Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
SmartDavid píše:Ještě k těm foťákům, když vidím, jak se tady řežete....Dobře, připusťme tedy, že focení objektů v pohybu není nejsilnější disciplína Samsungu. Ale říkat kvůli jedné věci, že to je "mizerný" fotomobil.... U Xiaomi 14 Ultra zase nadávali na makro, že to je skoro nepoužitelné. iPhone má zase odlesky na sklíčkách objektivů. Prostě všude se dá najít něco. A když jsme u těch foťáků, co třeba kvalita nahrávaného videa? Tam je podle mě Samsung v Android světě nejlepší. A co se týče stabilizace videa, tak za mě úplně nejlepší a to i před iPhonem.
Dzejn Dočk píše:To není kvůli jedné věci. Třeba S23 i S24 jsou ve focení celkově průměrné. Za tu cenu podprůměrné. Hlavní objektiv ještě solidní (až na ten pohyb, kor v horším světle) ale šíro a tele je prostě max. průměrné. Za horšího světla je to velký špatný.
A ano, každý fotomobil má nějaké mouchy, to je jasné. Ale problémy jiných nejsou omluva pro špatné foto Samsungu. Ano - ultra je o dost lepší ale špička to není.
A styl argumentace který se zde vede- nepřiznám problé, snažím se ho obkecat a když to nejde zaútočím na jinou značku nebo diskutujícího je prostě WTF
Tondaa píše:Hele ízy a ostatní. Ono především nikoho nebaví číst nekonečný kecy o tom, že to neumí fotit pohyb, světlo, tmu, nebo já nevím co ještě všechno. Já sem rád za každou fotku, hlavně že mám vzpomínku, kdysi nesmyslitelný pořídit vždy a všude, kdykoliv. Asi by to chtělo založit téma "obecná kritika Samsung"... nebo ještě líp, automatizovat přesun takových blábolů na smetiště. Tady už je 17 stránek keců o ničem. Moderátoři na to *****. Ještě tady tomu chybí ocenění zlatá lupa. 17 stránek a člověk se nedozví vůbec nic.
Tondaa píše:Hele ízy a ostatní. Ono především nikoho nebaví číst nekonečný kecy o tom, že to neumí fotit pohyb, světlo, tmu, nebo já nevím co ještě všechno. Já sem rád za každou fotku, hlavně že mám vzpomínku, kdysi nesmyslitelný pořídit vždy a všude, kdykoliv. Asi by to chtělo založit téma "obecná kritika Samsung"... nebo ještě líp, automatizovat přesun takových blábolů na smetiště. Tady už je 17 stránek keců o ničem. Moderátoři na to serou. Ještě tady tomu chybí ocenění zlatá lupa. 17 stránek a člověk se nedozví vůbec nic.
Eaazy píše:Tondaa píše:Hele ízy a ostatní. Ono především nikoho nebaví číst nekonečný kecy o tom, že to neumí fotit pohyb, světlo, tmu, nebo já nevím co ještě všechno. Já sem rád za každou fotku, hlavně že mám vzpomínku, kdysi nesmyslitelný pořídit vždy a všude, kdykoliv. Asi by to chtělo založit téma "obecná kritika Samsung"... nebo ještě líp, automatizovat přesun takových blábolů na smetiště. Tady už je 17 stránek keců o ničem. Moderátoři na to *****. Ještě tady tomu chybí ocenění zlatá lupa. 17 stránek a člověk se nedozví vůbec nic.
To ale neříkejte mě - já opakovaně říkám, že těch pár fotek, co za den udělám, ze mě nedělá fotografa, ergo foťáky jsou to poslední, co bych na telefonu řešil. A pak tu chodí jistý pán, si prostě kopnout právě jen do této jedné oblasti - nic víc, nic míň. Protože on za den těch fotek možná udělá 10, pak je zkoumá ve 400% přiblížení na HDR monitoru za 100k a tedy ví, co je dobré.
Ve výsledku jste se ale přece jen něco dozvěděl - Samsung je za svoji cenu průměr, až podprůměr. HW je to stejné, jako 3 roky dozadu, žádný posun, prostě velký špatný. A ti, co to obhajují, resp. jsou s tím smíření, jsou fanboys, co neumí "správně" používat telefon...
guiz píše:Pořád dokola už několik stránek. Zbytečné to řešit, kdo na to má a chce si udělat radost tak si řadu S25 koupí, kdo má problém a nebo na to nemá obhajuje proč to je zbytečné a bude tady trapně brečet.![]()
Osobně nepotřebuji kupovat každý rok nový telefon, ale S25U se mi prostě líbí a za čtvrtinovou cenu na co mě vyjde oproti ofiko ceně ,no nekupte to.Na S23U už mám potenciálního kupce, tak mě S25U 512GB vyjde ve finále na 10tis.
Tondaa píše:Asi by to chtělo založit téma "obecná kritika Samsung"... nebo ještě líp, automatizovat přesun takových blábolů na smetiště. Tady už je 17 stránek keců o ničem. Moderátoři na to *****. Ještě tady tomu chybí ocenění zlatá lupa. 17 stránek a člověk se nedozví vůbec nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků