Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SSakul 25. 1. 2025 09:07

https://youtu.be/V8HCWNafyFA?si=xMDeioyAlrqOZRlV

Srovnání kamer S25 a IP16. Prakticky všechno statické fotky a ty se u S25 daří ve většině případů lépe jak IP16.
SSakul
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 25. 1. 2025 09:24

Ty fotky jsou špičkové. Někdy lepší jedna, někdy zas ta druhá. Záleží i na naladění oka uživatele.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 25. 1. 2025 09:27

Normální uživatel jakéhokoliv telefonu tak nějak asi neporovnává foťáky telefonu, jelikož většinou nikdo nechodí se dvěma telefony a oběma najednou nefotí, ale řeší, jestli se mu fotka líbí nebo ne a hlavně zda zachytila daný moment, je však dobré si podobné porovnání očas někde prohlédnout. Podle prvních výsledků si snad nová řada nevede špatně, a to ještě nemá finální FW. Nikdo asi nevěří tomu, že ve focení to bude TOP telefon, ale opět tu bude spojení všech jak HW, tak SW prvků v jeden komplexní přístroj, který bude hodnocený velmi kladně a na špici. Myslím, že letos opět jako před dvěma lety u řady S23 budou mít radost z použitého procesoru všichni, kteří chtěli, aby byl stejný použit ve všech modelech dané řady. Tady myslím asi nebude co vytknout a ocení to všichni jako velký klad.
I když u Ultry nejsem zrovna nadšený z kulatých rohů, tak musím konstatovat, že nakonec to není až takový průšvih. Jako každý rok stejně použiju kryt, tak mi ten vzhled až tak nezajímá. Jen je zvláštní, že většina těch, co plakala, že u předchozích modelů Ultra ten roh řezal do ručičky, tak jim teď snad nebude vadit, že už telefon naopak nebude mít zaoblené boky, ale "ostré", což by ty citlivé ručičky zas mohlo bolet. :-P
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Almighty 25. 1. 2025 10:06

Když už tu všichni sdílíme názory, tak jako majitel S23 upgradovat budu, protože mám za ty dva roky vymlácenou baterku a jako obvykle vypálenou stavovou lištu v displeji (tak abych mohl S23 poslat na výměnu a neřešit při tom absenci telefonu).
Beru to jako takový praktický krok - údržbu, zkrátka provozní náklady, nic co by mi udělalo radost. Jsem rád, že neřeším žádnou úzkost z Exynosu a větší RAM se určitě taky bude hodit. Jediné co mě zklamalo, je jak vyřešili to Qi2. Magnetický držák do auta by mi radost udělal a jelikož mi kryt na telefon může maximálně tak při některých sportech, tak nezbývá než jen doufat, že příště už ty magnety budou přímo v těle.
Almighty
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 25. 1. 2025 10:08

renek: Já jsem naopak z toho zaoblení rohů nadšený a byl to pro mě jeden z rozhodujících aspektů při nákupu. Na Ultru přecházím i z toho důvodu, že chci nadále nosit telefon bez skla a krytu, z čehož předpokládám, že mi titanový rám přírodní barvy a gorilla glass armor se svou vyšší odolností pomůžou. Pak je příjemné nošení bez krytu pro mne naprosto zásadní.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 25. 1. 2025 10:18

vidim to tiez tak. hranata ultra sa mi nikdy moc nepacila. uvidi sa, ci to bude celkovo vyrovnany telefon a ci nebude mat nejaku muchu.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Lobo13 25. 1. 2025 10:23

Almighty píše:Když už tu všichni sdílíme názory, tak jako majitel S23 upgradovat budu, protože mám za ty dva roky vymlácenou baterku a jako obvykle vypálenou stavovou lištu v displeji (tak abych mohl S23 poslat na výměnu a neřešit při tom absenci telefonu).
Beru to jako takový praktický krok - údržbu, zkrátka provozní náklady, nic co by mi udělalo radost. Jsem rád, že neřeším žádnou úzkost z Exynosu a větší RAM se určitě taky bude hodit. Jediné co mě zklamalo, je jak vyřešili to Qi2. Magnetický držák do auta by mi radost udělal a jelikož mi kryt na telefon může maximálně tak při některých sportech, tak nezbývá než jen doufat, že příště už ty magnety budou přímo v těle.

Zkus pouzdro z http://www.ipitaka.com. Můžu jen doporučit. Používám už od Galaxy S9 a je to TOP.

Mám S23 a mám stejný názor na výměnu jako ty. Jen mě mrzí, že není rychlejší nabíjení. Tak uvidíme, jestli do toho nakonec půjdu.
Lobo13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 25. 1. 2025 10:31

Něco o novince Gorilla Armor 2 které je pouze na S25U.

https://samsungmagazine.eu/2025/01/23/t ... s25-ultra/
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tondaa 25. 1. 2025 10:52

Tak tohle jistě mnozí ocení, konec spekulací o stavu baterie

článek o stavu baterie na mobilenet.cz
Naposledy upravil Tondaa dne 25. 1. 2025 11:15, celkově upraveno 2
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod dwxx 25. 1. 2025 10:57

Taky asi vyměním malou S23 za malou S25. Hlavně z důvodu 512GB úložiště. Tohle mě ostatně štvalo už od S22... Jen se zeptám, jestli někdo náhodou nemá volný kód na 1000 Kč. Případně do sz, děkuji ;-) a jsem zvědav na nový algoritmus zpracování fotek, jestli to opravdu přinese změnu k lepšímu, nebo to jsou zase marketingové žvásty :-D
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod tondaskater 25. 1. 2025 11:05

Já mám S23U a letos jsem se na přechod docela chystal.

-nový tvar se mně „na fotkách“ líbí a rád bych se zbavil „ostré S23U“.
-je to asi blbost, ale při focení jsem S-pen využíval, i když mám hodinky, byl pro mě S-pen preferovanější - to mě mrzí hodně.

Když vidím ceny, výkup, akce - tak mě letos S25U zatím ke koupi nepřesvědčil. Jsem rád, že někteří hodnotí, kupují, alespoň je co číst. Těším se až jej uvidím na živo, ale asi letos vydržím s S23U.
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod mrhule 25. 1. 2025 11:20

podařilo se někomu uplatnit samsung rewards body v kombinaci s nákupem na IČ?
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 25. 1. 2025 11:29

dwxx: já taky vyměnila malou S23 za S25, ale vzala jsem jen 256.. teď mám 128.. tak snad mi ta 256 bude stačit :-) kódy již nejdou uplatnit, vytočila jsem si 5% a nešlo to.
Samsung Galaxy S23
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 25. 1. 2025 11:34

Tondaa píše:Tak tohle jistě mnozí ocení, konec spekulací o stavu baterie

článek o stavu baterie na mobilenet.cz

Po vzoru iphone. To zas bude spekulací a brekotu na fóru, že někomu padá kondice.
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka