Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andorit 6. 2. 2025 00:10

Děkuji. Moje Ultra rovněž 28.12.2024..
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 6. 2. 2025 06:39

veptus píše:Na GsmA je nově recenze S25 ;-)

Super, zrovna jsem se chtěl optat, zda už má někdo reálnou zkušenost s výdrží malé S25 proti S24 nebo S23 :-)
Po YT běhají videa, že malá S25 vydrží mnohem víc než S24U což mi přišlo podezřelé...
Díky
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavlis42 6. 2. 2025 08:38

Mam 2 dny takze zatim tezko hodnotit S25, mel jsem i vsechny predesle a S23 jsem nechal zene v minulosti a i po 2 letech mela vyrazne lepsi vydrz v terenu (na mob. siti) nez ja s S24 - za me nejvetsi bolistka - hroznej samsung modem v kombinaci s jejich procesem. S25 se zatim nejevi nejak spatne, uvidime...
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod Hrusic 6. 2. 2025 08:42

pavlis42 píše:Mam 2 dny takze zatim tezko hodnotit S25, mel jsem i vsechny predesle a S23 jsem nechal zene v minulosti a i po 2 letech mela vyrazne lepsi vydrz v terenu (na mob. siti) nez ja s S24 - za me nejvetsi bolistka - hroznej samsung modem v kombinaci s jejich procesem. S25 se zatim nejevi nejak spatne, uvidime...

Mohu potvrdit to samé. Trochu jsem zklamaný, čekal jsem, že baterka bude o něco lepší než v S23, což zatím není, ale třeba si ještě trochu sedne.
Hrusic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bobino2022 6. 2. 2025 08:43

jan.machalik píše:Gemini zatím plnohodnotně nefunguje? Povídá, si se mnou, ale složitější příkazy jako pošli můj playlist že Spotify Kubovi na WhatsApp, nebo najdi ji gruzinskou restauraci a nastav navigaci. Tak to nějak nefunguje, řekne mi, že je jen jazykový model a že to neumí.

Ahoj, ani mne nejak gemini nefunguje s tymi prikazmi,čo viem, tak gemini pri uzamknutej obrazovke nereaguje na HEY,GOOGLE! ..vypisuje, že asistent pre moju krajinu nie je prístupný, Gemini mi nevie nastaviť napriklad pripomienku na obed, tak neviem ako je to s tou funkčnosťou
bobino2022
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jan.machalik 6. 2. 2025 08:45

Gemini asi az s tim updatem co by mel vyjit zitra...
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 08:49

Dle mého očekávat převratnou bakterií, kdy se zlepší procák a baterie zůstane stejná. Je velké očekávání. Reálné je zlepšení baterie v řádu minut.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 08:56

pavlis42 píše:Mam 2 dny takze...

Hrusic píše:Mohu potvrdit to samé...

Diky za postřehy. Mám v plánu přejít právě z S23, která byla po S22 ve výdrži lepší snad o 50%. Tak bych si nerad s výdrží pohoršil. Přecházím hlavně kvůli 512 GB úložišti. A velikostí, držením a pocitově je na tom S25ka lépe než třeba ta S23? Ta je bez krytu docela kluzká podle mě.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 09:22

Bez krytu klouže vše. Jestli si to chceš zkusit, tak zajdi do obchodu a zkus si to. Je to hrozně individuální.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rajs 6. 2. 2025 10:15

Peněženka Google nefunguje na Galaxy S25 Ultra
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod miho 6. 2. 2025 10:18

Pridam take svoji subjektivni zkusenost. Menil jsem S21+ na S25+. Zaznamenal jsem vyrazne zlepseni vydrze v iddle (treba pres noc) na hodnotu pod 1 % za hodinu, ale pri pouzivani je to zhruba stejne.

Nezkousel jsem zatim fotit, ale jinak pri pouzivani jsem nezaznamenal zadny rozdil co se tyce plynulosti, kvality displeje,... a vzhledove se mi libil S21 lepe. Celkova doba stravena opruzem prenaseni autentizatoru, bankovnictvi, datovek,... 3 hodiny. Davka dopaminu po nakupu: nula ;-) Doporuceni do budoucna- menit telefon po vyrazne delsi dobe, nez 4 roky :-)

Jeste jedna poznamka- na S25 (zatim?) nefunguji gesta znama ze starsich OneUI (na S21 dostupna pomoci NavStar - seznam bezicich aplikaci, home, back dostupne gestem ze spodni hrany). Nova gesta jsou pro me nepouzitelna (pri posouvani tabulky v excelu doleva mi to udela gesto back atd. - super nasiraci), takze musim pouzivat virtualni tlacitka.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod pavlis42 6. 2. 2025 10:19

dwxx píše:Diky za postřehy. Mám v plánu přejít právě z S23, která byla po S22 ve výdrži lepší snad o 50%. Tak bych si nerad s výdrží pohoršil. Přecházím hlavně kvůli 512 GB úložišti. A velikostí, držením a pocitově je na tom S25ka lépe než třeba ta S23? Ta je bez krytu docela kluzká podle mě.

Ja na tom byl podobne, nebejt pos... exynosu a maleho uloziste tak S25 vynechavam. S23 zatim nejlepsi model za me co samsung udelal jako fanousek malejch telefonu. Uvidime co S25 ale moje ocekavani nejsou velke, staci mi to uloziste a normalni vydrz v terenu. Ergonomii tezko rict za me 24 a 25 lepsi v tomto, ale stejne to mam v krytech tak je to jedno.
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 6. 2. 2025 10:21

rajs píše:Peněženka Google nefunguje na Galaxy S25 Ultra

Na mé S25U funguje
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod bobino2022 6. 2. 2025 10:22

Na mojom tiež
bobino2022
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bastien 6. 2. 2025 10:23

Peněženka na malé 25 funguje. Již několikrát jsem tak platil.
bastien
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka