Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Míra-S21U 24. 1. 2025 16:19

Samsung shop, status změněn ze Zpracovává se na Příprava objednávky. Že by došel dříve než 7.2.?
Naposledy upravil Míra-S21U dne 24. 1. 2025 16:22, celkově upraveno 1
Míra-S21U
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 24. 1. 2025 16:21

Tak jako každý rok. Není to překvapení.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 24. 1. 2025 16:24

Testujeme Galaxy S25 Ultra: Takhle vyladěný telefon jsme v rukou dlouho neměli
https://svetandroida.cz/samsung-galaxy- ... vni-dojmy/
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod majkom 24. 1. 2025 16:26

Jen ten fotak porad naprd, ale odladeny:)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 24. 1. 2025 16:26

Tak bohužel žijeme v konzumní době. Samsung to jistě vymyšlené má, ale kdyby všechny inovace dal teď do jednoho modelu tak s čím by přišel příští rok?
Takhle přeci jedou všechna odvětví. Třeba auta. Minulá generace měla ledky ve vyšší výbavě , teď to má v základu.
Je to smutné, ale je to realita.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 24. 1. 2025 16:27

Míra-S21U píše:Samsung shop, status změněn ze Zpracovává se na Příprava objednávky. Že by došel dříve než 7.2.?

Jako vždy se budou první naskladněné kusy odesílat v pondělí/úterý, tj. do středy 29.1. ho máte doma.

Ještě jeden tip - to, že je objednávka připravená poznáte tak, že u zařízení je uvedeno v objednávce IMEI/SN.
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 24. 1. 2025 16:31

No uz sa to tu opakuje... je fajn ako napisal Renek ze cela rada 25 ma rovnaky procesor. A aj to je fajn, ze ceny ostali rovnake, i ked vzhladom na po rocny vykup vidime za aku cenu telefon maju. Ja by som rad videl tie lepsie nerozmazane fotky... kludne zo samsungu, alebo aj inej znacky. Nahrajte to prosim niekde v plnej kvalite, zaujima ma to, co sa povazuje uz za dobre. Rozmazane fotky pre mna niesu novinka a poznam aj deformaciu, natiahnitie hlav kvoli sirokemu ohnisku 23-24mm ... preto u mna ocakavana zmena u 3x zoom. Fotim nan casto. 23 na hlavnom je dobrych pre video, lebo sa pre stabilizaciu este oreze. Vsetko ma svoje+-.

Cakam na tie ostre nerozmazane fotky deti, zvierat, hybajucich sa ruk. Ci uz na automat, alebo rezim pro.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 24. 1. 2025 16:33

Příchod 25U má jednu výhodu. A to takovou, že spadne cena s24U, která je v 98% stejná.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod voughne 24. 1. 2025 16:40

"Ale i na fórech se zdá, že focení je důležité - třeba když chce někdo poradit a jeho priorita je skoro vždy focení.
Skoro nikdo si nevšimne, že mám nový mobil ale když jsem ukazoval fotky, tak to bylo: jééé to dobře fotí, co máš za mobil? Pix..Pix co? A víš co?"

Vy sa tu snazite nevodit dojem, ze Samsung S25U nespravil ziadny pokrok, lebo ludia na forach sa pytaju vzdy len na fotky (co je podla vas priorita) a tie od Samsungu su voci vasemu Pixelu horsie aj o triedu, ked sa vam to snazim vyvratit, tak kopete kolo seba takymto stylom:

"Nechtěl jsem tu řešit focení, kór když vím, že s lidmi od Samsungu to často nejde".

Pisal som to uz predtym, poslednych 10 rokov som mal Xiaomi, predtym symbianovu Nokiu a Samsung. Takze marna snaha z vasej strany. Preco som skoncil pri Samsungu som pisal vyssie.

Optimalne poziadavky tu nepisem, vsetci by sme chceli to najlepsie na trhu, ale kto by tu cenu potom zaplatil? ... ale to vam uz vysvetlili ostatni. Tak teda nech vam ten Pixel sluzi :)
voughne
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 1. 2025 17:08

Shorty193 píše:Za mňa tiež nemá dôvod prejsť z malej S23 na malú S25. Jasné, že chcem nový telefón, ale ten by musel byť lepší aspoň o niečo zmysluplné, a to tam nie je...
Keby mi ho teraz dal niekto zadarmo, tak ho predám, pretože prejsť si úvodným prispôsobením a aktiváciou všetkých aplikácií je pre mňa dosť veľký blocker, ktorý musí byť niečím vykúpený a tu je z môjho pohľadu inovácia asti taka ze 0,000nič.

@Renek: Ty neberieš nikomu jeho názor... ale ten svoj opakuješ dookola snáď tisíc krát... Všetci vieme, že si kúpiš aj S26U aj S27U a pre teba to bude najlepší telefón na svete... Akurát by si to nemusel písať zhruba každé tri strany a tak trochu pasívne agresívne vnucovat svoj názor ostatným.

Čo sa týka fotiek, tak minimálne malá S22, S23, S24 mali s pohybom problém... (pre Renka: vlastná skúsenosť) a podľa recenzie na YouTube, ktorú sem niekto postol, a týpek fotil mačku, to stále nie je také dokonale, ako to ma konkurencia...
A obhajovať to, že si mám zapnúť režim Pro a skrátiť uzávierku... To môžem rovno nahrávať 8K video a z toho spraviť screenshot, nie???

@Renek: Aby si sa zasa nemusel opakovať, že prečo si nekúpim niečo iné... Mám Samsung, lebo ak chcem kompaktný telefón (menej ako 71 mm na šírku), tak príliš nemám na výber... Ešte možno iPhone, ale nie je to moja šálka kávy...

Přecházet nemají potřebu třeba lidi, kteří litují peníze za to, si prostě a jednoduše jen udělat radost, ale na druhé straně třeba vyhulí krabičku denně za 150 Kč, a to si obhájit dokážou a přijde jim to jistě smysluplné. Já ty peníze raději dám jednou za rok do novinky značky, u které jsem se nespletl a jsem spokojený spoustu let.
Možná svůj názor píšu co tři strany, ale asi tak jako ti negramoti, co každý rok pláčou, že je málo novinek a foťák na nic, a přitom ten telefon ještě ani nemají. Vidím, že i kdybych to psal v každém příspěvku, tak jsou tu idi*ti, co nechápou, že by tu měla být věcná diskuze o S25, a ne o starých křivdách, kterými jsou živeni rok co rok a den co den.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 24. 1. 2025 17:11

Mě iritují naprosto zaručené komentáře o všem, co ještě není na trhu. :lol:
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte Black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 24. 1. 2025 17:34

Jakože třeba to UFS 3.1 u 128 GB verze S25 potřebuješ mít nejdřív fyzicky v ruce, jo? �
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 24. 1. 2025 17:47

renek: souhlas
Samsung Galaxy S23
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 24. 1. 2025 18:07

Tade2 píše:Jakože třeba to UFS 3.1 u 128 GB verze S25 potřebuješ mít nejdřív fyzicky v ruce, jo? �

V rámci předobjednávky naštěstí nikdo 128gb verzi kupovat nemusí. Dostal jsem se s S25 256gb pro manželku na 16300. Chtěla hlavně kompaktní menší telefon a i když jsem pokukoval po Pixelu ( má pixel 7pro ) rozhodl nakonec Snapdragon elite ve všech modelech.
Sám mam poslední zkušenost se Samsungem S20FE, než jsem přešel na pixel a byl to povedený telefon. Bohužel dneska je o kompromisu vše ( hlavně u kompaktních mobilů ). Tipuju, že aspoň podle nějakých prvních testů fotoaparátu to bude z Pixelu 7pro sice downgrade, ale manželka moc nefotí a jinak je tomu mobilu těžko moc co vytknout. Naopak má S25 mnohem vyšší výkon a pocitově i lepší zpracování a taky nejkompaktnější velikost s obřím výkonem na trhu. Asi chápu uživatele S23 a S24, že nadávaj, že tady není moc, proč měnit, no minimálně baterie by měla být o dost lepší. Už S24 SD měla dle testů mnohem lepší baterii jak Exynos a elite bude zase krok dopředu :)

Takže za mě za 16k povedený hezky a kvalitně zpracovaný kompakt. Foťáky jsou sice trošku škoda, ale přijde mi daleko větší úlet chtít 27k za 2 roky starý ořezaný exynos 2400 v Pixel 9pro.
Naposledy upravil SSakul dne 24. 1. 2025 18:13, celkově upraveno 1
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod bubakkaja 24. 1. 2025 18:10

U93-7B67-Y8Y7-8YYW
Tady je kód na 2500 nad 30000.
bubakkaja
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka