Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Russty1984 7. 2. 2025 18:19

Platby mi taky fungují bez problémů. Gemini v češtině už je teď jak to funguje ono, nebo přijde ještě nějaká aktualizace?
Russty1984
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 18:48

:idea: Upřímně, sem línej to hledat. To jako fakt třeba ta 25+ s nějakou doinstalovanou appkou neumí ani spen? Vždyť jediný bonus je snad pouze v tom, že je to bodnutý do founa a nějaká správcovská appka se spustí sama...
Já kupuju především kvůli zoomu, spen sem použil za poslední dva roky možná pětkrát. Nebýt zoomu tak se držím pluska. Dxomark mi to nikdy nerozmluví, stejně tak místní fňukny který si to zřejmě koupi jen pro to, aby tady mohly vyzdvihnout ostatní značky :lol:
Naposledy upravil Tondaa dne 7. 2. 2025 18:59, celkově upraveno 1
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod jan.machalik 7. 2. 2025 18:49

Předpokládam, že přijde aktualizace. Gemini neumí ty složitější příkazy zatím. Jen si s tebou povídá. Funguje někomu příkaz Hey Google? Mě ne. Jen se rozbila zelená tečka, ale Google se neotevře
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 7. 2. 2025 18:52

Tondaa píše::idea: Upřímně, sem línej to hledat. To jako fakt třeba ta 25+ s nějakou doinstalovanou appkou neumí ani ten spen?

S-Pen z S25U nefunguje na S25 ani S25+ a nefungovalo to tak ani u předchozích modelů
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 19:01

:hm To je docela smutný
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 7. 2. 2025 19:22

Můžeš si koupit klasickej kapacitní stylus, ale je to jako jít na komára s lopatou
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 19:37

To je docela přesný. Co sem teď tak bleskově očíhnul, tak vyber by i byl, ale nějak to postrádá software
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod jan.machalik 7. 2. 2025 19:38

Funguje tu někomu příkaz Hey Google? Mě ne, zkusil jsem smazat a a znovu aktivovat hlasový povel a stejně nic. Jen bliká zelená tečka v pravým rohu, ale nic se neděje
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 7. 2. 2025 19:49

Něco pro milovníky testů a porovnávání.
https://youtu.be/U4qNCj8aE6Q?si=9qy6GzU4WVdp-nQF
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod rajs 7. 2. 2025 21:40

Platby fungují musel jsem odebrat kartu znovu nainstalovat a vše fachá podle navodu z fora ale bylo to zpočátku nepříjemné a také žadné oznámení při platbě zvuk nic divné.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod voughne 7. 2. 2025 22:08

Nemyslel som, ze NFC problem vychytam zrovna ja, ale mne strasne vela platieb neprebehne. Vzdy ked to pyta odltacok, tak na druhy pokus terminal vytuhne. Mozem kolo neho kruzit kolko chcem, ale platba proste neprejde. Hlavne v obchodoch je to problem, kedze ludia su nervozni, co tam tolko s telefonom sermujem. S Mi9 som take problemy nemal, preto coraz viac platim s Mi Bandom. Taku zradu som fakt necakal :O
voughne
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 7. 2. 2025 22:54

rajs píše:Platby fungují musel jsem odebrat kartu znovu nainstalovat a vše fachá podle navodu z fora ale bylo to zpočátku nepříjemné a také žadné oznámení při platbě zvuk nic divné.

Mě po přenosu dat s S23U do S25U jde platit bez problémů. Ale po přenosu automaticky nebyla v peněžence žádná karta,takže jsem z banky aktivoval kartu znovu do peněženky Google a funguje stejně dobře jako na S23U.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod orgáč 7. 2. 2025 23:11

Tondaa píše::idea: Upřímně, sem línej to hledat. To jako fakt třeba ta 25+ s nějakou doinstalovanou appkou neumí ani spen? Vždyť jediný bonus je snad pouze v tom, že je to bodnutý do founa a nějaká správcovská appka se spustí sama...
Já kupuju především kvůli zoomu, spen sem použil za poslední dva roky možná pětkrát. Nebýt zoomu tak se držím pluska. Dxomark mi to nikdy nerozmluví, stejně tak místní fňukny který si to zřejmě koupi jen pro to, aby tady mohly vyzdvihnout ostatní značky :lol:

Ultra má vždy navíc jednu vrstvu v displayi na podporu Spenu. Je to HW záležitost a ne SW ;)
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 8. 2. 2025 00:12

mensi update na moj problemik s widgetom
ukazuje to momentalne cas 0:10, takze problem nie je ze nezobrazuje poslednu minutovu cislicu, ale nezobrazuje viac ako 3 ciferny cas, predpokladam ze tam bude 9:59 a potom 10:0.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 8. 2. 2025 00:27

Robil si presun, alebo cistu instalaciu. Tam by som este videl problem.
andrejo777
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka