Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 2. 2025 13:57

peta809 píše:Můj první dojem z Ultry v barvě Titanium Black asi nikoho nepřekvapí. Je to opravdu krásný telefon, líbí se mi odlišná barva rámu od těla. Ale všechen tenhle pocit končí ve chvíli, kdy ten telefon dá člověk do pouzdra. A už je téměř jedno jakého. Ten paf dojem je prostě pryč.

Taky mám Titanium Black a naprosto souhlasím. Právě i z toho důvodu nosím bez pouzdra, abych si ten design užil.

Zároveň mi v tomhle kontextu přišlo zvláštní, jak tady někteří lpěli na zjevně nedostatkové Jetblack, když to stejně dají do krytu, kde bude ten telefon vypadat úplně stejně, jako Titanium Black.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 9. 2. 2025 14:43

dejvy píše:Navenek se tak tváří, ale je tam drobný rozdíl ve velikosti senzoru a tedy i v přepočteném ohnisku na 35mm.

Dík, těch desetinek jsem si nevšiml. To by tak odpovídalo.

-- 9. 2. 2025 14:46 --

Ohledně JetBlack, já si ji prostě vybral, protože mám rád černou, byť i ta se stříbrným okrajem je hezká. Jak píšeš, stejně to schová pouzdro (i když teď mám transparentní, než dorazí Pitaka).
Nejsem si pak jistý, že je nedostatková ve smyslu "bylo jich málo" nebo "bylo jich méně než objednávek". Protože co mám zákulisní info, objednávky JetBlack byly dost vysoké. A to člověk nemohl vědět. Kdyby Samsung umožnil změnit barvu mobilu v objednávce při zachování bonusů, věřím, že hodně lidí by na JetBlack zase tak nelpělo a vzali by i Titanium Black.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 9. 2. 2025 14:48

Libb: A nezkoušel jsi u S25 Ultra virtuální clonu v Expert RAW aplikaci?
Naposledy upravil dejvy dne 9. 2. 2025 14:57, celkově upraveno 1
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 9. 2. 2025 14:51

Tak potvrzuji platby funkční podle návodu zde a dokonce vybrují.Díkes a s pouzdrem spigen magsave.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 9. 2. 2025 15:52

Tondaa píše:
hanes1 píše:Je tu majiteľ S25 Ultra? Ako hodnotíte uzávierku foťáku?

Rychlá?
Jo a taky mám jeden dotaz, podruhé. Funguje vám někomu enhance-x?

Ďakujem. Ešte nejaké info? S25U a fotenie pohybujúcich sa objektov v zlých svetelných podmienkach
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 9. 2. 2025 15:55

Samsung Galaxy S25 vs Galaxy S25+
>>> GsmA článek <<<

16.12 hod. upraveno
Naposledy upravil veptus dne 9. 2. 2025 16:12, celkově upraveno 1
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 2. 2025 16:10

Sorry, ale v tom odkazu není ultra.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dwxx 9. 2. 2025 16:12

Eaazy píše:Opravdu ta modrá vypadá o tolik hůře, než na Foldu6? Tam se mi docela líbila.

Je fakt divná, ošklivá, nepěkná. Měl jsem modrý A40, různé barevné Lumie, ale tohle je fakt šílenost :O
Taky jsem kvůli tomu rušil objednávku a kupoval jinou barvu. Přitom na fotkách a videích vypadá dobře.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 9. 2. 2025 16:25

dejvy píše:Libb: A nezkoušel jsi u S25 Ultra virtuální clonu v Expert RAW aplikaci?

Jo a možná to bude na menší článek, ale víceméně bych řekl, že to je k ničemu. Něco to dělá, ale srovnávat to s reálným efektem clony navíc v rozsahu, na jaký si to zkouší hrát, je nesmysl.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod B_Jirka 9. 2. 2025 17:18

kvido79 píše:
B_Jirka píše:Modra barva Navy pusobi vazne pouťově. Preobjednal jsem na Silver Shadow. Takze musim pockat do pondeli�. Jaky pouzivate kryt? Zajimaji me jen ty od Samsungu. Pruhledny nebo silikonovy?

Taky jsem objednal Silver Shadow u S25 a snad v pondělí dorazí. Teď mám S24 tu světle modrou a ta také není špatná, ale chtěl jsem změnu. Tentokrát jsem objednal klasický originál silikonový obal, jinak používám ty průhledné, ale i když jsem na S24 koupil s ochranou proti žloutnutí, stejně obal hnědne v místech, kde telefon topí. A u těch origo průhledných obalů ani Samsung neuvádí, že tam je ochrana proti žloutnutí.

Toho zloutnuti se prave obavam. Akorat akce -50% na kryty uz skoncila a ja mam na vydejnim miste pruhledny, tak to asi risknu�

A za me teda barva Silver Shadow na S25+ pusobi nejvice elegantne. Ale nevidel jsem nazivo ty exkluzivni barvy primo ze Samsung eshopu.
B_Jirka
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 9. 2. 2025 18:00

To Libb

Diky za tie fotky. Tak jak si napisal, moc presvecive to nieje. Ale je pravda, ze ziadna aktualizacia este neprebehla a s24U ma "rok navyse". I ked ale senzory okrem jedneho sa nemenili. No uvidime ako to bude. Vy co mate s24U po cely rok, viete sami najlepsie usudit, ako sa kvalita fotografii od predstavenia do teraz aktualizaciami "zlepsovala". Nejake zasadne zmeny, ale neocakavam.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 2. 2025 18:10

dwxx píše:
Eaazy píše:Opravdu ta modrá vypadá o tolik hůře, než na Foldu6? Tam se mi docela líbila.

Je fakt divná, ošklivá, nepěkná. Měl jsem modrý A40, různé barevné Lumie, ale tohle je fakt šílenost :O
Taky jsem kvůli tomu rušil objednávku a kupoval jinou barvu. Přitom na fotkách a videích vypadá dobře.

Tak jelikož bude korálová S25 zřejmě záložní telefon (pokud v šuplíku neskončí S25U), tak to asi zas takový problém nebude. Ale je škoda, že ty "exkluzivní" barvy nemá člověk možnost nikde shlédnout naživo.

-- 9. 2. 2025 18:13 --

B_Jirka píše:
kvido79 píše:
B_Jirka píše:Modra barva Navy pusobi vazne pouťově. Preobjednal jsem na Silver Shadow. Takze musim pockat do pondeli�. Jaky pouzivate kryt? Zajimaji me jen ty od Samsungu. Pruhledny nebo silikonovy?

Taky jsem objednal Silver Shadow u S25 a snad v pondělí dorazí. Teď mám S24 tu světle modrou a ta také není špatná, ale chtěl jsem změnu. Tentokrát jsem objednal klasický originál silikonový obal, jinak používám ty průhledné, ale i když jsem na S24 koupil s ochranou proti žloutnutí, stejně obal hnědne v místech, kde telefon topí. A u těch origo průhledných obalů ani Samsung neuvádí, že tam je ochrana proti žloutnutí.

Toho zloutnuti se prave obavam. Akorat akce -50% na kryty uz skoncila a ja mam na vydejnim miste pruhledny, tak to asi risknu�

A za me teda barva Silver Shadow na S25+ pusobi nejvice elegantne. Ale nevidel jsem nazivo ty exkluzivni barvy primo ze Samsung eshopu.

Pokud máte origo ClearCase od Samsungu, tak se žloutnutí bát nemusíte. Není to silikon, ale polykarbonát - žloutnou tak maximálně tlačítka - ty silikonová jsou.

Jinak SilverShadow je strašná nuda - už no Foldu6/Flipu6 to bylo takové nemastné neslané. Proto se divím tomu, že ta modrá taky nic moc, když na Foldu6 byla asi nejhezčí...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 9. 2. 2025 18:21

andrejo777 píše:................................ Vy co mate s24U po cely rok, viete sami najlepsie usudit, ako sa kvalita fotografii od predstavenia do teraz aktualizaciami "zlepsovala". Nejake zasadne zmeny, ale neocakavam.

Pokud člověk v průběhu roku sleduje a vypozoruje nějaký rozdíl, je extrémně zatížený na focení a měl by si pořídit přímo fotomobil, ne tento telefon. Já, jak už jsem snad stokrát psal, fotím každý den – dokumenty, běžné scény z práce i domova – a za celou dobu od koupě po prodej jsem žádný rozdíl nezaznamenal ani si nevšiml špatné kvality. A to ty fotky neleží jen v telefonu, ale jsou prohlíženy a prezentovány na velkém plátně a televizi. Opět se budu opakovat, ale pokud člověk neporovnává dva různé přístroje najednou, nemá šanci si něčeho všimnout.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod zodac32 9. 2. 2025 18:27

Mam 2 veci, ktere mi v OneUI7 nedavaji moc smysl:

Da se asistent kresleni dat nejak jako zastupce na plochu, pripadne spoustet jinak nez pres Edge panel? Ja edge panel nepouzivam a kdyz ho vypnu tak to znamena ze se nedostanu k asistentu kresleni, vyber AI atd ?

Dalsi vec, tusite kde se nastavuje aby po zadani pin kodu to automaticky odemklo tlf. a nechtelo to potvrzeni OK? Ve starem oneui to slo nastavit (ikdyz to trosku snizuje bezpecnost), ale v 7ce to nedokazu najit.
zodac32
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 9. 2. 2025 18:38

Eaazy píše:Ale je škoda, že ty "exkluzivní" barvy nemá člověk možnost nikde shlédnout naživo.

To je. Já doufám, že ta černá nebude stejně ošklivá jako modrá, nakonec jsem objednal tu černou. Ty 4 základní jsou letos za mě nic moc. A klidně bych bral třeba žlutou, jakou má Flip. A třeba ta Titanium black ultra se mi nelíbí vůbec. To jsem si říkal, že se snad někdo sekl, když to skládal :-D
dwxx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka