Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 2. 2025 10:20

Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �

Nejde spustit hlasovým příkazem.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 11. 2. 2025 10:42

Karel Plochý píše:Tak to vypadá na funkční nahrávání hovorů změnou EUX CSC na ILO či THL jako u S24U viz:
https://xdaforums.com/t/s25-ultra-call- ... t-89944181

Tak pokud jsou informace pravdivé, tak po aktualizaci, která má přijít, by mělo být nahrávání umožněno i u nás bez nutnosti změny CSC. Nicméně mě stále perfektně funguje CUBE ACR.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod borin7 11. 2. 2025 10:52

standavfr píše:
Andorit píše:S Gemini zatím problém nemám. Komunikuje v češtině, umí sama zavolat, napsat zprávu a poslat.. Teď jsem zkoušel navigaci, tak umí spustit i Google maps. Celkem se učí �

Ale jde. Mě to taky funguje
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 11. 2. 2025 10:58

zodac32 píše:
kvido79 píše:Potřeboval bych prosím poradit, vím že to Samsung začal blokovat, ale dá se nainstalovat nevěrohodná aplikace? Na S24 A14 to z apk souboru šlo. Konkrétně mi jde o APK Editor, který používám kvůli instalaci jedné staré apky, která je pro mě docela důležitá. Díky za odpověď.

ano jde to, ale musis jeste zrusit automaticke blokovani (zabezpeceni a soukromi -> aut. blokovani), ja to vcera resil pri instalaci Android Auto 13.7 z apkmirror, protoze 13.4 co tam byla tam mela problem se spojit bezdratove s autem, ta nova verze sla na prvni pokus, ale dneska me to zase zacalo trosku blbnout, takze to nebude jeste uplne OK.

No to mám vyplé a stejně mi to nejde...
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 11. 2. 2025 11:44

borin7 píše:
standavfr píše:

Ale jde. Mě to taky funguje

Rád bych tomu věřil. Pak mě ale zajímá, jakým nastavením jste toho dosáhli.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Andorit 11. 2. 2025 11:54

Asi se tady pletou dva pojmy. Spuštění a řízení Gemini. Taky ji neumím spustit hlasem, ale držím boční tlačítko a přikazuji Gemini v češtině. Ale každý nový příkaz musím opět provést zmáčknutím bočního tlačítka.. Sice jen krátce, ale musím zmáčknout.. Ukazuje to Hudec ve své recenzi na YouTube
Naposledy upravil Andorit dne 11. 2. 2025 12:00, celkově upraveno 3
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 2. 2025 11:55

To mě taky. Při nastavení češtiny to v kartě píše, že hlasový příkaz hey google nefunguje.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andorit 11. 2. 2025 11:55

Tak to jsme doma.. Taky ji neumím spustit hlasem..
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 11. 2. 2025 12:14

Tak dnes se dvakrát aktualizovala peněženka a ejhle platba se zvuke a vybrací a animací karty že je zaplaceno,přiloženo 20 cm od terminalu s pouzdrem spigen co říct že to byla chyba google jak jinak.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 11. 2. 2025 12:15

Já vím, že to tady je možná nošení sov do Atén, ale pokud máte třeba Samsung a ještě jiný telefon a k tomu SmartTag, tak už je možné ten SmartTag používat i na ne-Samsung telefonech: https://svetandroida.cz/samsung-smarttag-utag-aplikace-lokator/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Andorit 11. 2. 2025 13:45

Tak tohle jsem nevěděl.. Platí i pro starší typy SmartTagů?
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 11. 2. 2025 14:36

Edge3.jpg

Uvádí se, že Edge bude vážit méně než Galaxy S25, což je 162 gramů.

Naposledy Samsung představil takto lehkou vlajkovou loď před více než šesti lety a to Galaxy S10, který vážil pouhých 157 gramů. Smartphony se od té doby staly mnohem těžšími a nyní je neobvyklé, aby i modely střední třídy byly takto lehké.

Telefon má být uveden na trh ve 2. čtvrtletí. To je v souladu s dříve oznámeným dubnovým časovým rámcem.

Více o S25 Edge lze najít v předchozím příspěvku.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Andorit 11. 2. 2025 15:34

Chtěl bych poprosit o radu. Někde jsem viděl, že jde ve fotce změnit výrazy tváře. Umí už to naše S25 Ultra, nebo se čeká na nějakou aktualizaci? Díky za odpověď.
Andorit
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 11. 2. 2025 16:42

pouzivate nekdo Company portal od MS pro firemni ucely? Pokud ano podarilo se nekomu zprovoznit pracovni profil v S25 rade? ja ani zaboha...
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod scuba00 11. 2. 2025 16:44

renek1 píše:Tak pokud jsou informace pravdivé, tak po aktualizaci, která má přijít, by mělo být nahrávání umožněno i u nás bez nutnosti změny CSC.

Co jsem četl, tak to nahrávání by mělo být ne zcela automatické, ale až po následné aktivaci tlačítkem.. Možná tam bude i volba nativního nahrávání všech hovorů :hm :?: :?: ..navíc protistrana dostane oznámení, že hovor je nahráván. Chápu, že pro ochranu soukromí to má nějaký smysl. Při řízení v autě to nebude zrovna to pravé ořechové... už jen kvůli bezpečnosti ...Protistraně složitě vysvětlovat proč se to děje, že řídím na dálnici a nemůžu si důležité info zapsat, tak si hovor nahrávám apd. Každopádně jsou to jen domněnky.. uvidíme co to přinese a jak to bude fungovat...
Naposledy upravil scuba00 dne 11. 2. 2025 16:59, celkově upraveno 1
scuba00
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka