Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvy 31. 1. 2025 12:14

A to nejlepší si šikmoocí nechali pro sebe.

Galaxy S25 Ultra s 16 GB RAM +1 TB se bude prodávat pouze v Jižní Koreji, Číně a na Tchaj-wanu. V Číně a na Tchaj-wanu dokonce není k dispozici možnost 12 GB RAM s 1 TB úložištěm.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2025 12:17

Míra Mírovatý píše:By mně zajímalo, jestli power banka nebude zakrývat spodní čočku foťáku...

Bude, ale údajně se Chystá příslušenství přímo od samsungu

https://www.svetandroida.cz/samsung-3-in-1-bezdratova-nabijecka-galaxy-s25/
Naposledy upravil renek1 dne 31. 1. 2025 12:20, celkově upraveno 1
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 31. 1. 2025 12:19

Myslel jsem si to, tak snad to bude mít Samsung O.K., díky.
Míra Mírovatý
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 31. 1. 2025 12:31

renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři

Je vidět že moc nefotíš, ale pokud jsou vykrojeny jednotlivě čočky a ještě zapuštěny, tak jsou otvory většinou plné prachu (i když dělám v kanceláři) a strašně blbě se to čistí....já kupuji jedině jeden výřez pro všechny ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Russty1984 31. 1. 2025 12:36

EviatorCZ píše:Že by dnes odeslání? :-D
Změna stavu dnes dopo, ale serial number ještě nevidím u Samsung.cz :-P

T-Mobile, že zásilku můžete sledovat zde a po kliknutí přesměrování na dopravce a tam je napsáno že číslo zásilky bylo už dodáno, nebo není v systému. Každopádně na stránkách T-Mobile je napsaný doručení nejdříve 2. února.
Russty1984
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dwxx 31. 1. 2025 12:40

Taky už tam mám příprava objednávky.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 31. 1. 2025 12:42

To někteří máme už několik dní. Ale třeba je to znak, že se něco konečně začíná hýbat obecně :-)
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2025 13:09

pan_Lukas píše:
renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři

Je vidět že moc nefotíš, ale pokud jsou vykrojeny jednotlivě čočky a ještě zapuštěny, tak jsou otvory většinou plné prachu (i když dělám v kanceláři) a strašně blbě se to čistí....já kupuji jedině jeden výřez pro všechny ;-)

Tak to tě zklamu, jelikož fotím každý den v práci a mám děti, takže i doma, používám kryt s výřezy pro jednotlivé čočky a tebou popsaný problém nemám.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 31. 1. 2025 13:25

renek1 píše:
miromen4 píše:Eaazy
Jen je tu prostě nepříjemný číst ty hejty o tom jak je to zase sr*čka a že samsung zaspal. Nemyslím, že by to byla pravda a zájem a prodeje asi nejlíp ukážou jak to je.

Pre boha, koľko máš rokov, že ti toto príde nepríjemné...

Keby sa ľudia zamerali na fakty a písali reálne skúsenosti (samozrejme súkromný názor je tiež OK, pokiaľ sa neopakuje kazdých 13 príspevkov), bolo by to iné... lepšie

Ja som presvedčený, že keby komukoľvek dám na slepý test malé S23/S24/S25 (s rovnakým displejom – predstavme si na chvíľu, že by som mal tú možnosť), tak len podľa pohybu v úplne novom telefóne po pár minutách nemá nikto šancu povedať, ktorý je ktorý, pretože či už Snapdragon 8 gen 2, Exynos 2400 alebo Snapdragon 8 Elite, všetky majú výkonu dosť... a užívateľský zážitok by bol takmer úplne rovnaký...

A to je ten problém ktorý mnohí majitelia predobjednávok nechcu pochopiť... Ak prechádzam zo série S23 alebo S24, pridaná hodnota je veľmi malá... bez ohľadu na cenu... predpokladam že kto ma čas chodiť sem a riešiť toto fórum asi nemá problém s peniazmi...

A samozrejme niekto to, že pridaná hodnota je nízka, nazve 'sh*t', čo je neadekvátne... niekto ný zasa bude donekonečna písať, že nikdy nebol sklamaný... aj jedno, aj druhé je úplne zbytočné a nič neprináša...
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 31. 1. 2025 13:45

Russty1984 píše:

T-Mobile, že zásilku můžete sledovat zde a po kliknutí přesměrování na dopravce a tam je napsáno že číslo zásilky bylo už dodáno, nebo není v systému. Každopádně na stránkách T-Mobile je napsaný doručení nejdříve 2. února.

To je automaticky vygenerovaný odkaz po vytvoření objednávky. Měl jsem to tak vždycky. V den kdy zásilku opravdu převezme PJ Expedis ti dojde sms s platným odkazem pro sledování zásilky. Rozesílají to tak mezi 14-16 hodinou a následující pracovní den doručují.
Dá se v tom odkazu i sledovat online kurýr kde se zrovna v den doručování nachází a kolik zákazníků je ještě před tebou.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod rajs 31. 1. 2025 13:47

Ted mi přišlo z mobil pohotovosti že bude připravena 4.2.2025 k převzetí.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 31. 1. 2025 13:49

Shorty193 píše:Pre boha, koľko máš rokov, že ti toto príde nepríjemné...

Keby sa ľudia zamerali na fakty a písali reálne skúsenosti (samozrejme súkromný názor je tiež OK, pokiaľ sa neopakuje kazdých 13 príspevkov), bolo by to iné... lepšie

Ja som presvedčený, že keby komukoľvek dám na slepý test malé S23/S24/S25 (s rovnakým displejom – predstavme si na chvíľu, že by som mal tú možnosť), tak len podľa pohybu v úplne novom telefóne po pár minutách nemá nikto šancu povedať, ktorý je ktorý, pretože či už Snapdragon 8 gen 2, Exynos 2400 alebo Snapdragon 8 Elite, všetky majú výkonu dosť... a užívateľský zážitok by bol takmer úplne rovnaký...

A to je ten problém ktorý mnohí majitelia predobjednávok nechcu pochopiť... Ak prechádzam zo série S23 alebo S24, pridaná hodnota je veľmi malá... bez ohľadu na cenu... predpokladam že kto ma čas chodiť sem a riešiť toto fórum asi nemá problém s peniazmi...

A samozrejme niekto to, že pridaná hodnota je nízka, nazve 'sh*t', čo je neadekvátne... niekto ný zasa bude donekonečna písať, že nikdy nebol sklamaný... aj jedno, aj druhé je úplne zbytočné a nič neprináša...

Myslím, že tady to chápou úplně všichni - přidaná hodnota je rok od roku menší. A to u všech výrobců. Maximálně se občas může stát, že se jeden rok něco nepodvede a i drobná změna může být dealbreaker. Ale to je tak vše.

Blbé je, že místo řešení a názorů, tu především ti, kteří nové modely kupovat nebudou píšou, proč to neudělají. A když někdo napíše, že je mu to jedno, že si telefon bere, protože chce, tak se zase nabalí lavina názorů, proč je to blbost.

Takže sumárně - ano, je blbost přecházet na řadu S25 z řady S24 jen proto, co mi nabídne nový telefon po HW stránce navíc. Stejně jako bych to řekl u přechodu z X100 Pro na X200 Pro, nebo z Magic6 Pro na Magic7 Pro. Změny jsou tak malé, že to normální uživatel nepozná. Ale pokud se pro takový krok rozhodnu, učinil jsem tak sám a nepotřebuji tu číst, že jsem debil, protože dávám prachy "za nic". V opačném gardu tady snad nikdo nikomu nenadává, že si svoji S24 nechá...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 31. 1. 2025 13:52

pan_Lukas co se týká obalů když kupuješ s jedním výřezem ten neslouží na utírání prachu ale na nalepení skla na čočky,pokud je to jinak tam se sklo nedá nalepit a většinou není třeba,takhle mi to bylo vysvětleno odborníkem,
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2025 13:53

Tak teď.
Přílohy
Screenshot_20250131_135222_Aqua Mail.jpg
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod SmartDavid 31. 1. 2025 13:57

Máte někdo zkušenosti s pouzdry Dux Ducis? Pokud bych se rozhodl do nové Ultry jít, tento flip se mi jeví jako jeden z těch pro mě přijatelnějších
https://levnekryty.cz/produkt/kryty-na- ... s25-ultra/
SmartDavid
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka