Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
aikoN píše:renek: to mi zní trochu zvláštně, vzhledem k tomu, že recenzenti telefony už dávno mají a bez Gemini by ty recenze nebyly kompletní.
standavfr píše:Což je blbost, protože Samsung prodává nabíječku 15V 3A od řady S23, touhle nabíječkou testovali rychlost nabíjení na gsmareně a u 23U dosáhli lepšího času než u 24U, u které je výslovně zmíněno, že má nabíjení 9V 5A a potřebuje jinou nabíječku. Kdyby ta S23U uměla jen 9V a ta nabíječka nedá víc jak 3A tak je výkon nabíjení jen 27W a to by za hodinu 5000 mA baterku nenabilo ani omylem, když se S21 plus nabíjí stejným výkonem skoro dvě hodiny. Najdi si štítek nabíječky EP-TA845EBE. Další věc je, že teď 24 plus nabíjím nabíječkou Motoroly 68w a rychlonabíjení funguje taky a ta nabíječka taky víc jak 3A nedá. Proto pořád píšu, že to žádná novinka není a asi kromě 24U ty telefony 12V umí.
standavfr píše:Tak jsem teď zkoušel dvě nabíječky, obě mají při 9V 3A, při 15V má jedná 3A, druhá jen 2,33A. Při zapojení silnější je doba 48 min, při zapojení slabší 58 min., kabel jsem použil stejný. Z toho si dovolím soudit, že kdyby telefon nabíjel 9V tak je čas stejný. No a není.
standavfr píše:Tak jsem teď zkoušel dvě nabíječky, obě mají při 9V 3A, při 15V má jedná 3A, druhá jen 2,33A. Při zapojení silnější je doba 48 min, při zapojení slabší 58 min., kabel jsem použil stejný. Z toho si dovolím soudit, že kdyby telefon nabíjel 9V tak je čas stejný. No a není.
standavfr píše:A to je to, co celou dobu tvrdím, že protokol 15V 3A není nic nového jak tvrdí dejvy.
dejvy píše:standavfr píše:Tak jsem teď zkoušel dvě nabíječky, obě mají při 9V 3A, při 15V má jedná 3A, druhá jen 2,33A. Při zapojení silnější je doba 48 min, při zapojení slabší 58 min., kabel jsem použil stejný. Z toho si dovolím soudit, že kdyby telefon nabíjel 9V tak je čas stejný. No a není.
Jedou na 9V. Jedna z nich může reálně dávat vyšší proud, než má v parametrech. Moje 45W nabíječka má papírově jen 3A, ale měřák mi ukazuje při 9V až 4,8 A.
-- 27. 1. 2025 22:14 --standavfr píše:A to je to, co celou dobu tvrdím, že protokol 15V 3A není nic nového jak tvrdí dejvy.
Jsem vážně zvědav, co co naměříš s měřákem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků