Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Míra-S21U píše:Samsung shop, status změněn ze Zpracovává se na Příprava objednávky. Že by došel dříve než 7.2.?
Shorty193 píše:Za mňa tiež nemá dôvod prejsť z malej S23 na malú S25. Jasné, že chcem nový telefón, ale ten by musel byť lepší aspoň o niečo zmysluplné, a to tam nie je...
Keby mi ho teraz dal niekto zadarmo, tak ho predám, pretože prejsť si úvodným prispôsobením a aktiváciou všetkých aplikácií je pre mňa dosť veľký blocker, ktorý musí byť niečím vykúpený a tu je z môjho pohľadu inovácia asti taka ze 0,000nič.
@Renek: Ty neberieš nikomu jeho názor... ale ten svoj opakuješ dookola snáď tisíc krát... Všetci vieme, že si kúpiš aj S26U aj S27U a pre teba to bude najlepší telefón na svete... Akurát by si to nemusel písať zhruba každé tri strany a tak trochu pasívne agresívne vnucovat svoj názor ostatným.
Čo sa týka fotiek, tak minimálne malá S22, S23, S24 mali s pohybom problém... (pre Renka: vlastná skúsenosť) a podľa recenzie na YouTube, ktorú sem niekto postol, a týpek fotil mačku, to stále nie je také dokonale, ako to ma konkurencia...
A obhajovať to, že si mám zapnúť režim Pro a skrátiť uzávierku... To môžem rovno nahrávať 8K video a z toho spraviť screenshot, nie???
@Renek: Aby si sa zasa nemusel opakovať, že prečo si nekúpim niečo iné... Mám Samsung, lebo ak chcem kompaktný telefón (menej ako 71 mm na šírku), tak príliš nemám na výber... Ešte možno iPhone, ale nie je to moja šálka kávy...
Tade2 píše:Jakože třeba to UFS 3.1 u 128 GB verze S25 potřebuješ mít nejdřív fyzicky v ruce, jo? �
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků