokomu vyplati delat root, flashovat, atp. Mozna by sis vic uzil ve vlaknech k cinskym telefonum, kde je toho vic ke zlepsovani. Taky mne to driv vic bavilo, ale ten zlaty vek je pryc. Ikdyz se vse tak nejak vyvyji, krucky jsou male a krome fotaku a velke baterie uz ani HW nikoho svym zpusobem moc nenadchne, mozna jesye ty ultra svitive displeje. Si vem, jaky byl Touchwiz, prvni OLEDy, fotaky v dobe Xperie X10, SII (taky jsem mel) vsechno tak nejak zacinalo a vylepsovalo se. Dneska se to tak nejak plouzi a ikdyz jsem tenkrat kupoval kazdy rok novou vlajku (S2, S3, S4...) dneska jsem nateseny jen kdyz vymenim mobil jednou za dva-tri roky.

Svatá pravda :-|
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 21:00

Taky tak, každoročni obměna již neni nebo by nebyla tim čim by byla před cca 10 lety zpět.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 21:03

Dzejn Dočk píše:
miromen4 píše:Tvl, kde se berou tyhle dutohlave stvořeni. Ono si to vyhledava a chova se to jak ditě ze školky. On mi rozbil babovičku nutně podotknout opravněně tak ja si pujdu taky placnout.

ÁÁá že by konečně z tvé strany trochu sebereflexe? :-D

Když všude řveš, že Pixel nemá výkon ale reálně jede lépe než S24ULTRA, rozbiješ bábovičku max. sobě či jiným Samsungáčum :-)

Ve vlákně je i odkaz na porovnaní IP15P+P9P+S24U a prohrála S24U, vyhrál tuším Pixel ;-) To je ta super nástavba :tleskani

To zkoušiš na mě ? Hm nepapam seno, zkus to jinde, ale u mě s tim važně neuspěješ.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 10. 2024 21:46

Nemám co zkoušet, že přehlížíš fakta, argumenty a odkazy na ně vím. Že máš dvojí metr na Samsung a ty ostatní také vím. Co ti vadí na jiných (zastaralý HW a průměrné výsledky) ti na Samsungu nevadí. Už se nepokouším s tebou debatovat.

Děkuji, že ses zmínil o tvých stravovacích návycích. Seno nejíš a to je dobře, gratuluji.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 19. 10. 2024 22:09

To mě udivuje, když někdo vidi něco co nevidi autenticka osoba. Ten virtualni svět je falešny jak stupidni FB.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 20. 10. 2024 05:44

Zeptal sem se toho extra pixel gemini, jestli mi najde na internetu, který Siemens měl jako první paměťovou kartu a uměl přehrávat dokonce i mp3.

"Omezené dostupné informace: Detailní historické záznamy o každém modelu telefonu, včetně přesného data uvedení na trh a všech jeho specifikací, nejsou vždy veřejně dostupné."

Jo fakt vtipný. Takže až sem zase vlítne rozzuřený moderátor, ať se taky trošku zamyslí. Vsechno smazaný, nikdo si nic nepamatuje, fakt paráda. Kdysi sem byl málem virtuálně ukamenován, když sem tvrdil, že mobily jednou budou fotit líp než kdejakej aktuální kompakt. Taky sem se tenkrát dočetl, že výkon telefonu v MHz není totéž co u počítače. Jakože cože... předpokládám, že místní odborníci mají jasno, jako odborníci tenkrát. Telefon umí měřit teplotu, jen v jiných stupních celsia než je běžné. Například.

-- 20. 10. 2024 06:51 --

Jo a k tématu. Na S25 nemá smysl čekat, stačí jakýkoliv pixel, ajfoun, nebo hujawej. Všechny ty telefony přece fotí lépe a jsou odladěné...... já mám tedy sice s23 ultra, ale to amatérům docela stačí.
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 10. 2024 08:01

Z mého pohledu je to o tom, že nedostatky Samsungu se kompenzují jednodušeji, než nedostatky ostatních výrobců. V podstatě jde jen o ten foťák a focení pohybujících se objektů. Tedy, nastavím si zkratku na Pro režim s kratší závěrkou a problém je vyřešen.

Ale jak vyřeším ty nástavby a špatnou energetickou optimalizaci čínských výrobců? Jak vyřeším ten hrozný hrb s foťáky na zádech u Pixelu a fakt, že díky čistému Androidu tam bude defaultně chybět spousta komplexních funkcí, které mají nástavby již pohodlně integrované - například možnost duálních aplikací? Který z konkurentů nabídne použitelný desktop režim, když pro soukromé použití telefon už z 90% používám místo notebooku? A tak dále.

Už jen když se podívám na ten výčet výše, tak nějaký foťák a vytvoření zkratky na Pro režim je naprostá prkotina, kterou vyřeším za minutu. Tak proto za mne Samsung - nabídne komplexní funkčnost out of box.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 20. 10. 2024 09:05

aikoN: taky to už dlouhá léta používám místo stolního počítače. A bláboly o malém výkonu různých diskutérů mě fakt fascinujou. Zajímalo by mě, co zvládal jejich první počítač. Sem se fakt asi chodí jen rozčilovat
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 10. 2024 09:25

Stolní počítač si pořád držím - několikrát do roka jej použiju, když chci třeba něco renderovat apod. Ale pro běžné každodenní záležitosti, jako jsou maily, internet, videa, nějaký ten dokument nebo tabulka, tam je DeX naprosto ok a už bych telefon bez něj nebo nějakého ekvivalentu nechtěl. A myslím si, že reálně klasický počítač doma už nepotřebuje většina lidí. Drží si je v podstatě ze zvyku.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 20. 10. 2024 10:07

Já mám taky stolní počítač, občas ho taky používám (nutno dodat, že už je to dědeček). S25 určitě stojí za úvahu o koupi. Nicméně, rozhodl sem si nechat 23Ultru dokud bude mít software podporu. Galaxy Ultra 25 by musela hodně překvapit abych přemýšlel o změně
Michal Schick
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka