Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dejvy píše:S24U/S25U. Otvor pro jehlu v šuplíku SIM byl přemístěn na druhou stranu dál od otvoru mikrofonu. Pokud to není čistě z konstrukčních důvodů, tak možná i proto, že někteří uživatelé prý omylem strkali jehlu u S24U do otvoru pro mikrofon, který tím měli poškodit. Zároveň je hezky vidět, jak je S25U oproti S24U o něco málo tenčí a užší.
Eaazy píše:dejvy píše:S24U/S25U. Otvor pro jehlu v šuplíku SIM byl přemístěn na druhou stranu dál od otvoru mikrofonu. Pokud to není čistě z konstrukčních důvodů, tak možná i proto, že někteří uživatelé prý omylem strkali jehlu u S24U do otvoru pro mikrofon, který tím měli poškodit. Zároveň je hezky vidět, jak je S25U oproti S24U o něco málo tenčí a užší.
Mikrofon poškodit nejde - několikrát prokázáno při rozborkách - nelze ani poškodit síťku, která jej chrání. Takže je to kosmetická změna...
guiz píše:Tak samozřejmě, příští rok vrátí BT na Spen a bude to jako jedna z mála novinek u S26U.![]()
Jinak Pitaka je doma a je to luxusní kryt, mám rád tyhle kryty co nějak nezvětšují telefon. Používám ultra tenké kryty už spoustu let a nic jiného bych ani nezkousl, ale chápu že každý preferuje něco jiného,někdo štíhlou,jiný hubenou.
Míra Mírovatý píše:guiz píše:Tak samozřejmě, příští rok vrátí BT na Spen a bude to jako jedna z mála novinek u S26U.![]()
Jinak Pitaka je doma a je to luxusní kryt, mám rád tyhle kryty co nějak nezvětšují telefon. Používám ultra tenké kryty už spoustu let a nic jiného bych ani nezkousl, ale chápu že každý preferuje něco jiného,někdo štíhlou,jiný hubenou.
Inu kryt Pitika také objednán, snad to za ty peníze bude stát... Nic méně jsem koukal na jejich origo stránky a mají tam i power banku a peněženku ve stejném barevném provedení co bude kryt. Ovšem nikde jsem v ČR tyto doplňky nenašel, že by někdo prodával. Máte zkušenost s tím objednat přímo u nich v Číně a je-li doručení O.K.?
peta809 píše:Kde nejvýhodněji kryty Pitaka koupit? Máme nějaký tip a případně slevový kód? Děkuji.
hurec píše:Konečně to tu žije.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků