Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
picinno píše:Přecházím z A52s na S25U. Marketing se chvástá super ochranou jak titanového rámu, tak i skla. Obvykle na mobilech kryt a folii nepoužívám. V této cenovce by to asi chtělo. Jakou přesně dáváte fólii? Pokud dáváte. Je tu někdo, kdo tam fólii nedá? Co ta antireflexní vrstva s fólií? Mám objednaný kryt pro sichr, ale váhám s tou fólií. Na alze mají 3, nevím kterou.
picinno píše:Přecházím z A52s na S25U. Marketing se chvástá super ochranou jak titanového rámu, tak i skla. Obvykle na mobilech kryt a folii nepoužívám. V této cenovce by to asi chtělo. Jakou přesně dáváte fólii? Pokud dáváte. Je tu někdo, kdo tam fólii nedá? Co ta antireflexní vrstva s fólií? Mám objednaný kryt pro sichr, ale váhám s tou fólií. Na alze mají 3, nevím kterou.
Hardy. píše:Ono ale na foťáky samotné koukat nemůžeš. Vem si třeba Pixel. Foto super, ale CPU je na úrovni střední třídy, a to se bavíme o telefonu za 25k.
Já si kupuju Samsung hlavně proto, že umí tak nějak všechno, a ještě k tomu má fajn ekosystém.
kultus píše:................Pro mne je zase hloupost dat 28K za S25+, tohle fakt nejsou argumenty hodne dalsi diskuze.
renek1 píše:Pro mě je hloupost dát 150 Kč za krabičku cigaret. Tyhle argumenty a pohledy na věc jsou děsivé. Prostě, kdo chce, ten si koupí, a vyhovuje mu Samsung s jeho klady i zápory. Není to o tom, že by byl každý uživatel Samsungu ovce, která potřebuje Samsung za každou cenu a slepě ho velebí. Argumenty potřebují ti, kdo si chtějí svou koupi vnitřně obhájit. Když jim z toho (většinou kvůli ceně) vyjde, že je lepší nekoupit, často se o tom dokola snaží přesvědčit i své okolí.
Míra-S21U píše:Jsem šel kolem Datartu a vyzkoušel jak je to s tím SPenem, zdali do Ultry vejde, jak zde bylo zmíněno. Výsledek je že je dlouhý, sice vejde do otvoru ale už někde zaaretovat - zacvaknout. Takže asi tak SPen, těžko bude fungovat, to jsem neměl čas vyzkoušet, se to zde dříve zmiňovalo že by i mohlo...
Michalisko66 píše:Nemáte někdo detail ke kamerám S23 vs S24 vs S25 - Parametrově jsou stejné, ale jsou to opravdu úplně ty stejné kamery a nebo mají "jenom" stejné parametry?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků