Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Eaazy 10. 2. 2025 20:56

hurec píše:To nám tu jeden, řekl zas novinku. Škoda, že neřeším nadstavby, ale výdrž. Tož příště.

Výdrž je při focení, ostatně jako u každého Samsungu, hrozná. Když není HW, tak se musí víc zapojovat SW.

Overall ale dávám na S25U s mým používáním, kdy foťáky nepoužívám celodenně, přes 9h SoT v průběhu 2 dnů. Takže pro mě osobně cajk.

Ale kdybych fotil, tak beru jakoukoliv čínu - nejen kvůli výdrži, ale i kvůli kvalitě...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 21:00

standavfr
Ne jdo o to, že se Xiaomi mam dost velke zkušenosti a navic mam jeden novějši produkt doma. Takže jsem kouknul i na heureku, ale i na dalši mista a to i na zahranični weby.
Každopadně to nechci vzdavat a udělat si nějake osobni zhodnoceni. V určitych oblastech jsem ochoten ustoupit vyměnou za lepši vlastnosti v oblastech jinych.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 10. 2. 2025 21:05

Když ono je tohle docela těžký, někteří si ten telefon neumí ani nastavit a když je něco jinak, tak na to ani nepřijdou. Podle fór a recenzí uživatelů se moc orientovat podle mě nedá.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2025 21:09

Trefa...a proto si tim chci projit osobně. Ale trochu mě ty zkušenosti zklamaly.
A pravě i recenze jsou pro mě jen jistym voditkem a rozhodně nejsou pro mě směrodatne.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 10. 2. 2025 21:41

peta809 píše:Lidi, kdy vám výzva k té recenzi dorazila?

14:42
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 10. 2. 2025 21:43

Borci, už jste přišli na to, jak vyvolat Gemini v češtině příkazem Hey Google potažmo OK Google? Funguje mi to jen v angličtině. Děkuji.

Btw myslel jsem, že ten Advance dají zadarmo alespoň na rok. Moc se nepředali.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod readyIV 10. 2. 2025 22:12

Má prosím někdo toto pouzdro?Tactical MagForce Aramid Kryt pro Samsung Galaxy S25 Ultra černá. Potřeboval bych vědět jestli na té vrchní a spodní části jsou ty úzký výřezy nebo jestli je ten kryt rámu vcelku.
readyIV
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jan.machalik 11. 2. 2025 06:30

peta809 píše:Borci, už jste přišli na to, jak vyvolat Gemini v češtině příkazem Hey Google potažmo OK Google? Funguje mi to jen v angličtině. Děkuji.

Bohužel v cz příkaz Hey Google ve spojení s Gemini nefunguje. Možná někdy v budoucnu...
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 11. 2. 2025 07:46

readyIV píše:Má prosím někdo toto pouzdro?Tactical MagForce Aramid Kryt pro Samsung Galaxy S25 Ultra černá. Potřeboval bych vědět jestli na té vrchní a spodní části jsou ty úzký výřezy nebo jestli je ten kryt rámu vcelku.

Zabilo by tě dát sem odkaz? Takhle aby každý přemýšlel, jestli je to přesně to, co myslíš. Usnadnilo by to lidem odpověď a tobě zvýšilo šanci na získání požadované informace.
A ne, já ho nemám, čekám na Pitaku.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 11. 2. 2025 07:56

jan.machalik píše:
peta809 píše:Borci, už jste přišli na to, jak vyvolat Gemini v češtině příkazem Hey Google potažmo OK Google? Funguje mi to jen v angličtině. Děkuji.

Bohužel v cz příkaz Hey Google ve spojení s Gemini nefunguje. Možná někdy v budoucnu...

Docela nemilé pro ty z nás, co nevládnou angličtinou. A na to, s jakou pompou to AI představovali, tak je to celkem fail :(
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod majkom 11. 2. 2025 08:12

Zlate gemini v eng, takova siri je tupa a je jedno v jakem jazyku komunikujes:)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 11. 2. 2025 08:15

On je problém v tom, že
a) dost lidí, se kterými komunikuju, neumí anglicky, takže jim dost dobře nemůžu poslat vzkaz. Google Now to uměl...
b) sám neumím dost dobře anglicky (výslovnost)
c) i kdybych uměl, tak angllický asistent tě místo "Na Poříčí 345, Horní Dolní" pošle do pr.... ;-)
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod zodac32 11. 2. 2025 09:04

kvido79 píše:Potřeboval bych prosím poradit, vím že to Samsung začal blokovat, ale dá se nainstalovat nevěrohodná aplikace? Na S24 A14 to z apk souboru šlo. Konkrétně mi jde o APK Editor, který používám kvůli instalaci jedné staré apky, která je pro mě docela důležitá. Díky za odpověď.

ano jde to, ale musis jeste zrusit automaticke blokovani (zabezpeceni a soukromi -> aut. blokovani), ja to vcera resil pri instalaci Android Auto 13.7 z apkmirror, protoze 13.4 co tam byla tam mela problem se spojit bezdratove s autem, ta nova verze sla na prvni pokus, ale dneska me to zase zacalo trosku blbnout, takze to nebude jeste uplne OK.
zodac32
Junior

Odeslat příspěvekod Andorit 11. 2. 2025 09:46

S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod Karel Plochý 11. 2. 2025 09:50

Tak to vypadá na funkční nahrávání hovorů změnou EUX CSC na ILO či THL jako u S24U viz:
https://xdaforums.com/t/s25-ultra-call- ... t-89944181
Karel Plochý
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka