Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Almighty 10. 2. 2025 18:19

Eaazy píše:
peta809 píše:Ještě se zeptám těch, co dávali zařízení na výkup u Samsung Shopu. Do kdy je potřeba od doručení zařízení, poslat staré zařízení pryč a kam je potřeba jej přinést? DHL parcel shopů přece jen asi mnoho nebude. Děkuji. Nějak se mi tyhle informace vytratily a nebo se ke mně nedostaly.

Na odeslání je 20 dní - viz. podmínky.

-- 10. 2. 2025 18:03 --

Almighty píše:
Eaazy píše:Ano, mělo by to tak být - 12GB RAM = 3 připnuté aplikace...

A mohl by to někdo prosím vyzkoušet? :) (na S25 základní)

Vyzkoušeno na S25 i S25+ cestou z práce v obchodě (v ruce mám pouze S25U). A funguje to - 12GB RAM = 3 aplikace.

Paráda, díky moc!
Almighty
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 10. 2. 2025 18:56

debi píše:
peta809 píše:Taky vám u Ultru vystupuje stylus trochu z těla? U S23 Ultra to tak znatelné nebylo.

Ahoj,může to být blbost(s25u nemám),ale nemůže být stylus z jedné strany té hlavičky jinak tvarovaný a měl by se zasunovat jen v jedné poloze .Nemám to jak vyzkoušet.Podle některých záběru na YT to vypadá ,že stylus už je v ohybu a jiných zase že né,tak nevím.

Ahoj, je to blbost. S-Pen vystupuje na všech zařízeních a je stejný ať ho tam vrazíš tak, nebo o 180°
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 10. 2. 2025 19:34

Recenzí na S25 v rámci samsung.cz akce je tam už 300 :-D Jestli dobře počítám, tak jsem tam hodil recenzi okolí 170.místa :-D sakryš :-D

Všechny recenze bez ohledu na model jsou přidány k malé S25 (plusko a Ultra bez recenzí)
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 10. 2. 2025 19:58

Potřeboval bych prosím poradit, vím že to Samsung začal blokovat, ale dá se nainstalovat nevěrohodná aplikace? Na S24 A14 to z apk souboru šlo. Konkrétně mi jde o APK Editor, který používám kvůli instalaci jedné staré apky, která je pro mě docela důležitá. Díky za odpověď.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 10. 2. 2025 20:17

renek1 píše:
debi píše:
peta809 píše:Taky vám u Ultru vystupuje stylus trochu z těla? U S23 Ultra to tak znatelné nebylo.

Ahoj,může to být blbost(s25u nemám),ale nemůže být stylus z jedné strany té hlavičky jinak tvarovaný a měl by se zasunovat jen v jedné poloze .Nemám to jak vyzkoušet.Podle některých záběru na YT to vypadá ,že stylus už je v ohybu a jiných zase že né,tak nevím.

Ahoj, je to blbost. S-Pen vystupuje na všech zařízeních a je stejný ať ho tam vrazíš tak, nebo o 180°

A není to tím novým tvarem telefonu? Dříve byla spodní hrana rovná, tak to možná nebylo tak vidět.
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 10. 2. 2025 20:20

Ale samozřejmě, že to tím je, ale je to na všech a je to nicotný
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 20:24

hurec píše:V oblasti baterie, jsem teda čekal lepší výsledek.

https://youtu.be/K3VvcrVCrjo?si=rdLvCmWSOgi3u2SC

Hm OnePlus je snad jedina značka z kterou nemam žadne zkušenosti. No na zakladě recenzi mě docela zaujala hlavně kvuli nadstavbě a važně nad ni uvažuji jako nad alternativou za či k Samsungu. No dneska jsem si pročetl par zkušenosti od uživatelu co to z OnePlus zkusily nejem misto Samsungu a tedy zřejmě žadna hitparada. Vlastně někteři po zkušenosti founy vraceli s nechapanim jak muže byt v reckach ta jejich nadstavba tak vynašena do nebes. Někteři tvrdi, že i vuči Xiaomi to neni dobre a samung je uplně jinde. Někteři byli i dost konkretni takže popsali jak je to třeba s AOD, prace se složkamy, foto aplikace atd.
Škoda, že nikoho s founem od OnePlus neznam tak, abych si potvrdil některe vlastnosti, ktere jsou pro mě duležite a udělal si v tom jasno.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 20:28

Na S23U S-Pen taky vystupuje a přijde mi to logicke. Jak je to u 25U už nevzpominam po vyzkoušeni, ale asi nic co by mě trapilo jinak bych to zaznamenal.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 10. 2. 2025 20:39

EviatorCZ píše:Recenzí na S25 v rámci samsung.cz akce je tam už 300 :-D Jestli dobře počítám, tak jsem tam hodil recenzi okolí 170.místa :-D sakryš :-D

Všechny recenze bez ohledu na model jsou přidány k malé S25 (plusko a Ultra bez recenzí)

Lidi, kdy vám výzva k té recenzi dorazila?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod standavfr 10. 2. 2025 20:40

miromen4 píše:
hurec píše:V oblasti baterie, jsem teda čekal lepší výsledek.

https://youtu.be/K3VvcrVCrjo?si=rdLvCmWSOgi3u2SC

Hm OnePlus je snad jedina značka z kterou nemam žadne zkušenosti. No na zakladě recenzi mě docela zaujala hlavně kvuli nadstavbě a važně nad ni uvažuji jako nad alternativou za či k Samsungu. No dneska jsem si pročetl par zkušenosti od uživatelu co to z OnePlus zkusily nejem misto Samsungu a tedy zřejmě žadna hitparada. Vlastně někteři po zkušenosti founy vraceli s nechapanim jak muže byt v reckach ta jejich nadstavba tak vynašena do nebes. Někteři tvrdi, že i vuči Xiaomi to neni dobre a samung je uplně jinde. Někteři byli i dost konkretni takže popsali jak je to třeba s AOD, prace se složkamy, foto aplikace atd.
Škoda, že nikoho s founem od OnePlus neznam tak, abych si potvrdil některe vlastnosti, ktere jsou pro mě duležite a udělal si v tom jasno.

Někteří slovy jeden na heuréce. Člověče...
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 20:42

A to maš odkud, že jde o heureku, kde se toho zas tolik nasat neda hm
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 10. 2. 2025 20:42

To nám tu jeden, řekl zas novinku. Škoda, že neřeším nadstavby, ale výdrž. Tož příště.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 20:43

To ja vydž řešim taky pač mi tahne na 50.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 10. 2. 2025 20:51

Přesně to co píšeš píše jeden na heuréce. Když tak dej na ty některé odkaz. Mimochodem, složka v menu aplikací samozřejmě vytvořit jde, jen ne tak jednoduše jako u Samsungu.
standavfr
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka