Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hurec píše:V dnešní době říkat 45W rychlé nabíjení, je dost troufalé. U 120W bych to ještě pochopil. Jenže baterií vadí nejvíc teplota, která se v dnešní době hlídá čipem a poté se snižuje výkon nabíječky. Také proto někteří výrobci používají Si/C baterii.
jjm64883 píše:Takže hlášení z 25 hodin života s S25/512:
- placení je vážně pomr*dané, napoprvé to proběhne je s otevřenou peněženkou, z HomeScreen to na terminálu napíše přiložte kartu znovu až pak se to rozběhne
-rozmr*daná hlavní obrazovka vynuceným přechodem na 4×6 mřížku napravena pomocí aplikace Home Up (Díky Ver. za odkaz)
- v Gemini se mi konečně podařilo rozchodit příkazy pro vytáčení čísla, napsání zprávy a zadání navigačního cíle pouhým hlasem. Tedy jsme v bodě, co uměl Android v roce 2014! Ale abych z toho neměl moc velkou radost, samozřejmě to nefunguje tam, kde je toho nejvíce třeba - v Android Auto. Tam je natwrdo zadrátovaný Asistent.
renek1 píše:Možná mi uniká pointa, ale to je tu opravdu taková potřeba někoho po rychlém nabíjení a ten rozdíl v nabíječkách a hlavně čase nabíjení tak rozdílný, že to něco ovlivní? Před časem jsem sledoval pár testů různých značek telefonů a nabíječek a časově mezi nima byl minimální rozdíl. Pochopil bych tu potřebu, kdyby se jednalo třeba o rozdíl 50min vs 30min, ale byla to řádově pár minutek.
standavfr píše:renek1 píše:Možná mi uniká pointa, ale to je tu opravdu taková potřeba někoho po rychlém nabíjení a ten rozdíl v nabíječkách a hlavně čase nabíjení tak rozdílný, že to něco ovlivní? Před časem jsem sledoval pár testů různých značek telefonů a nabíječek a časově mezi nima byl minimální rozdíl. Pochopil bych tu potřebu, kdyby se jednalo třeba o rozdíl 50min vs 30min, ale byla to řádově pár minutek.
Evidentně nevíš která bije. Jsou telefony, co se nabíjí za 20-25 minut.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků