Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 30. 1. 2025 06:21

U powerbanky asi budou poněkud flexibilnější konstrukční možnosti, než u telefonu. Nebo bys bral, že kvůli tomu bude třeba tlustší?

Osobně si ale myslím, že tohle se má řešit na straně hodinek. Kromě onoho reverzního nabíjení s GW7 nyní nemůžu používat ani nabíjecí stojánky třetích stran, které mi s GW5P fungovaly bez problému. A co reverzní nabíjení telefony ostatních výrobců? Přijde mi jako zcestné, aby se kvůli hodinkám předělávalo všechno ostatní.
Naposledy upravil aikoN dne 30. 1. 2025 06:33, celkově upraveno 1
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 30. 1. 2025 06:25

Powerbanka nabíjí klasicky bezdrátově, oproti reverznímu nabíjení z mobilu.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 30. 1. 2025 06:41

Mám nabíjecí stojánek FIXED (FIXPOS-SA-BK) a GW Ultra mi nabíjí. Sice pomaleji, než originální rychlonabíječka z balení, ale přesto.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 30. 1. 2025 07:26

Samozrejme ze to zbabrali na hodinkach. Nechcem to tu moc rozoberat nakolko je to skor do ineho vlakna... ale bolo to spojene s tym Spen, co bolo a nieje - blutu. Nejako som hodinky do teraz nesledoval, ale kedze boli v predobjednavke u S25U za 1kc tak som sa pozrel na recenziu co teda vlastne dokazu. A bol som nemilo prekvapeny vydrzou, a nemoznostou nabijat z telefonu a dokonca jak mnohy pisu aj inych bezdrotovych nabijaciek. To je zase triestenie technologii a neuverzalnost zariadeni. Zase, aby si vsetko menil a kupoval nove... toto neschvalujem. Ja som bezdrotove nabijanie bral ako nudzovu prednost, ktora sa casto v krizi moze hodit... nech si kdekolvek.

Cas 7:11
https://youtu.be/kpF_Sq1Rzi8?si=dSiGazR8mnLUu7Cg&t=431
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod jjm64883 30. 1. 2025 08:18

"Pokyn k vyzvednutí obdržíte 07/02/2025 "
S25/Blueblack/512
Jestli to drží skladem jenom kvůli nějakým pošahaným formalitám, tak to je na pár facek.
jjm64883
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 30. 1. 2025 08:30

Fascinuje mě to řešení, jestli dostanu mobil o týden déle. Ale jsme Češi - nespokojenost máme v povaze :-D
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 30. 1. 2025 08:32

Me to teda fascinuje.V USA uz dorucuji a prvni lide na reditu pisi, ze telefon dorazil. Jsou Americani snad neco vic nez Cesi ? Vetsina lidi, co netrpelive ceka, je stejne srozumnena s tim, ze Gemini v CZ bude az 7.2, tak o co jde ?
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 30. 1. 2025 08:36

Specifický trh :-D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hausen 30. 1. 2025 08:57

Když v USA mají města jako my republiku tak se nediv že mají vyšší prioritu. Jsme holt specifický malý trh.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 30. 1. 2025 09:11

Což by byl rozhodující aspekt v tom, kde naskladnit dříve. Pokud ale tady už skladem zásoby mají, což podle všeho je ten případ, tak jak to souvisí s rozhodnutím, držet zásoby na skladě a neposílat?
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod bubakkaja 30. 1. 2025 09:26

Tady ten pláč proč ten telefon nepošlou když můžou je mimo mísu. Všichni jste počítali a objednávali telefon v předprodeji s datumem doručení 7.2.
I přesto že měl Renek určité zaručené informace ze se budou odesílat dnes.
bubakkaja
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 30. 1. 2025 09:28

Budou to posílat dřív, neboj. Ale pláč tu je krásný. Konečně to tu žije.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 30. 1. 2025 09:31

Já stále věřím rumorům o dnešním dnu :-)
Na stránkách Samsungů už jsou i recenze z jiných zemí v rámci (promotion), kde u nás je voucher na 2500Kč pro prvních 150 recenzentů :-) Jestli dobře chápu,,, release v 7.2. by byl historický okamžik, který se nikdy nestal :-)
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 30. 1. 2025 09:39

Dříve to bylo zcela běžné a telefony z předobjednávek chodily se začátkem prodeje...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 30. 1. 2025 09:44

Tak u samsungu je normální již několik let, že to chodí dřív. Není tak striktní, jak apple.
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka