Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �
Nejde spustit hlasovým příkazem.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �
Karel Plochý píše:Tak to vypadá na funkční nahrávání hovorů změnou EUX CSC na ILO či THL jako u S24U viz:
https://xdaforums.com/t/s25-ultra-call- ... t-89944181
standavfr píše:Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �
zodac32 píše:kvido79 píše:Potřeboval bych prosím poradit, vím že to Samsung začal blokovat, ale dá se nainstalovat nevěrohodná aplikace? Na S24 A14 to z apk souboru šlo. Konkrétně mi jde o APK Editor, který používám kvůli instalaci jedné staré apky, která je pro mě docela důležitá. Díky za odpověď.
ano jde to, ale musis jeste zrusit automaticke blokovani (zabezpeceni a soukromi -> aut. blokovani), ja to vcera resil pri instalaci Android Auto 13.7 z apkmirror, protoze 13.4 co tam byla tam mela problem se spojit bezdratove s autem, ta nova verze sla na prvni pokus, ale dneska me to zase zacalo trosku blbnout, takze to nebude jeste uplne OK.
borin7 píše:standavfr píše:Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �
Ale jde. Mě to taky funguje
renek1 píše:Tak pokud jsou informace pravdivé, tak po aktualizaci, která má přijít, by mělo být nahrávání umožněno i u nás bez nutnosti změny CSC.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků