Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 6. 2. 2025 13:48

Otazka> "AI funkcie sú celkom fajn, som zvedavý, ako budú spoplatnené budúci rok, ak to bude viac ako koruna mesačne, určite to platiť nebudem"
Ked spoplatnia AI, a nezaplatim si, tak nepojdu napriklad preklady ? To by bolo geni(t)alne, stare preklady odrezali, a nove nepojdu . . . ?
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod jarešek 6. 2. 2025 14:30

Už aby tu byla S26 Ultra.
jarešek
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod andrejo777 6. 2. 2025 14:37

Ano na tu sa tesim... teda si dost slubujem, ale mozno az 27-28 bohu zial. Ale to uz skor Fold dostane pero do tela.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod myscho123 6. 2. 2025 15:07

Ak to chápem správne, nikto nevie čo sa stane ak spoplatnia AI, ani koľko to bude, ani kto bude platiť. Majú len malým písmom na stránke, že služby sú zadarmo do konca roka, nič viac.
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 15:13

King dave píše:Jinak k S25. Po rozbalení zklamání z barvy Navy. Působí dost kýčovitě, lacině.

Naprosto souhlasím, já dokonce zrušil/nepřevzal telefon, protože jsem ho viděl naživo a je to fakt úlet, je to fakt jak z pouti. Takže objednávám znovu černou i za vyšší cenu, protože než mi vrátí rewards body tak jim to bude prý trvat minimálně 15 dnů!
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Míra-S21U 6. 2. 2025 15:34

guiz píše:Včera jsem s S25U platil bez problémů. Jen jsem odemkl telefon jako vždy přiložil a hotovo.

Včera dvě platby, jen jsem odemkl tel. Nic méně platba po přiložení proběhla cca po 20 vteřinách. Do peněženky jsem zatím nemusel...
Míra-S21U
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 6. 2. 2025 15:37

dwxx píše:
King dave píše:Jinak k S25. Po rozbalení zklamání z barvy Navy. Působí dost kýčovitě, lacině.

Naprosto souhlasím, já dokonce zrušil/nepřevzal telefon, protože jsem ho viděl naživo a je to fakt úlet, je to fakt jak z pouti. Takže objednávám znovu černou i za vyšší cenu, protože než mi vrátí rewards body tak jim to bude prý trvat minimálně 15 dnů!

To jsem popisoval zde, když jsem byl vyzkoušet S25U:
viewtopic.php?f=30&t=1339168&p=13858333#p13858333

Cit.
A hlavně. Strany telefonu jsou rovné, takže to působí tlustě.
Ze strany jako iPhone 16 Pro Max či OnePlus 13
A navíc v této barvě ty chrom boky působily lacině.
Ano je to designový trend, ale S23U i S24U jsou mírně zkosené a vypadá to prostě líp.

Jinak pravda každému se líbí něco jiného.
Jak se říká: jeden má auto červené a druhý zelené :-)
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 6. 2. 2025 15:51

dwxx píše:

Já chtěl původně stávající objednávku též zrušit,ale nakonec jsem telefon vzal. Ten barevný úlet schová kryt,takže není co řešit. Ale jak na všech videí co jsem koukal po rozbalení Navy barvy většina lidí vykřikla úžasem "wau",tak já byl hodně zklamán.
Důležité je ,že zatím šlape jak má.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 15:55

Míra-S21U - píšou, že co bylo včera, není dnes.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 6. 2. 2025 15:59

Mě Navy překvapila, že je mnohem tmavší než renderech, fotkách a videích ;-)
Ale mě se osobně líbí,,, je to fakt o vkusu jednotlivce, naopak světlejší by mi přišla kýč pro děti...
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 16:08

No mě přijde fakt ošklivá, ale samozřejmě je to věc vkusu a každého věc ;-)
King dave píše:Ale jak na všech videí co jsem koukal po rozbalení Navy barvy většina lidí vykřikla úžasem "wau",tak já byl hodně zklamán.

Jako na fotkách a i na videích se mi líbí fakt dost, o to větší šok to byl naživo...

veptus píše:To jsem popisoval zde...

My myslíme malou Navy, ne ultru.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 6. 2. 2025 16:37

Máte někdo odeslanou objednávku z ofiko webu Samsungu? Furt mi tam svítí "Zpracování" :(
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod SmartDavid 6. 2. 2025 16:40

veptus píše:
dwxx píše:

To jsem popisoval zde, když jsem byl vyzkoušet S25U:
viewtopic.php?f=30&t=1339168&p=13858333#p13858333

Cit.
A hlavně. Strany telefonu jsou rovné, takže to působí tlustě.
Ze strany jako iPhone 16 Pro Max či OnePlus 13
A navíc v této barvě ty chrom boky působily lacině.
Ano je to designový trend, ale S23U i S24U jsou mírně zkosené a vypadá to prostě líp.

Jinak pravda každému se líbí něco jiného.
Jak se říká: jeden má auto červené a druhý zelené :-)

za mě je telefon ještě málo tlustý. aneb jak já s oblibou říkám: tenké telefony jsou krásné na pohled, ale jinak k h...u
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 16:42

Radku - už dávno. Takže na tebe v první vlně nezbyl kus. Já myslel, že milujes fold 6.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eaazy 6. 2. 2025 16:49

Radek.Hulan píše:Máte někdo odeslanou objednávku z ofiko webu Samsungu? Furt mi tam svítí "Zpracování" :(

Ano. První vlna se odesílala v pondělí a v úterý/středa jsme měli telefony u sebe.
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka