Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 1. 2. 2025 11:10

Ono, v reálu za něj při výkupu/prodeji dostaneš třeba o 2-3 tisíce méně a to jen za předpokladu, že si to někde škrábneš, což rozhodně není jistota. Z mého pohledu to nedává zas tak veliký ekonomický smysl, zvlášť když za kombinaci skla a krytu dáš třeba 2 tisíce a vidím jako lepší alternativu, užít si design telefonu.

Na současné S23 mám kryt jen z toho důvodu, že se bez něj nedá pohodlně držet a klouže mi z ruky.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 1. 2. 2025 11:14

Jo to klouzání je nepříjemné, to i S25U mi klouže, takže i toto důvod krytu. Jinak asi štěstí, ale vždy prodávám na bazoši či tak podobně na přímo a prodej dycynky za vyšší cenu v tom stavu než by byl výkup.
Míra Mírovatý
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 2. 2025 11:18

No já kryt používám proto, že bez něj se mi všechny telefony drží nepohodlně a mám pocit, že mi každou chvilkou vypadne a i pro to, že v něm je menší šance, že když by náhodou spadl, tak je v bezpečí víc než bez krytu. Bonus je to, že i po roce používání vypadá jak novej a kupec je spokojenější.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aikoN 1. 2. 2025 11:26

Já jsem na S25U právě v tomhle ohledu zvědavý. V prodejně mi to přišlo nadějné, že by měla být bez krytu nositelná, ale definitivně mi na to odpoví až delší reálné nošení. Pro mě je priorita, abych si telefon užil především já, nekonzervuju jej ve stavu nového pro potěšení dalšího majitele a holt se s případnou nižší prodejní cenou smířím.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 2. 2025 11:51

Ano, abych si ho užil já, a já bych si ho neužil, pokud by mi měl být v ruce nepohodlný tím, že klouže a tím se mi špatně drží. Nemám ruce jako slečinka a tak podobná zařízení potřebuju mít opravdu "hrubá" Ten stav nového po roce je jen bonus.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Snapsik 1. 2. 2025 12:01

Netušíte někdo, jak je to v novém UI se zobrazením mřížky? Jsem zvyklý na 5 ikon na šířku. Půjde to? Dosud jsem neviděl jedinou fotku, kde by bylo 5 ikon na šířku (domovská obrazovka i aplikace). Na FB jeden uživatel zmiňuje absenci mřížky 5x5. Nevíte?
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 1. 2. 2025 12:09

Na tu mřížku používám aplikaci od Samsungu Home up. Doufám že to bude fungovat i na nové UI. :nenapadne
Přílohy
Screenshot_20250201_120658_Home Up.jpg
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod SmartDavid 1. 2. 2025 12:10

5 ikonek na šířku používám také, takže jestli OneUI 7 přijde s tímto "vylepšením", tak mě asi trefí....
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 1. 2. 2025 12:14

renek1 píše:Ano, abych si ho užil já, a já bych si ho neužil, pokud by mi měl být v ruce nepohodlný tím, že klouže a tím se mi špatně drží. Nemám ruce jako slečinka a tak podobná zařízení potřebuju mít opravdu "hrubá" Ten stav nového po roce je jen bonus.

Jo, to jo. Když se bude držet blbě, tak mě kryt holt nemine. Pak bych ale šel cestou nějakého toho aramidového, ať se tím vyřeší grip a telefon moc nenabude.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 2. 2025 13:37

Tak už dorazila i faktura z MP
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod dejvy 1. 2. 2025 13:43

Tady je vidět 5 ikon na šířku u S25U

https://youtu.be/oYcewk6SEys
4:12
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 1. 2. 2025 13:50

Jak to u mp vlastně funguje s výkupem, když jdou cestou výkupu na prodejně? Musím jim při vyzvednutí dát rovnou starý telefon nebo ho můžu donést až za několik dní, až se přestěhuju do nového?
Naposledy upravil aikoN dne 1. 2. 2025 13:52, celkově upraveno 1
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 1. 2. 2025 13:51

dejvy píše:Tady je vidět 5 ikon na šířku u S25U

https://youtu.be/oYcewk6SEys
4:12

Díky, spadl šutrák :-)
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 1. 2. 2025 13:59

aikoN: bez krytu se letos drží hůř než předchozí modely.

https://youtu.be/OydGsdyPCIg
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 1. 2. 2025 14:27

aikoN píše:Jak to u mp vlastně funguje s výkupem, když jdou cestou výkupu na prodejně? Musím jim při vyzvednutí dát rovnou starý telefon nebo ho můžu donést až za několik dní, až se přestěhuju do nového?

Nemusíte. Stačí do 14 dní přijít s telefonem na výkup a účtenkou. Cenu za výkup + bonus vám tedy odečtou, až přijdete.
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka