Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod veptus 26. 1. 2025 15:44

peta809 píše:Trochu OT, omlouvám se. Ten překlad těch pěti bodů je hodně tragický. Proboha jaký překladač jsi na to použil?! Horší překlad jsem hodně dlouho neviděl.

To je opravdu OT.
Já myslím, že to bohatě stačí jsou to jen rychlo výstřižky z textu ;-)
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 26. 1. 2025 15:47

Je trochu zvláštní, že telefon má teprve pár dní od uvedení a už jsou k dispozici detailní výsledky a srovnání, například u kvality fotografií, a jednoznačné závěry. Všude jsem zatím viděl jen první dojmy a pomalé oťukávání.

Rovněž bych se hádal o té nejlepší vzdálené spoušti. Tou jsou podle mě totiž hodinky. S nimi mohu vyfotit i když je telefon na druhé straně světa a navíc mám k dispozici náhled na jejich displeji.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Jaycob89 26. 1. 2025 15:51

Ahoj, není tu někdo, kdo nevyužije kód na SmartTag za 1 Kč a byl ochoten ho přenechat?

Zároveň koukám, že Samsung upravil podmínky a vytočené bonusy nejdou použít na S25... ale pořád mi při kombinaci zbývajících kódů vychází S25 nejlevněji přímo u nich. 512GB = 21 358 Kč, 256GB = 19 651 Kč. Tak nevím jestli čekat na výkupní bonus nebo to vzít už raději takhle.
Jaycob89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod veptus 26. 1. 2025 15:52

To nejsou detailní výsledky. Počkejme si...
Ale první poznatky. Navíc různé redakce ten telefon dávno měli u sebe ;-)
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 26. 1. 2025 15:55

No, já nevím, ale kdybych měl jen první poznatky a byl nestranný, tak budu závěry asi formulovat poněkud střídměji, než "Galaxy S25 Ultra je nejhorší Ultra na světě ve fotografii".
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 26. 1. 2025 16:01

kdyby to nekoho zajimalo, z jineho fora - spen z ultra 24 funguje s 25 vcetne gest a zaroven fittuje do te diry na spen... takze za par korun kupit na amazonu koho to trapi a ma vyreseno:)

-- 26. 1. 2025 16:02 --

Jaycob89 píše:Ahoj, není tu někdo, kdo nevyužije kód na SmartTag za 1 Kč a byl ochoten ho přenechat?

Zároveň koukám, že Samsung upravil podmínky a vytočené bonusy nejdou použít na S25... ale pořád mi při kombinaci zbývajících kódů vychází S25 nejlevněji přímo u nich. 512GB = 21 358 Kč, 256GB = 19 651 Kč. Tak nevím jestli čekat na výkupní bonus nebo to vzít už raději takhle.

mas SZ
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 26. 1. 2025 16:02

aikoN píše:No, já nevím, ale kdybych měl jen první poznatky a byl nestranný, tak budu závěry asi formulovat poněkud střídměji, než "Galaxy S25 Ultra je nejhorší Ultra na světě ve fotografii".

Tak oni kluci z "ARENA" už mají recenzi dost rozpracovanou včetně fotografií.
Telefon už měli předem docela dobu ;-)
Jak jsem psal výše... počkejme.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 26. 1. 2025 16:14

Nefunguje.
Naposledy upravil IMI5 dne 26. 1. 2025 16:26, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 26. 1. 2025 16:21

majkom píše:kdyby to nekoho zajimalo, z jineho fora - spen z ultra 24 funguje s 25 vcetne gest a zaroven fittuje do te diry na spen... takze za par korun kupit na amazonu koho to trapi a ma vyreseno:)

-- 26. 1. 2025 16:02 --

Úplně ne no, co nabíjení toho sPenu? :D
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 26. 1. 2025 16:21

veptus píše:Telefon už měli předem docela dobu ;-)

No a to je nejspíš ten problém, že jo. Protože tam je nějaká předprodejní verze softwaru, která nemusí a nejspíš nevykazuje takových kvalit, jako bude ta prodejní. To je celé.

Jinak jak píše renek1, zde jsme ve vlákně S24, takže s těmito poznatky šup do správného vlákna.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod veptus 26. 1. 2025 16:23

renek1 píše:
veptus píše:Tak jsem dnes vyzkoušel S25 Ultra.
....blablablabla....

No pravda to jsem si prvně neuvědomil, páč jsem měl ve sledování toto téma.
Ale on to hodný pan moderátor přesune do Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze.
Tímto se omlouvám a děkuji.

peta809 píše:
veptus píše:Telefon už měli předem docela dobu ;-)

No a to je nejspíš ten problém, že jo. Protože tam je nějaká předprodejní verze softwaru, která nemusí a nejspíš nevykazuje takových kvalit, jako bude ta prodejní. To je celé.

Jinak jak píše renek1, zde jsme ve vlákně S24, takže s těmito poznatky šup do správného vlákna.

To ukáže finále.
Děkuji za přesun ;-)
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 26. 1. 2025 16:23

Jednou za den někoho s S24U poprosíš, aby ti ho nabil :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod renek1 26. 1. 2025 16:27

Eddward píše:Ja by som potreboval kryt aby bol co najtensi, lacny a bocne hrany nemal vyvysene, kvoli gestam z boku. Poznate nieco z S24 Ultry co vyhovuje tym poziadavkam ?

Jo, to je Pytaka, ale není levný. Navíc pokud máš na telefon za víc jak 30litrů, tak by si na něj mohl koupit i kryt který taky něco stojí. Jinak levnější je třeba tohle: https://www.megaknihy.cz/pouzdra/252936 ... Zz09&gQT=2

majkom píše:kdyby to nekoho zajimalo, z jineho fora - spen z ultra 24 funguje s 25 vcetne gest a zaroven fittuje do te diry na spen... takze za par korun kupit na amazonu koho to trapi a ma vyreseno:)

A nabíjet ho budeš kde? No tom jiném foru jsou jistě koumáci.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aikoN 26. 1. 2025 16:30

Jak jsem si S25U šel taky osahat do MP, kde ji už měli vystavenou a ty zaoblené rohy jsou pecka. Telefon se krásně drží, neklouže, netlačí. Měli jej i v Titanium Black, kterou mám předobjednanou a vypadá parádně, vybral jsem dobře. Rozhodně nesouhlasím s tím, že by ty ploché boky vypadaly levně. Letošním modelem se mi tedy dobře trefili do preferencí.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 26. 1. 2025 16:34

O krytech už nějaká debata proběhla, ale já si chci také něco napsat. Od Galaxy S8+ používám pouze značku SPIGEN. Rozumná cena a spolehlivá ochrana, alespoň jako placebo good. :-D Teď jsem dal SPIGEN i na hodinky. Koukal jsem na nějaké Pitaka, ale je to pouze skořápka, kterou umí i Nilkin, za 3 stovky. Tohle je pastva pro oči.

https://www.spigen.com/collections/gala ... +S25+Ultra
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka