Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
renek1 píše:Máte někdo nějaký tip na pouzdro pro Galaxy s25 Ultra?
Maxpayne2019 píše:Nemôžem si pomoct ale co vidite na s25 ultra? Ved ta prezentácia bola totalny fail , o AI a keby Samsung nebol skupy tak je to len softwarova zalezitos a kľudne to daju do s24 ultra napríklad. To pero je downgrade, fotaky tiez jedine novy smapdragon moze zmenit kvalitu. Ja nevidim nic co priniesli nove. Som jediny?
Hardy. píše:Já jsem šel do Spigen Enzo Aramid. Na ofiko stránkách vyšel na polovic, takže super cena.
Pokud chcete pořádné upgrady, tak ty telefony přestaňte kupovat.Samsung nemá motivaci inovovat, když mu telefony jdou neustále na odběr. A ono úplně jednoduše je S25U prakticky etalon top Androidu. Mohla by být lepší baterka, rychlejší nabíjení, větší čtečka otisků atd., ale ve výsledku to jsou minoritní věci, které běžnou populaci nezajímají… viz BT S-Pen, který používalo 1 % lidí.
renek1 píše:Protože Caseology už ukončilo činnost a Spigen, pod který asi nějak tahle značka spadala ho letos prostě nedělá. Zkusím nejake spigen
Maxpayne2019 píše:Nemôžem si pomoct ale co vidite na s25 ultra? Ved ta prezentácia bola totalny fail , o AI a keby Samsung nebol skupy tak je to len softwarova zalezitos a kľudne to daju do s24 ultra napríklad. To pero je downgrade, fotaky tiez jedine novy smapdragon moze zmenit kvalitu. Ja nevidim nic co priniesli nove. Som jediny?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků