Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 24. 1. 2025 14:18

Legrační je, jak tu plno lidí prahne po novinkách a inovacich a nakonec ani neví co jejich chytrý telefon vůbec dokáže a jaká různá nastavení má. To si dovolím tvrdit, že takových je drtivá většina. Když tak různě prolejzám fóra a čtu ty dotazy jak se co v telefonu nastavuje a jak to najít a pak na jiných vláknech ti samí borci dělají ramena jak měli hromadu mobilů atd. Nakonec to jsou jen "Pepíci" co s nabušeným telefonem umí tak max najít kontakt, poslat SMS, hrát hry a brouzdat po netu,ale když by měli něco nastavit tak ani neví jak a nebo ani netuší, že to jejich mobil zvládá. Například i to, že když chci vyfotit rychlý pohyb tak to ťuknutím nastavím,jak už tu bylo napsáno.
No a teď už prosím konečně vecně k samotné řadě S25 a faktům o jejím fungování a ne jen dohady.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Eaazy 24. 1. 2025 14:19

SmartDavid píše:
Eaazy píše:Takže pokud nefotím (protože pár fotek denně nepovažuji za focení), pokud telefon nabíjím přes noc pomalu bezdrátově (protože jej přes den nedokážu vybít), pokud nepoužívám Spen jako spoušť foťáku (protože mám hodinky, či prsten), nemá cenu inovovat?

Ano, chápu, že vámi zmíněné by klidně mohlo v Ultře být, to bezpochyby. Ale takto "vybombit" HW už jednou Samsung zkusil a neskutečně pohořel - S20U (rok 2020 - 512GB za 40k při průměrné mzdě 35k). Nehledě na to, že se mezitím neskutečně nafoukl SW tým (především z důvodu délky podpory), který taky musí někdo zaplatit a ano, je to zákazník.

A já pochybuji, že by si dnes někdo totálně HW našlapanou Ultru se SW aktuální podporou za cca 51k (v 512GB konfiguraci) koupil...

Já bych ji klidně za těch 51k koupil. Pokud by to bylo fakt HW dělo s velkou baterkou, klidně bych to za to dal. Ono spousta lidí řekne, že by za telefon nedali ani 20 tis. Na to jim říkám, že za telefon bych to nedal také, ale za skvěle fotící kapesní počítač ano. Dnešní telefony dávnou nejsou jen telefony a je potřeba se na to tak i dívat, čímž ovšem nechci vysoké ceny nijak obhajovat. Marže mají podle mě výrobci vysoké až až. Na S25 Ultra jsem se těšil, ale pocit nadšení se u mě po tiskovce nedostavil. O víkendu si jej půjdu na prodejnu osahat, ale spíš si myslím, že pořád zůstanu u S23 Ultra. Já nehledám důvod proč nekoupit, ale naopak spíš důvod proč koupit a moc jej zatím nevidím. A zatím si myslím, že třeba na rozdíl třeba od Renka mi S25 Ulltra tolik radosti nepřinese. Ale nechci předbíhat, uvidíme, co řeknu po krátkém vyzkoušení. Dojmy po tiskovce u mě byly každopádně takové "rozpačité".

Souhlasím - já bych s tím taky problém neměl. Jen ale narážíme na to, že většina lidí ano. A že Samsung již jednou zkusil dát do telefonu aktuálně to nejlepší a lidi to prostě nechtěli - tak se bohužel začali místo HW orientovat na SW a podporu. Jestli je to dobře, nebo špatně, si musí každý rozhodnout sám.

Jinak poslední opravdu wow efekt byl snad někdy u řady S10. Od té doby nic a jak píše Renek, je to prostě koupě z marnosti, protože člověk chce, nikoliv proto, že změn jsou tak výrazné, že to potřebuje...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 24. 1. 2025 14:21

Jsem zvědav, jestli u S25U bude taky *****ět s pen spáleninou tak, jako teď u mé S24U.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 24. 1. 2025 14:38

S tou S10 souhlasím. Měl jsem plusko a po S9 to byla pecka.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod andrejo777 24. 1. 2025 14:42

To aikoN
Tak na to som zvedavy. V niecom si polepsis. Uvidis ake su moznosti. Kedze sa zmenil dalsi objektiv, pocitis dalsiu pozityvnu zmenu. Makro bude lepsie. 5x zoom tiez ok- to ma dobru kresbu, a zamrzi ten 3x. S jedlom narastie chut a budes chciet zlepsit aj ten. Budes riesit vahu, rozmery. Prostredie bude rovnake... zbytok je novy soft a funkcie. Polepsis si na procaku. I ked 23 mala tiez snapdragon. Kedze sa meni ten uw nebudes uz vediet ako fotil ten stary a ako sa fotilo makro na uplny sirokac a sirokac+hlavny ... to bolo take patlanie kvoli hlbke ostrosti. A nemoznost fotit na hlavny moc z blizka. Preto vidim este rezervu u 3x zoom kde to fotenie by bolo uplne idealne nakolko hlavny az moc siroky.
Budes sa tesit na s26u ze ci poladia to co ti na s25u vadilo... a zamrzi odkup za polovicu. :-)
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod voughne 24. 1. 2025 14:43

DD ty si svoj Pixel idealizujes, rovnako ako dalsi kt. sa tlapkaju po ramenach, ake maju telefony najlepsie z najlepsieho.

Recenzie z Alzy

Pixel 9 Pro XL

"fotky pekne, no obcas neostre - nie na prvy pohlad, ale pri zazoomovani fotky"
"U zpracovávání 50 megapixelové fotografie jde vidět, že procesor zaostává"
"Přepínání mezi různými foťáky není tak plynulé jako u Samsungu nebo Applu"
"nie najlepšie videá"

Vivo 200 Pro

"Od telefonu v této cenové kategorii bych očekával více. Teleobjektiv poskytuje skutečně špičkové snímky, ale za horších světelných podmínek či v noci má občas sklon k nečekaným efektům ve fotce, které neodpovídají skutečnosti. Mezi jednotlivym objektivy jsou poměrně velké rozdíly a fotky pořízené různými objektivy jsou každá trochu jiná, není tam žádné sladění. Další foťáky jsou tak spíše bída, včetně širokoúhlého"

iPhone 16 Pro Max
"naprosto minimální změna oproti iPhonu 15 Pro max, klidně bych mohl napsat oproti 14 Pro Max a 13 Pro Max. Trochu mi přijde že si Apple testuje trh co si může k zákazníkům dovolit"

Tiez si myslim, ze uz by stacilo tych tliachanic o jedinecnosti toho ktoreho zariadenia, lebo recenzie hovoria inac a samozrejme to plati aj pre Ultry od Samsungu.

Ak chces k teme, tak taky prvy nastrel uz na gsmarene bol - S25U vs S24U. Je to len slaby odvar, ale co-to o telefone vypoveda tj. zlepsenie minimalne. lebo uz nie je velmi kde.
voughne
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 24. 1. 2025 14:43

standavfr píše:S tou S10 souhlasím. Měl jsem plusko a po S9 to byla pecka.

Ta doba byla pro mně osobně největší stagnací Samsungu navíc v době, kdy vše pádilo mílovými kroky dopředu.

Měl jsem S6edge - co udělali s S7edge? Nic, byla to opravená S6edge. Pak vyšla S8 - co udělali s S9? Nic, byla to opravená S8. Takže tehdy byl prostě skok z S6edge na S10 obrovský...

-- 24. 1. 2025 14:47 --

andrejo777 píše:To aikoN
Tak na to som zvedavy. V niecom si polepsis. Uvidis ake su moznosti. Kedze sa zmenil dalsi objektiv, pocitis dalsiu pozityvnu zmenu. Makro bude lepsie. 5x zoom tiez ok- to ma dobru kresbu, a zamrzi ten 3x. S jedlom narastie chut a budes chciet zlepsit aj ten. Budes riesit vahu, rozmery. Prostredie bude rovnake... zbytok je novy soft a funkcie. Polepsis si na procaku. I ked 23 mala tiez snapdragon. Kedze sa meni ten uw nebudes uz vediet ako fotil ten stary a ako sa fotilo makro na uplny sirokac a sirokac+hlavny ... to bolo take patlanie kvoli hlbke ostrosti. A nemoznost fotit na hlavny moc z blizka. Preto vidim este rezervu u 3x zoom kde to fotenie by bolo uplne idealne nakolko hlavny az moc siroky.
Budes sa tesit na s26u ze ci poladia to co ti na s25u vadilo... a zamrzi odkup za polovicu. :-)

Ještě zajímavější je, když po neustálých výměnách Fold-Ultra se jednou vrátíte k něčemu menšímu, v mém případě S23. To je potom "wow" efekt. A až příští týden uvidíme, jestli v šuplíku zůstane S23, nebo S25U...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 24. 1. 2025 15:01

Ano zvykli jsem na fotky na mobilu tak, že už od toho pomalu očekáváme zázraky :-)
Ale to že fotíme na pidi čipy s ISO25-50 a máme s miniaturními čočkami dnes i hloubku, já beru fakt za velký posun, kdy doopravdy se člověk nemusí bát nevzít seriozní foťák na výlet.
V šeru je ale zatím pro mne olejomalba všechno. PRO režim může pomoci, ale fyzika moc obejít nejde. Ale i tam se post-processingem posunulo daleko.
Upřímně jak bylo popsáno výše se těším na nové algoritmy u řady S25. Pokud člověk neleze se zkalibrovaným monitorem a neprolézá každou chybu fotky (což stejně děla max. 1%) tak to na domácí žvýkání a i běžný archív stačí. Viz. diskuze o slepém testu
S-řada dost často saturuje více než by měla, ale upřímně na sockách by přirozené barvy dnes neměly takovou odezvu :-) Za mne podnět pro zlepšení je občas vývážení bílé, kde to cítím někdy jinak než Samsung.

Skvělá je i predikce textu při zoomu 30x, když nefotím kvůli fotce, ale třeba kvůli tomu, že už nedohlédnu.

Každý svého štěstí tvůrcem ;-) Já žiju v Samsung eco-systému a mám rád OneUI, ale věřím někomu jiný UI s čínským výrobcem postačí i s nižší cenovkou (i když vlajky i činské už taky nejsou žádný cenový zázrak v Evropě)
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 24. 1. 2025 15:12

Dnes mě zatím nejvíc pobavila trojčlenka na telefony, který se už roky pohybují hlemýždím tempem kupředu (což potvrzuje i každý slušný youtuber kolem technologií) a kde se na vývoji šetří přesně podle strategie aktuálního CEO :)
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 15:52

Eaazy píše:
Dzejn Dočk píše:
Eaazy píše:Dáme si trojčlenku:
- 2020: S20U 512GB = 39.990,- / průměrná mzda = 35.611,-
- 2025: S25U 512GB = 39.490,- / průměrná mzda = 45.412,-

Abychom zachovali stejný poměr vůči příjmům, pak by se dnes cena měla pohybovat na úrovni 50.996,-.
Pokud bychom to nevztahovali ke mzdám, ale k inflaci, pak by se dnes cena měla pohybovat na úrovni 55.892,-.

Nemáte zač a pěkný den!

Tohle snad nemyslíte vážně, že?

Stejně můžu napsat: Samsung provede pár vylepšení, sníží se mu marže o 22,389% ale nižší marži mu nejen vykompenzuje vyšší prodej a nakonec vydělá o 33% více při zachování ceny!
Jako vedlejší bonus budou nová zákazníci v ekosystému.

Takže se mýlíte a udělat nadupaný přístroj se mu vyplatí!
Rád jsem vás dovzdělal.
Nemáte zač!! :lol: :oboze

Ok, pokud tu bez jakékoli znalosti začneme plácat čísla, nemá to smysl. A pokud si myslíte, že to co jste napsal je relevantní, já se jen pousměju a vyvracet to nebudu.

Přeji krásný den a třeba jednou bude z vaši strany argumentce založena na faktu ne výmyslech.

Já to myslím zcela vážně - nebo opravdu předpokládáte, že se náklady během 5 let nezvedly ani o korunu? Ergo kdybych do toho "šlapal" pořád stejně, že by se to neprojevilo na ceně?

Pokud chcete fakta, tak vás poprosím (i se zdrojem) o data, jaká marže/náklady byly na S20U a jaké je to teď na S25U. Protože já je nemám a vy neberete v potaz posun ekonomiky. Proto se těším na vaše fakta, podpořené daty, které máte.

Jenže já an vy nejsme schopni odhadnou marži či zisk na telefonu. Nevíme skladbu nákladů na vývoj, výrobu, prodej ,distribuci, reklamu atd. Takže tvrdit nějakou cenu je nesmyslné. Vylepšení by cenu zvedlo ale nevíme o kolik a nevíme o kolik by se zvedly prodeje. Už chápete? Říkat, že několik vylepšení které jsme napsal a třeba i všechny by zvedly cenu na xxx je nesmysl. PROSTĚ TO NEVÍTE.

Konečná cena nejen u nás se odvíjí od více faktorů než vaše trojčlenka :D Ach jo..

a samozřejmě časté akce, kde lze vytušit kolik je taková "opravdová" prodejní cena.
Takže nakonec i s xx vylepšeními by mohla být stejná, jen menší akce...nebo úplně jinak. Kdo ví:-))

Nezlob te se, já zpochybňuji částky které tady házíte, do výpočtu aby byl relevantní vstupuje mnoho faktorů které my neznáme. To vy odmítáte pochopit.

Já fakta nemám a ani netvrdím, že jsem to schopný vypočíst. Tvrdím, že JÁ ANI VY toho schopni nejsme.
"Ok, pokud tu bez jakékoli znalosti začneme plácat čísla, nemá to smysl. A pokud si myslíte, že to co jste napsal je relevantní, já se jen pousměju a vyvracet to nebudu."

tohle nechápete? Znáte třeba sarkasmus? Myslím, že jsem zřetelně dal najevo, že vy ani já nejsme schopni toto hodnotit. VY evidentně máte pocit, že ano.

Nezlobte se ale jste jak z toho vtipu:

" Janičko, neruš tatínka. Tatínek se přepíná z módu expert na fotbal do módu expert na jadernou fyziku, aby mohl komentovat na novinkach.cz

:D

-- 24. 1. 2025 15:55 --

Tade2 píše:Dnes mě zatím nejvíc pobavila trojčlenka na telefony, který se už roky pohybují hlemýždím tempem kupředu (což potvrzuje i každý slušný youtuber kolem technologií) a kde se na vývoji šetří přesně podle strategie aktuálního CEO :)

jojojo :-D

Ale ta trojčlenka počítá se vším. S kurzem, s úspory z rozsahu, s náklady na vývoj, pracovní silou v korei, číně, indii. S kurzem USD,EU i CZK, samozřejmě i s náklady na marketing, dopravu, distribuci a amortizací atd. Prosím, neberte si trojčlenku do úst!!! :-D

-- 24. 1. 2025 15:56 --

standavfr píše:DD ty bys měl být politik. Argumenty ti nejdou, za to překrucování, lži a odvádění od tématu náramně.

tak schválně - konkrétně :-)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Shorty193 24. 1. 2025 15:57

Za mňa tiež nemá dôvod prejsť z malej S23 na malú S25. Jasné, že chcem nový telefón, ale ten by musel byť lepší aspoň o niečo zmysluplné, a to tam nie je...
Keby mi ho teraz dal niekto zadarmo, tak ho predám, pretože prejsť si úvodným prispôsobením a aktiváciou všetkých aplikácií je pre mňa dosť veľký blocker, ktorý musí byť niečím vykúpený a tu je z môjho pohľadu inovácia asti taka ze 0,000nič.

@Renek: Ty neberieš nikomu jeho názor... ale ten svoj opakuješ dookola snáď tisíc krát... Všetci vieme, že si kúpiš aj S26U aj S27U a pre teba to bude najlepší telefón na svete... Akurát by si to nemusel písať zhruba každé tri strany a tak trochu pasívne agresívne vnucovat svoj názor ostatným.

Čo sa týka fotiek, tak minimálne malá S22, S23, S24 mali s pohybom problém... (pre Renka: vlastná skúsenosť) a podľa recenzie na YouTube, ktorú sem niekto postol, a týpek fotil mačku, to stále nie je také dokonale, ako to ma konkurencia...
A obhajovať to, že si mám zapnúť režim Pro a skrátiť uzávierku... To môžem rovno nahrávať 8K video a z toho spraviť screenshot, nie???

@Renek: Aby si sa zasa nemusel opakovať, že prečo si nekúpim niečo iné... Mám Samsung, lebo ak chcem kompaktný telefón (menej ako 71 mm na šírku), tak príliš nemám na výber... Ešte možno iPhone, ale nie je to moja šálka kávy...
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 24. 1. 2025 16:02

Nejlepší jsou lidé, kteří diskutují o S25 a přitom vlastní jiné telefony a S25 kupovat nebudou, je to sice diskuse, ale kdo bude mít větší váhu argumentace, majitel S25, nebo kdo si o ní bude číst a spekulovat. Hledáte pánové jehlu v kupce sena. Počkejme na uvedení S25 na trh. Samozřejmě lidé co si nechtějí a nebudou kupovat řadu S25, budou mít jasné a zaručeně věcné komentáře o S25. Budou hledat sebemenší blbost, na telefonu, který, už z principu nechtějí, protože je to Samsung, nebo nedávno udělali chybu a koupili si něco jiného a teď mají smolíka.

Čipset je základ telefonu a Snapdragon v nejnovější verzi je prostě největší progres. Něco málo bude u HW a zbytek je o software, který je prezentován jako největší upgrade u řady S25. Co chcete fontánu? Ještě nemáte nic v ruce a spousta těch nejchytřejších, co tu vaří z vody, jsou pořád nejvíce slyšet. :tleskani

Těším se na únor a pak si mohu říct, jo to stojí za to, nebo přechod, není tak žhaví, když software budu mít stejný u S24+.

Líbí se mi, jak tu každý radí Samsungu, co by měli udělat atd..., to je boží. Proč jste inovátoři za klávesnicí a nevyvíjíte svůj vlastní telefon, vždyť všechno víte. Samsung je blbej, ale prodá desítky miliónů telefonů řady S po celém světě, tak to nebudou asi špatné telefony.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 16:05

voughne píše:DD ty si svoj Pixel idealizujes, rovnako ako dalsi kt. sa tlapkaju po ramenach, ake maju telefony najlepsie z najlepsieho.

Recenzie z Alzy

Pixel 9 Pro XL

"fotky pekne, no obcas neostre - nie na prvy pohlad, ale pri zazoomovani fotky"
"U zpracovávání 50 megapixelové fotografie jde vidět, že procesor zaostává"
"Přepínání mezi různými foťáky není tak plynulé jako u Samsungu nebo Applu"
"nie najlepšie videá"

Vivo 200 Pro

"Od telefonu v této cenové kategorii bych očekával více. Teleobjektiv poskytuje skutečně špičkové snímky, ale za horších světelných podmínek či v noci má občas sklon k nečekaným efektům ve fotce, které neodpovídají skutečnosti. Mezi jednotlivym objektivy jsou poměrně velké rozdíly a fotky pořízené různými objektivy jsou každá trochu jiná, není tam žádné sladění. Další foťáky jsou tak spíše bída, včetně širokoúhlého"

iPhone 16 Pro Max
"naprosto minimální změna oproti iPhonu 15 Pro max, klidně bych mohl napsat oproti 14 Pro Max a 13 Pro Max. Trochu mi přijde že si Apple testuje trh co si může k zákazníkům dovolit"

Tiez si myslim, ze uz by stacilo tych tliachanic o jedinecnosti toho ktoreho zariadenia, lebo recenzie hovoria inac a samozrejme to plati aj pre Ultry od Samsungu.

Ak chces k teme, tak taky prvy nastrel uz na gsmarene bol - S25U vs S24U. Je to len slaby odvar, ale co-to o telefone vypoveda tj. zlepsenie minimalne. lebo uz nie je velmi kde.

Prosím tě, moc jsem se tě dotkl, že jsem napsal seznam věcí které by šli vylepšit na řadě S25 respektive S25U ? nebo spíš celkově nejen u Samsungu aby se to pohlo? :-D

renek1 tu min. 2x zmiňoval, že to je vlákno k S25. Já se toho chci držet. Viz můj 1 příspěvek KDE NEHANÍM S25! Jen jsem napsal seznam věcí které by byly super. Hned se někteří SamsungBOYS na mne vyhrli jak na uzené :-D

"ty si svoj Pixel idealizujes"

prosím, ukaž mi kde si ho idealizuju? Nenajdeš nic ;-)

Na rozdíl od části z vás nemám problém říci, že Pixel by měl mít rychlé nabíjení. Že druhý - 10x ZOOM s např. 50Mpx by byl super a první ZOOM s proměným ohniskem by mi taky nevadil a bylo bz to žůžo.

Jenže vy začnete kopat, tahat recenze na JINÉ TELEFONY a útočit. A já jen napsal pár věci aby nedocházelo ke stagnaci. WTF s vámi je?!
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Eaazy 24. 1. 2025 16:11

Dzejn Dočk píše:
Eaazy píše:Já to myslím zcela vážně - nebo opravdu předpokládáte, že se náklady během 5 let nezvedly ani o korunu? Ergo kdybych do toho "šlapal" pořád stejně, že by se to neprojevilo na ceně?

Pokud chcete fakta, tak vás poprosím (i se zdrojem) o data, jaká marže/náklady byly na S20U a jaké je to teď na S25U. Protože já je nemám a vy neberete v potaz posun ekonomiky. Proto se těším na vaše fakta, podpořené daty, které máte.

Jenže já an vy nejsme schopni odhadnou marži či zisk na telefonu. Nevíme skladbu nákladů na vývoj, výrobu, prodej ,distribuci, reklamu atd. Takže tvrdit nějakou cenu je nesmyslné. Vylepšení by cenu zvedlo ale nevíme o kolik a nevíme o kolik by se zvedly prodeje. Už chápete? Říkat, že několik vylepšení které jsme napsal a třeba i všechny by zvedly cenu na xxx je nesmysl. PROSTĚ TO NEVÍTE.

Konečná cena nejen u nás se odvíjí od více faktorů než vaše trojčlenka :D Ach jo..

a samozřejmě časté akce, kde lze vytušit kolik je taková "opravdová" prodejní cena.
Takže nakonec i s xx vylepšeními by mohla být stejná, jen menší akce...nebo úplně jinak. Kdo ví:-))

Nezlob te se, já zpochybňuji částky které tady házíte, do výpočtu aby byl relevantní vstupuje mnoho faktorů které my neznáme. To vy odmítáte pochopit.

Já fakta nemám a ani netvrdím, že jsem to schopný vypočíst. Tvrdím, že JÁ ANI VY toho schopni nejsme.
"Ok, pokud tu bez jakékoli znalosti začneme plácat čísla, nemá to smysl. A pokud si myslíte, že to co jste napsal je relevantní, já se jen pousměju a vyvracet to nebudu."

tohle nechápete? Znáte třeba sarkasmus? Myslím, že jsem zřetelně dal najevo, že vy ani já nejsme schopni toto hodnotit. VY evidentně máte pocit, že ano.

Nezlobte se ale jste jak z toho vtipu:

" Janičko, neruš tatínka. Tatínek se přepíná z módu expert na fotbal do módu expert na jadernou fyziku, aby mohl komentovat na novinkach.cz

:D

Děkuji. Elaborát super, ale čísla, nebo přesná data tu nevidím. To jste mohl napsat v jedné větě.

Pokud umíte číst, tak jediná relevantní data, která máme, je inflace a případně kupní síla. A ty zpochybňujete. To je potom těžké. Taková data jsou relevantní v normálním světě erudovaných lidí. A opakuji znovu - jsem si zcela jist, že nacpat do S25U maximální možný HW by prostě neúměrně zvedlo cenu a to nad přijatelnou úroveň pro téměř kohokoliv.

Jinak já vtipy dávat nebudu - ani urážky, ani posměšky vůči diskutujícím nepoužívám. Je to odporné, nečestné a nedospělé. Ale vám to třebas pomáhá...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 16:15

Shorty193 píše:Za mňa tiež nemá dôvod prejsť z malej S23 na malú S25. Jasné, že chcem nový telefón, ale ten by musel byť lepší aspoň o niečo zmysluplné, a to tam nie je...
Keby mi ho teraz dal niekto zadarmo, tak ho predám, pretože prejsť si úvodným prispôsobením a aktiváciou všetkých aplikácií je pre mňa dosť veľký blocker, ktorý musí byť niečím vykúpený a tu je z môjho pohľadu inovácia asti taka ze 0,000nič.

@Renek: Ty neberieš nikomu jeho názor... ale ten svoj opakuješ dookola snáď tisíc krát... Všetci vieme, že si kúpiš aj S26U aj S27U a pre teba to bude najlepší telefón na svete... Akurát by si to nemusel písať zhruba každé tri strany a tak trochu pasívne agresívne vnucovat svoj názor ostatným.

Čo sa týka fotiek, tak minimálne malá S22, S23, S24 mali s pohybom problém... (pre Renka: vlastná skúsenosť) a podľa recenzie na YouTube, ktorú sem niekto postol, a týpek fotil mačku, to stále nie je také dokonale, ako to ma konkurencia...
A obhajovať to, že si mám zapnúť režim Pro a skrátiť uzávierku... To môžem rovno nahrávať 8K video a z toho spraviť screenshot, nie???

@Renek: Aby si sa zasa nemusel opakovať, že prečo si nekúpim niečo iné... Mám Samsung, lebo ak chcem kompaktný telefón (menej ako 71 mm na šírku), tak príliš nemám na výber... Ešte možno iPhone, ale nie je to moja šálka kávy...

Díky za koment. 99% procent majitelu Smasungu jsou úplně normální. Pár to tu kazí...

BTW: S23 jsem měl a prodal jsem ji kvůli (pro mě) nedostatečnýcm fotkám. Ale pořád mi někdo bude tvrdit, že to neumím nastavit a že když dám režim PRO nebo seriové snímání je po problému. Není. Šance, že chytí nerozmazaný pohyb je větší (ale třeba ruka atd pořád bývá často rozmazaná, hlava kočky, noha při chůzi) ale šileně klesne to ostatní důležité. Kresba, detaily, vzroste šum a viditelnost SW zásahu. TELE s 10Mpx je téma samo osobě....
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka