A to nejlepší si šikmoocí nechali pro sebe.
Galaxy S25 Ultra s 16 GB RAM +1 TB se bude prodávat pouze v Jižní Koreji, Číně a na Tchaj-wanu. V Číně a na Tchaj-wanu dokonce není k dispozici možnost 12 GB RAM s 1 TB úložištěm.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Míra Mírovatý píše:By mně zajímalo, jestli power banka nebude zakrývat spodní čočku foťáku...
renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři
EviatorCZ píše:Že by dnes odeslání?
Změna stavu dnes dopo, ale serial number ještě nevidím u Samsung.cz
EviatorCZ píše:Že by dnes odeslání?
pan_Lukas píše:renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři
Je vidět že moc nefotíš, ale pokud jsou vykrojeny jednotlivě čočky a ještě zapuštěny, tak jsou otvory většinou plné prachu (i když dělám v kanceláři) a strašně blbě se to čistí....já kupuji jedině jeden výřez pro všechny
renek1 píše:miromen4 píše:Eaazy
Jen je tu prostě nepříjemný číst ty hejty o tom jak je to zase sr*čka a že samsung zaspal. Nemyslím, že by to byla pravda a zájem a prodeje asi nejlíp ukážou jak to je.
Russty1984 píše:EviatorCZ píše:Že by dnes odeslání?
T-Mobile, že zásilku můžete sledovat zde a po kliknutí přesměrování na dopravce a tam je napsáno že číslo zásilky bylo už dodáno, nebo není v systému. Každopádně na stránkách T-Mobile je napsaný doručení nejdříve 2. února.
Shorty193 píše:Pre boha, koľko máš rokov, že ti toto príde nepríjemné...
Keby sa ľudia zamerali na fakty a písali reálne skúsenosti (samozrejme súkromný názor je tiež OK, pokiaľ sa neopakuje kazdých 13 príspevkov), bolo by to iné... lepšie
Ja som presvedčený, že keby komukoľvek dám na slepý test malé S23/S24/S25 (s rovnakým displejom – predstavme si na chvíľu, že by som mal tú možnosť), tak len podľa pohybu v úplne novom telefóne po pár minutách nemá nikto šancu povedať, ktorý je ktorý, pretože či už Snapdragon 8 gen 2, Exynos 2400 alebo Snapdragon 8 Elite, všetky majú výkonu dosť... a užívateľský zážitok by bol takmer úplne rovnaký...
A to je ten problém ktorý mnohí majitelia predobjednávok nechcu pochopiť... Ak prechádzam zo série S23 alebo S24, pridaná hodnota je veľmi malá... bez ohľadu na cenu... predpokladam že kto ma čas chodiť sem a riešiť toto fórum asi nemá problém s peniazmi...
A samozrejme niekto to, že pridaná hodnota je nízka, nazve 'sh*t', čo je neadekvátne... niekto ný zasa bude donekonečna písať, že nikdy nebol sklamaný... aj jedno, aj druhé je úplne zbytočné a nič neprináša...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků