Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod veptus 31. 1. 2025 14:33

dejvy píše:S25 Ultra:

* Má jeden z nejlepších, ne-li nejlepší displej na jakémkoli smartphonu, s nejtenčími rámečky, digitalizérem pera a vrstvou odrazu světla.
* Má nejrychlejší čip na jakémkoli smartphonu, který poráží ostatní telefony se stejným čipem, vč. iPhone.
* Má jedno z nejhladších a nejpřizpůsobitelnějších uživatelských rozhraní, které funguje se všemi vašimi zařízeními.
* Poskytuje pravděpodobně jeden ze 3 nejlepších kamerových systémů ze všech vlajkových lodí.
* Poskytuje veškerou AI hned první den a nenechá vás čekat 87 aktualizací.
* Poskytuje nejlepší kvalitu provedení u jakéhokoli nedávného vlajkového telefonu, bez výjimky.

To mi stačí na přechod z S24U.

Cit.
Poskytuje pravděpodobně jeden ze 3 nejlepších kamerových systémů ze všech vlajkových lodí.
Opravdu jenom pravděpodobně ;-)

Protože pak to celé vybouchne i na barevnosti.
Interiér.
Co mně nejvíc vadí je vyvážení barev interiéru už od S23U, S24U..
Např. povrch stolů (různé barvy dřeva) to ustřeluje.
Automat:
Vlevo BlackBerry PRIV (18 Mpx Schneider Kreuznach ) z roku 2015 / vpravo S25U.
Levá strana souhlasí v reálu s barevností.
:idea: Dá se toto vývojářům vůbec někde nahlásit ?
Naposledy upravil veptus dne 31. 1. 2025 20:35, celkově upraveno 1
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 31. 1. 2025 15:03

Též mi před chvílí přišel email z MP,že telefon bude připraven k vyzvednutí v úterý. Mám objednanou malou S25. Dávám protiůčtem S23 Ultra,ale pořád váhám,zda nepořídit opět Ultru.
Pořád si říkám,že ultra je sice pádlo,kde mi v některých situacích dost překáží,Jenže nejspíš mi bude chybět.Foťáky,spen...
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 31. 1. 2025 15:06

Já bych teda přechod z ultry na malé eSko nezvládl :-D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rajs 31. 1. 2025 15:56

Dotaz jakou dáte ochranu na displej folie či sklo ?
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 31. 1. 2025 16:02

Historicky jsem měl vždy základní/nejmenší řadu a zrovna teď mám iP15 Pro. Proto naopak přemýšlím, jestli nebude Ultra extra pádlo. Hodně spoléhám na ty zakulacené rohy, protože ty ostré byly mazec a časem by to určitě odnesly kapsy… :D Možná to vyzní blbě/neeticky, ale jsem fakt rád, že tu máme 14 dní na vyzkoušení.

Jinak dneska se už také na ofiku shopu přehodil stav ze zpracování na přípravu, takže věřím, že to nejpozději v pondělí pošlou.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 31. 1. 2025 16:05

pan_Lukas píše:
renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři

Je vidět že moc nefotíš, ale pokud jsou vykrojeny jednotlivě čočky a ještě zapuštěny, tak jsou otvory většinou plné prachu (i když dělám v kanceláři) a strašně blbě se to čistí....já kupuji jedině jeden výřez pro všechny ;-)

Přesně tak, osobně vyzkoušeno a ne to přesně jak tvrdí pan_Lukas. To by ty kryty musely být kolem těch jednotlivých čoček hodně těsné, aby se tam žádný bordel nedostal.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aikoN 31. 1. 2025 16:09

Což nemůžou být, jinak by nebyly kompatibilní s krycími skly na čočky.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 31. 1. 2025 16:16

King dave píše:Též mi před chvílí přišel email z MP,že telefon bude připraven k vyzvednutí v úterý. Mám objednanou malou S25. Dávám protiůčtem S23 Ultra,ale pořád váhám,zda nepořídit opět Ultru.
Pořád si říkám,že ultra je sice pádlo,kde mi v některých situacích dost překáží,Jenže nejspíš mi bude chybět.Foťáky,spen...

Jednoho jsem si po všech Ultrách a Foldech řekl dost a vzal malou S23. A bylo to skvělé rozhodnutí.

Teď si opět vyzkouším Ultru a uvidím, co zůstane v šuplíku jako záložní.

Nebojte se toho...

-- 31. 1. 2025 16:18 --

hurec píše:Já bych teda přechod z ultry na malé eSko nezvládl :-D

To chce asi zkusit - viz. odpověď výše. Ale v mém okolí jsem výjimka a všichni mají pádla...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2025 16:27

peta809 píše:
pan_Lukas píše:
renek1 píše:Teď mi dorazil kryt a je gut.
Ještě náplň do něj.
Je fajn, že má výřezy pouze pro čočky a ne jak většina jeden pro všechny tři

Je vidět že moc nefotíš, ale pokud jsou vykrojeny jednotlivě čočky a ještě zapuštěny, tak jsou otvory většinou plné prachu (i když dělám v kanceláři) a strašně blbě se to čistí....já kupuji jedině jeden výřez pro všechny ;-)

Přesně tak, osobně vyzkoušeno a ne to přesně jak tvrdí pan_Lukas. To by ty kryty musely být kolem těch jednotlivých čoček hodně těsné, aby se tam žádný bordel nedostal.

aikoN píše:Což nemůžou být, jinak by nebyly kompatibilní s krycími skly na čočky.

Nechci vám vaše postřehy chlapci brát, ale teď jsem schválně kryt sundal ze své S24U kde mám kryt s jednotlivejma otvorama a nemám tam nic co by potvrzovalo vaše zkušenosti a to jsem ten kryt nesundával snad od tý doby co mám telefon. Věřit mi nemusíte.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 31. 1. 2025 16:32

Hardy

Tak to si rozhodneš sám. Já měl iPhone vždy jedině pro max.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 31. 1. 2025 16:37

renek1: já takový kryt mám taky, na S23, a prach kolem čoček mám. Tohle je stav po týdnu od posledního čištění. Telefon mám doma, v kanclu a v kapse.
Přílohy
20250131_163927.jpg
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 31. 1. 2025 16:46

S Pen na Galaxy S25 Ultra je o něco vyšší kvůli silnější hlavě "clickeru", takže není kompatibilní se slotem S24 Ultra.

S Pen S25U vlevo / S24U vpravo.
Přílohy
1000017315.jpg
1000017316.jpg
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2025 17:01

aikoN píše:renek1: já takový kryt mám taky, na S23, a prach kolem čoček mám. Tohle je stav po týdnu od posledního čištění. Telefon mám doma, v kanclu a v kapse.

Tak to máme každý jinou zkušenost, což nic nemění na tom, co já preferuju a co se mi líbí. Já kryt z telefonu nesundávám prakticky po celou dobu jeho používání, což je rok a po roce prostě nic a i to mě utvrzuje v mém výběru. Škoda jen, že Samsung přestal vyrábět hezké kryty. Teď je to každý rok jiný výrobce. Když jsem minulý rok našel co mi sedlo, tak letos zjistím, že značka skončila a nějak byla spojena se Spigen, ale ten můj typ nedělají na S25U a navíc Spigen dělá ty kryty s těma velkejma otvorama, takže zase nic. Tak letos asi ten Ringke

dejvy píše:S Pen na Galaxy S25 Ultra je o něco vyšší kvůli silnější hlavě "clickeru", takže není kompatibilní se slotem S24 Ultra.
S Pen S25U vlevo / S24U vpravo.

Už tu o tom byla řeč a taky skutečnost, že by nešlo nabíjet vylučuje jeho použití v S25U
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 31. 1. 2025 17:12

Tak to vypadá, že Samsung e-shop dneska zase nic. Letos tedy celkem zklamání s tím odesíláním. Ty předobjednávky tím ztrácejí své kouzlo.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 31. 1. 2025 17:21

Specifický trh.
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka