Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 6. 2. 2025 10:25

rajs píše:Peněženka Google nefunguje na Galaxy S25 Ultra

Mě taky funguje. Chyba bude asi jinde.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod jan.machalik 6. 2. 2025 10:31

Ja musel dnes platit hodinkami, ale jen proto, ze jsem nemel u sebe kartu - chtelo to nastavit v penezence platnost karty, coz je asi potreba po kazdem prenosu ne ?
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod HUN73R 6. 2. 2025 10:34

miho píše:Jeste jedna poznamka- na S25 (zatim?) nefunguji gesta znama ze starsich OneUI (na S21 dostupna pomoci NavStar - seznam bezicich aplikaci, home, back dostupne gestem ze spodni hrany). Nova gesta jsou pro me nepouzitelna (pri posouvani tabulky v excelu doleva mi to udela gesto back atd. - super nasiraci), takze musim pouzivat virtualni tlacitka.

Mně gesta normálně fungují. Musel jsem tedy doinstalovat a zaktivovat zmniňovaný navstar, ale vše jede jak má � S virtuálním tlačítky nebo tím default gestem bych to nepřežil.
HUN73R
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myscho123 6. 2. 2025 10:48

Mám tu S20 s Exynos a jeho náhradu S25+.

Subjektívne má 25+ oveľa lepšiu výdrž na baterku (oproti 3 roky starému telefónu sa až neuveriteľne pomaly vybíja), počas transferu dát zo starého sa nový ledva trošku zohrial, starý bol rozpálený na maximum.

Fotoaparát sa mi zdá veľmi podobný, v interiéri za zamračeného dňa sú deti rozmazané, pri maximálnom zoome z toho ide úplne rovnaká abstrakcia ako z S20, ne.

Pozitívna je rýchlosť systému, nezahrieva sa, displej sa mi zdá krajší (neviem presne popísať ktorý parameter to je ale vyzerá to krajšie na pohľad).

AI funkcie sú celkom fajn, som zvedavý, ako budú spoplatnené budúci rok, ak to bude viac ako koruna mesačne, určite to platiť nebudem, zas tak nutne nepotrebujem na fotky niečo pridávať, jediná užitočná vec je Circle to Search, ale to neviem či spadá do Samsung AI, alebo je to Google Gemini.

(Na druhú stranu oproti môjmu 4,5ročnému Huawei P30 pro nevidím dôvod na zmenu okrem neaktuálneho systému.)
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 6. 2. 2025 11:15

Od včerejška mám doma malou S25. Přecházel jsem z S23U a musím říct,že zatím mi to pádlo neschází. Dost mě překvapili u výkupu v MP,kdy jsem za ultru dostal 14400,- za verzi 8/256 Gb.To je víc,než avizovali v tabulce na netu. Dost se jim telefon líbil a pořád se mě ptali,jestli jsem ho vůbec někdy používal. Přitom nosím jen zadní kryt bez ochrany displeje.
Jinak k S25. Po rozbalení zklamání z barvy Navy. Působí dost kýčovitě, lacině. To samé ty silné prstence kolem čoček foťáku. Za mě divné . Naštěstí vše vyřeší zadní kryt s posuvnou clonou foťáku,takže tímto je můj problém vyřešený.
Další věc a mírné rozčarování je,že změnili uspořádání mřížek aplikací v novém One UI7. Teď mám aplikace,widgety na ploše neuspořádané, nesymetrické. Pořád se s tím nemůžu domluvit. Nevím,jestli je problém jen u mě nebo to spraví pozdější aktualizace?
Předchozí S23U dost topila,i při normální zátěži. S25 je chladná,až z toho mrazí ;D
Baterie celkem drží. Nabíjel jsem jen jednou od včerejška a to telefon zrovna nešetřím.
Foťáky asi nemá smysl srovnávat s 23U,ale párkrát jsem zkoušel cvaknout a žádná hrůza se nekoná. Poměrně pěkné fotky z toho lezou a i jsem srovnával s bratrem, který vlastní malou S23 a S25 má ty fotky více prokreslené, detailnější.
Bál jsem se přechodu na menší foun a zatím jsem spokojen. Systém je rychlí, svižný jako když bičem mrská. Uvidím časem
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 6. 2. 2025 11:21

rajs píše:Peněženka Google nefunguje na Galaxy S25 Ultra

Mně se to chová tak, že musím Peněženku spustit ručně, aby proběhla platba. Pokud jen přiložím odemčený telefon k terminálu, nereaguje. Nemáš to stejně? Zatím řeším, co s tím.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 6. 2. 2025 11:31

Potvrzuji, že že stejně jak S24U, tak i mému novému Samsungu S25U *****í pero.

https://mobilizujeme.cz/clanky/zjisteni-ktere-mi-hlava-nebere-pero-s-pen-u-noveho-samsungu-zapacha
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 6. 2. 2025 11:41

:-D :-\ :-D
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 6. 2. 2025 11:44

Píší to i na zaraničních forech že peněženka musí být stále otevřená já byl včera v lídlu a čtečka vůbec nic nenačetla,tak jsem odebral kartu a znoa přidal uvidím co to udělá fakt to nejde spoustě lidem asi by se měla peněženka aktualizovat.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 11:48

A není to schválně kvůli bezpečnosti? Jak u jablka?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 6. 2. 2025 11:51

kks uplne basics a nefachaji, penezenka:))) sila ze vam to nevadi
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 6. 2. 2025 12:13

Teď jsem byl platit v krámě a platba se sama nespustila. Musel jsem otevřít peněženku. Včera mi to fungovalo normálně. Ano, mám také problém s platbami.
Naposledy upravil bastien dne 6. 2. 2025 12:22, celkově upraveno 1
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 6. 2. 2025 12:20

hmm já jsem zvyklý, že na s23u stačí jen přiložit odemčený tlf, peneženka není spuštěna a platím...
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 6. 2. 2025 12:21

Včera jsem s S25U platil bez problémů. Jen jsem odemkl telefon jako vždy přiložil a hotovo.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bastien 6. 2. 2025 12:29

Mně to včera také šlo bez problémů, dnes ne.
bastien
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka