Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hardy. 4. 2. 2025 09:57

standavfr píše:
dejvy píše:Bych chtěl vidět, v čem je to downgrade. Krom zrušení BT v S penu, které v telefonu uvolnilo prostor pro zvětšení chlazení.

A bonus toho většího chlazení spočívá konkrétně v čem? Výkon v zátěži škrtí úplně stejně jako S24U.

Jde o to, kdy k tomu škrcení dojde, a za jak dlouho může jít SoC opět na plný výkon. S větším chlazením se první doba prodlouží a druhá zkrátí… stejně tak teploty by se mohly obecně držet o něco níž.

Nicméně, zrušení BT v S-Penu kvůli většímu chlazení je nejspíš nesmysl. Podle teardownů to vypadá, že vnitřek je identický jako u S24U až na detail, že cívka, která pero detekuje, nemá extra cívku na nabíjení. Jinak je ten díl naprosto shodný.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 4. 2. 2025 09:58

Větší parní komora odvádí účinněji teplo od výkonnějšího procesoru a dalších komponent.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 4. 2. 2025 10:00

Viz. příspěvek nad tebou.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod voughne 4. 2. 2025 10:02

Jaresek konstatuje, co konstatuju recenzie a komentare pod nimi, a vy sa tu don hned navazate, pasivno-agresivne reakcie uplne mimo.

S25U urcite nie je downgrade, ale nejaky suci upgrade taky tak. Takze s perom sa teraz nebude dat odomknut obrazovka? Dlho som nevedel k comu mi s-pen bude, ale zistil som ,ze nemusim davat dole rukavice, staci ho mat v kapse a telefon s nim ide odomykat/ovladat jedna radost.
voughne
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 4. 2. 2025 10:05

Prostě je to o tom, že Samsung chce, ať si koupíte k telefonu od něj i hodinky a/nebo prsten, které BT funkce S-penu nahradí. Právě i v případě hodinek není problém ani to odemykání, jelikož je telefon v přítomnosti hodinek neustále odemčený, respektive taková funkce jde zapnout. Telefon odemykám otiskem tak jednou za týden.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 4. 2. 2025 10:14

Me Alza stale pise : Pripravujeme k odeslani. A to tam mam od sameho pocatku.
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 4. 2. 2025 10:25

No dobře, tak to zrušení BT v S penu asi opravdu nemá nic společného s chlazením.

Na obrázku je vidět rozdíl mezi použitým chladícím systémem S24U/S25U.

Překlad nápisu v korejštině:

"Díky většímu chladicímu prostoru se podařilo relativně dobře vyřešit problém s teplem."
Přílohy
Gh9YAUMaEAAlC5x.jpeg
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 4. 2. 2025 10:30

Tak z MP už mám S25U doma. Mám ale dost pochůzek, tak rozbalení a nastavení si nechám na pozdní odpoledne.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jjm64883 4. 2. 2025 10:53

Tak toto mě vážně mr*dá!! Člověk objednává u zdroje na samsung.cz, tam si hrajou na pravidla a budou to držet do 7. 2. na skladě pod zámkem, zatímco nějaké garážové e-shopy a vlastně všichni ostatní to posílají rovnou. Panebože, já už to nevydržím!!!
jjm64883
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 4. 2. 2025 10:54

E-shop ťamťungu posílá též.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavlis42 4. 2. 2025 10:56

jj v klidu, zakladni S25 512 zelena je doma ze samsung.cz ;-)
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 4. 2. 2025 10:59

jjm64883 píše:Tak toto mě vážně mr*dá!! Člověk objednává u zdroje na samsung.cz, tam si hrajou na pravidla a budou to držet do 7. 2. na skladě pod zámkem, zatímco nějaké garážové e-shopy a vlastně všichni ostatní to posílají rovnou. Panebože, já už to nevydržím!!!

Které garážové eshopy máš na mysli?
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 4. 2. 2025 11:03

S25U 512 GB Titanium Gray ze samsung shopu dnes doručují, do hoďky ji mám na stole...
Míra Mírovatý
Junior

Odeslat příspěvekod Mikele 4. 2. 2025 11:03

U mě takto. Hold kdo si počká ten se dočká :-D :-D (možná)
Přílohy
SmartSelect_20250204_105939_Email.jpg
Mikele
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 4. 2. 2025 11:23

Já musím říct že několik let nakupuju u MP a vždy včas. Prakticky tam nakupuju telefony pro celou rodinu a zatím vždy v pohodě.
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka