Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kvido79 9. 2. 2025 06:10

B_Jirka píše:Modra barva Navy pusobi vazne pouťově. Preobjednal jsem na Silver Shadow. Takze musim pockat do pondeli�. Jaky pouzivate kryt? Zajimaji me jen ty od Samsungu. Pruhledny nebo silikonovy?

Taky jsem objednal Silver Shadow u S25 a snad v pondělí dorazí. Teď mám S24 tu světle modrou a ta také není špatná, ale chtěl jsem změnu. Tentokrát jsem objednal klasický originál silikonový obal, jinak používám ty průhledné, ale i když jsem na S24 koupil s ochranou proti žloutnutí, stejně obal hnědne v místech, kde telefon topí. A u těch origo průhledných obalů ani Samsung neuvádí, že tam je ochrana proti žloutnutí.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 9. 2. 2025 08:28

V oblasti baterie, jsem teda čekal lepší výsledek.

https://youtu.be/K3VvcrVCrjo?si=rdLvCmWSOgi3u2SC
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 2. 2025 08:48

Ale vždyť přece ty 6000 baterky jsou k ničemu....
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 9. 2. 2025 08:52

Jojo. 6000mAh baterie a technologie Si/C jsou k ničemu. Stejně jak rychlé nabíjení. Zlatá 5W nabíječka.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 2. 2025 08:57

Dvě hodiny navíc je fakt hodně a o půl hodiny rychlejší nabíjení taky. Asi ta optimalizace číňanů nebude taková tragédie.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjm64883 9. 2. 2025 09:09

Další poznatek z placení: je možné, že to nepomr*dal Samsung, ani to nepomr*dal Google, ale pomr*dal jsem si to sám krytem s MagSafe kovovým kroužkem (Spigen Slim Armor MagFit), kvůli kterému je teď signál z části blokovaný a je nutné telefon pečlivě přiložit zhruba v horní třetině. Budu dál testovat.
jjm64883
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 9. 2. 2025 09:18

Já měl vždy Samsung s magsafe a nikdy jsem s placením neměl problém. Zajímavý poznatek.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirbeda 9. 2. 2025 09:25

Mám problém přečíst na S 25U procentuální stav baterie. Jde s tím něco udělat?
mirbeda
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 9. 2. 2025 09:48

kvido79 píše:
B_Jirka píše:Modra barva Navy pusobi vazne pouťově. Preobjednal jsem na Silver Shadow. Takze musim pockat do pondeli�. Jaky pouzivate kryt? Zajimaji me jen ty od Samsungu. Pruhledny nebo silikonovy?

Taky jsem objednal Silver Shadow u S25 a snad v pondělí dorazí. Teď mám S24 tu světle modrou a ta také není špatná, ale chtěl jsem změnu. Tentokrát jsem objednal klasický originál silikonový obal, jinak používám ty průhledné, ale i když jsem na S24 koupil s ochranou proti žloutnutí, stejně obal hnědne v místech, kde telefon topí. A u těch origo průhledných obalů ani Samsung neuvádí, že tam je ochrana proti žloutnutí.

Je to tak. Modrou Navy nebrat. Mám ji a je otřesená. Naštěstí ji mám schovanou v krytu,ale i tak sem tam prosvítá. Jsem nikdy netušil,že na mobilu budu řešit takovou blbost,jako je barva. Ale rozhozený z toho jsem poměrně dost. I jsem zvažoval,vrátit telefon a vzít jinou barvu. Jenže,zase vše překopávat,nastavovat...banky, účty atd
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 9. 2. 2025 10:14

jjm64883 Mám také Spigen Tough Armor MagSafe a ještě Uag také magsave opravdu se musí oba přikládat v polovině telefonu jinak nic se neděje,zkoušel jsem kryt i bez magsave a je to stejné je to nějaká chyba potíže hlásí na spousty forech,já měl Honor Magic 6 pro tam to byla jiná káva 20 čísel od čtečky a zavibroval samsung nic.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 2. 2025 10:17

King dave píše:
kvido79 píše:

Je to tak. Modrou Navy nebrat. Mám ji a je otřesená. Naštěstí ji mám schovanou v krytu,ale i tak sem tam prosvítá. Jsem nikdy netušil,že na mobilu budu řešit takovou blbost,jako je barva. Ale rozhozený z toho jsem poměrně dost. I jsem zvažoval,vrátit telefon a vzít jinou barvu. Jenže,zase vše překopávat,nastavovat...banky, účty atd

Opravdu ta modrá vypadá o tolik hůře, než na Foldu6? Tam se mi docela líbila.

Kromě S25U jsem nakonec vzal i jako záložní malou S25 (a S23 šla z domu). Bohužel jsem taky zariskoval a vzal korálově červenou a počkám si - asi i kvůli barvě, ale i kvůli 512GB...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 9. 2. 2025 10:18

Udělal jsem srovnání S24 Ultra a S25 Ultra. Benchmark se dá najít, ale to srovnání fotek a videa by mohlo být užitečné. A na portréty jsem sehnal hezkou kočku :)
https://svetandroida.cz/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-s24-ultra-test/

-- 9. 2. 2025 10:22 --

mirbeda píše:Mám problém přečíst na S 25U procentuální stav baterie. Jde s tím něco udělat?

Přidávám se. Je to sice hezké, ale pro nás s horšíma očima nepraktické :(
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 9. 2. 2025 10:40

To Libb

Co to teda znamena?

"Co je zajímavé, přestože v EXIFU hlásí stejné informace jako předchůdce, co se ohniska týče, ve skutečnosti mají fotografie trochu jinou perspektivu."
Je teda siro na s25U sirsie alebo uzsie ako na s24U?
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Valdapa76 9. 2. 2025 10:43

Asi se to tu řešilo. Abych dostal toho víc na plochu, použiji GoodLock. Ale v něm nemůžu najít HomeUp?
Valdapa76
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka