Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 26. 1. 2025 20:27

jan.machalik píše:Každopádně u Alzy mám od samého počátku zboží ,, zelené '', tj. mají je skladem. U objednávky to píše,, přípravujeme k odeslání'', což tam je ale od té doby, co jsem ho objednal s zaplatil.

Tak evidentně je každý rok nějaké množství z prvních várek pro různé obchody naskladněno a tak uspokojí vždy ty nejrychlejší a pak se čeká na další naskladnění. Asi je to i podle barev, jelikož vždy je nějaká která jde víc na dračku.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod debi 26. 1. 2025 20:47

Dobrý večer.K těm flipovým pouzdrům.On ani ten orginál už na S24U nebyl moc kvalitní.Měl jsem ho jeden den než šel dolů.Určitě bych ale při použití flipového pouzdra použil ochranu displeje.Už jsem viděl pár fotek displejů s mikroškrábanci ,kde nebyla použita ochrana :-) Prý se mezi displej a kryt flipu dostává prach a drobný binec a pak se to tam dře.Ale nemám vlastní zkušenost.A ten S pen s S24U nepasuje při zastrčení do těla má jiný konec-je rovný,kdežto u S25U je konec zakulacený kvůli novému designu.O fungování při psaní nemám info.A pokud jde o kryty, tak jsem používal od Spigen.Ten hybrid je dobrý v tom ,že záda má z tvrdého PVC a boky z měkčeného PVC,takže se dobře nasazuje i sundává a rohy má vyztužené.Jen nabízím jako tipy. https://www.alza.cz/spigen-ultra-hybrid ... 46594546c6
https://www.alza.cz/spigen-liquid-cryst ... 13.htm?o=1
Sagem MC920,Alcatel OT301,N3310,N3410,N 3510,Moto T192,Moto T192emo ,SonyJ6,Panasonic GD67,Moto T 720,SE T300,SE T610,SE T630,Sie M65 ,Sie SX1,SE K750i,LG KP500,Sam S5230, LGP500, SII, S4, S6, S7e ,S8, S9+ ,S10e, N9, N10+ ,N20U,IP13,S22U,S23U,S24U,IP16PM.
debi
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 26. 1. 2025 21:09

debi píše:Už jsem viděl pár fotek displejů s mikroškrábanci ,kde nebyla použita ochrana :-) Prý se mezi displej a kryt flipu dostává prach a drobný binec a pak se to tam dře.

Já mám tuhle zkušenost bohužel ověřenou ve vztahu k nošení pouzder a poškrábanému tělu telefonu. Mezi to pouzdro a tělo se zkrátka dostává binec a pak se to tam tře. Bohužel i na své současné S23 mám na rámu jemné škrábance hlavně v okolí tlačítek a konektoru - je to celkem vidět, protože rám je vyvedený v lesklé úpravě. Dokonce i několik vrypů. Přitom ten telefon nikdy nebyl bez krytu a nikdy mi nespadl na zem. Pravidelně jsem jej čistil, alespoň jednou za měsíc, spíš více. Tedy, ani kryt bohužel není žádnou zárukou, že udrží telefon jako nový a pokud člověku nepadá, možná bude paradoxně nošení bez krytu lepší, jelikož nebude docházet k onomu tření bince mezi krytem a telefonem.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 26. 1. 2025 21:19

renek1 píše:
jan.machalik píše:Každopádně u Alzy mám od samého počátku zboží ,, zelené '', tj. mají je skladem. U objednávky to píše,, přípravujeme k odeslání'', což tam je ale od té doby, co jsem ho objednal s zaplatil.

Tak evidentně je každý rok nějaké množství z prvních várek pro různé obchody naskladněno a tak uspokojí vždy ty nejrychlejší a pak se čeká na další naskladnění. Asi je to i podle barev, jelikož vždy je nějaká která jde víc na dračku.

U Tmobile píšou že telefon doručí v rámci předobjednávek nejdříve 4.2., tak uvidíme.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tondaa 26. 1. 2025 21:42

A taky u tmo.cz píšou, že moji smlouvu a telefon předali 24.1. K vyřízení přepravci....
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod SmartDavid 26. 1. 2025 21:52

debi píše:Dobrý večer.K těm flipovým pouzdrům.On ani ten orginál už na S24U nebyl moc kvalitní.Měl jsem ho jeden den než šel dolů.Určitě bych ale při použití flipového pouzdra použil ochranu displeje.Už jsem viděl pár fotek displejů s mikroškrábanci ,kde nebyla použita ochrana :-) Prý se mezi displej a kryt flipu dostává prach a drobný binec a pak se to tam dře.Ale nemám vlastní zkušenost.A ten S pen s S24U nepasuje při zastrčení do těla má jiný konec-je rovný,kdežto u S25U je konec zakulacený kvůli novému designu.O fungování při psaní nemám info.A pokud jde o kryty, tak jsem používal od Spigen.Ten hybrid je dobrý v tom ,že záda má z tvrdého PVC a boky z měkčeného PVC,takže se dobře nasazuje i sundává a rohy má vyztužené.Jen nabízím jako tipy. https://www.alza.cz/spigen-ultra-hybrid ... 46594546c6
https://www.alza.cz/spigen-liquid-cryst ... 13.htm?o=1

Mám originální kryt k S23U už téměř 2 roky a s kvalitou jsem spokojený. Krátkou zkušenost mám i s flipem k S24U, který je velice podobný a rovněž bych si nestěžoval. Vlastně jedna výtka by se našla. Nechápu, co to je za nápad lepit ty pitomé nálepky z vnitřní strany pouzdra na ten semiš. To je fakt vrchol debility, který nepochopím. Stejně jako nálepky typu "intel inside" na laptopech. Jakékoli nálepky přímo na produktu, to je prostě zhovadilost, ať se na mě nikdo nezlobí.
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 26. 1. 2025 22:01

No jestli samolepka poničí pouzdro, určitě bych se mu vyvaroval :-D
Nebo kde že je problém? To jistě zajímá nejen mě
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod guiz 26. 1. 2025 22:18

Tondaa píše:A taky u tmo.cz píšou, že moji smlouvu a telefon předali 24.1. K vyřízení přepravci....

To je normální, to píšou vždycky, vygenuruje to automat. Ale ohledně objednávek tam píšou tohle.
Přílohy
Screenshot_20250126_221747_Gallery.jpg
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tondaa 26. 1. 2025 22:47

Tahle obecná informace je dostupná všem, kdo mají internet. Asi jsou to větší drbny než datart, samsung, alza, o2, vodafone a další :-D
Nicméně tmo.cz využívá služeb pjexpedis, ty se jim starají o skladový záležitosti včetně smluv atd. Je to velká společnost a i se jim postarali v létě o distribuci nanuků :-D
Nicméně kdy to skutečně přijde nemám tušení. Je to poprvé, co sem u tmo předobjednával.
Naposledy upravil Tondaa dne 27. 1. 2025 08:17, celkově upraveno 1
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Eddward 27. 1. 2025 00:13

aikoN píše:

To zelená barva podle mě tohle vůbec neznamená - vždyť tam píší, že očekávají 7.2. Však si zkus zapnout filtr na položky, které jsou skladem a žádné produkty to neukáže.

To co tam vidis ze ocakavame 7.2. znamena akurat to ze "oficialny predaj" sa zacina 7.2. Nema to nic spolocne s tym kedy ocakavaju tovar "na sklade", alebo ci uz je realne na sklade, pretoze sa telefon normalne este nepredava, vsetko je predpredaj. Ocakavany tovar, ktory je na ceste aj s orientacnym datumom je zvycajne modrou farbou.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 27. 1. 2025 00:16

Tušíte někdo, jestli lze vytvořit výkup na novysamsung.cz i při nákupu z ofiko Samsung eshopu? Jako prodejce mají uvedené pouze kamenné prodejny, ale eshop ve výčtu chybí. Díky.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 27. 1. 2025 05:08

Jako e-shop je tam uvedený SETOS, to by mělo být ono.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Andorit 27. 1. 2025 05:58

Hardy. Zadal jsem při nákupu na samsung.cz výkup a přišlo mi info, že mi dojde email s postupem, kde a jak jim zaslat vykupovaný mobil l.
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod Denny09 27. 1. 2025 06:56

Samsung.cz mi píše příprava objednávky, tak třeba dneska odešlou.
Denny09
Junior

Odeslat příspěvekod bubakkaja 27. 1. 2025 07:17

Takhle to tam je už 2 dny. Aspoň u mě. Až se tam objeví výrobní číslo tak ho budou mít k odeslání.
bubakkaja
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka